Merhaba Arkadaşlar yeni girebildim ben çok hastayımm.Malumunuz özel günn..İşler de yogunduu..selamalr tekrar
heeeeeee kıslayda geneldeeeeeeeeee bohem tıpler olurrrrrrrrrrrrr
Ayaklara ısıtıcı koydum zaten canım şimdi de yeşil çay içiyorumm..Sakızlı muhallebıye bayılırım bana da gonde bı tabak
yavuklummmnevzat ne laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burda hamişler var cnm çekebilir konuşma
ıyı yaptınnnn
tmm yapınca yollarımkargo parasını ödersın ona göre
yavuklummm
yaa nebilim çocuğunla gelmişsin kedimi felan çekiştiryo kedicik bişe yapamıyor sonra senin minik üzerine oturyo kedinin ben kısyorum sen de bidaha gelmeyiz felan diyosun diyorum güneş niye kızdın ...sen diyosun bidaha gelmem felan ...töbe ne alaka bebek ağlıyo zorla çekiştirp götüryosun...
kıssss nasılsa yenecek bısey degıllll ceksedee bısey olmazzz hanıı çocugunnn ona benzıycek degıl herhalde
benım bıldıgım nımet dıye bı marka var ama nevzat dıye duymadımmmm varsada ne bıcım marka ısmı bu
HAHA KUZUUU ZOR GUNLER GECIRIYORUM BUGN 2. KİŞİ BENI RUYASNDA GORDUGUNU SOLEYEN HEHEHEHEÖMUR HEP AGLK BUARLR SASKIN DURMDAYM.
AMA KEDI GORDUMMUDE KOVALIYOR BENIMKİ BİZM TARCIN VAR AMCANN EVINDE AMA O SENIN KEDICIKLERE BENZEMEZ BILDIGIN ASLAN O KOCaman en son onu kovalıyordu hahahaha boyundan buyuk kedı korkusuda yok tarcında cok hırcın kedııdır hane
özellıkle seçtımmm
ya benzerse töbe yarabbim eşim gelcek bugün erken cnm çekti...
arkadşın kedisinin adı nevzat çok uyuz pis bakıyor valla yicek gibi...
ayyyyyyyyyyyyy dusunemıyorummmmmmmmmmm yalnız hangı halıne benzer se daha kotu olur bılemedım sahsen
bakışlarını yesınlerrayy kedılerı sevmı ben yaa
köpeklerı sevıyommmm
22 kasım eşimin d günü ne alsam napsam yaa
bakışlarını yesınlerrayy kedılerı sevmı ben yaa
köpeklerı sevıyommmm
22 kasım eşimin d günü ne alsam napsam yaa
pastadan dansöz çıkar ama pastayı yesin dikkat et....
kuzum başbaşa evde geçir pasta yap bide romantik bir şarap eşilğinde romantik müzik olsun sen şekşi ol adam daha ne ister...
2 gün sonrada yani 18 'i benim doğum günümmmm
2 gün sonrada yani 18 'i benim doğum günümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?