Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıs ben buradn ciğ kyayım oraya gelene kadar pişer zatiiii sen gelince yanına kolı yaparımmmm kıs

Aman koli dedinde kaynanam bi bayramdan önce baya bir koli göndermişti birde bayramdan sonra gönderdi su böreği falan koymuş bayada çok ama bilmiyorki bizde öyle hamurişi yiyen yok bir sürüde su böreği açıp koymuş çok sevmediğimiz için hiç aklıma gelmedi bir iki kere kahvaltıda yedik ama bugün sabah bir baktım kii küflenmeye başlamış yavaş yavaş az küflenmiş ama üzüldüm valla kadıncağız o kadar açmış yollamış bayada vardı yaa dahaa

buzluga atsaydın keşekeeeeeeeeeeeee

cnm valla bende bakınıyorum ınan yolda satılnlrı daha cok begendımmmm suana kdr alcm bırtane hatta dun gordm eve gıderken böle dokumlu ponponu var:):)

ankarada cadde ortasında olanlar süper oluyor adamlar kızılayda tezgah açmıştı yapışmıştım tezgaha ama bende bir renkli giyinmişimki her renk vardı tüm kızlar bana bakıp bakıp durdular beyaz kaban içine mor elbise kalın uzun siyah botlar bide şal vardı renkli morlu bilmem ne...bilezikler kolumda renkli renkli her geçen bana bakıyodu onlar giyinmiş koyuları geziyolardı...geçen sene gitmiştim

kızlarrrrrrrrrrr bere alabileceğim site sordum neden kimse cvp vermiyor bana

site bilmiyorum ama ben herryden mağazasından almıştım
hala varmıdır bilmiyorum birde geçen bershkadan fötr aldım
bere varmıydı bilmiyorum orayada bakabilirsin

canım nerde oturuyosun gidip bakabileceğin yer var mı?

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

avm yokmu cnm orda??

o mesele.................

ozman mecbur netten alcan...forever int sitesi varmı acaba...

forever baktım nette öle bı sıte yok nasıl bulcemm meraktan bakıom hee
ayyyyyyyyyyyyy bende eliycem denıycem ılaaaaa magzanın ıcınde dolastırcam aramda duygudal bı bag olusacak bazende vaz gecıp oraya braya sıkıştırcamm

duygusal bağ şart zaten

heeeeeee kıslayda geneldeeeeeeeeee bohem tıpler olurrrrrrrrrrrrr

dene kıs guzel tadıııııııııııı

hııımmm bazı urunlerı gercekten gusel oluyorr mesalasütlü tatlılar,frambuazlı chesee kek çok gusel şideetle tavsıye edıyorum,donerı gusel,parmak pataesı gusellllllll

deneyım cnm sağol

ben pattes nevzat kullanıyom

bende ağlatmaya bayılırımmmmm amaaaaa yabancılarınkını haaa kendı akrabamınkıne sabır esıgım yuksektır ama sınırı asarsa ona da patlarım

aşsın laa asıl onlara
sen dememışmıyın yaramaz mısafrlerımın cocukları dıye
bende çimçık at demıştım

h geldınnnnnn cnm
geçmiş olsun sıcak tut ayacıklarını

burcu ben a101 cok takıp ederım
sokağımın başında a101 sonunda bim vardu en bı deneyım sakızlı muhalebımde var evde ama olsun

Ayaklara ısıtıcı koydum zaten canım şimdi de yeşil çay içiyorumm..Sakızlı muhallebıye bayılırım bana da gonde bı tabak

geliboludayım cnm ya çanakkaleye yada istanbula gidicem ama eşimin nöbeti fln oluyor o yüzden biraz zor

puhahahaah

anan yollasa yerdın ama
Ne bilim yaa unuttum hiç aklıma gelmedi

senden garu olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…