hıhhh burda a101 yok ben ne yapim canımı çektiriyosun dönermiş parmak patatesmişşşş chesee kekmişşşş yap gönder bana
kıs ben buradn ciğ kyayım oraya gelene kadar pişer zatiiii sen gelince yanına kolı yaparımmmm kıs
ayy ne güldüm şuna bakın....Eki Görüntüle 289368
Aman koli dedinde kaynanam bi bayramdan önce baya bir koli göndermişti birde bayramdan sonra gönderdi su böreği falan koymuş bayada çok ama bilmiyorki bizde öyle hamurişi yiyen yok bir sürüde su böreği açıp koymuş çok sevmediğimiz için hiç aklıma gelmedi bir iki kere kahvaltıda yedik ama bugün sabah bir baktım kii küflenmeye başlamış yavaş yavaş az küflenmiş ama üzüldüm valla kadıncağız o kadar açmış yollamış bayada vardı yaa dahaa
cnm valla bende bakınıyorum ınan yolda satılnlrı daha cok begendımmmm suana kdr alcm bırtane hatta dun gordm eve gıderken böle dokumlu ponponu var:):)
kızlarrrrrrrrrrr bere alabileceğim site sordum neden kimse cvp vermiyor bana
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
avm yokmu cnm orda??
o mesele.................
ozman mecbur netten alcan...forever int sitesi varmı acaba...
ayyyyyyyyyyyyy bende eliycem denıycem ılaaaaa magzanın ıcınde dolastırcam aramda duygudal bı bag olusacak bazende vaz gecıp oraya braya sıkıştırcamm
ankarada cadde ortasında olanlar süper oluyor adamlar kızılayda tezgah açmıştı yapışmıştım tezgaha ama bende bir renkli giyinmişimki her renk vardı tüm kızlar bana bakıp bakıp durdular beyaz kaban içine mor elbise kalın uzun siyah botlar bide şal vardı renkli morlu bilmem ne...bilezikler kolumda renkli renkli her geçen bana bakıyodu onlar giyinmiş koyuları geziyolardı...geçen sene gitmiştim
buzluga atsaydın keşekeeeeeeeeeeeee
dene kıs guzel tadıııııııııııı
hııımmm bazı urunlerı gercekten gusel oluyorr mesalasütlü tatlılar,frambuazlı chesee kek çok gusel şideetle tavsıye edıyorum,donerı gusel,parmak pataesı gusellllllll
bende ağlatmaya bayılırımmmmm amaaaaa yabancılarınkını haaa kendı akrabamınkıne sabır esıgım yuksektır ama sınırı asarsa ona da patlarım
Ne bilim yaa unuttum hiç aklıma gelmedi
aaaaaaaaaaa kıslarrr parıs kısında farklı bır gusel oluyor dun gıttımmm tavsıye edıyprummmmm
h geldınnnnnn cnm
geçmiş olsun sıcak tut ayacıklarını
burcu ben a101 cok takıp ederım
sokağımın başında a101 sonunda bim vardu en bı deneyım sakızlı muhalebımde var evde ama olsun
site bilmiyorum ama ben herryden mağazasından almıştım
hala varmıdır bilmiyorum birde geçen bershkadan fötr aldım
bere varmıydı bilmiyorum orayada bakabilirsin
canım nerde oturuyosun gidip bakabileceğin yer var mı?
ayy ne güldüm şuna bakın....Eki Görüntüle 289368
kıs cok zevklı oluyor kucakta bebebk veya cocuk musterının bana arkası donuk bebeyle face to face siz suratımı acayıp şekileere sokarrrrrr acayıp ağlatordımmm korkudan anne arkayı donunce gayet masum bı halde canımmmm derim ama bıkere musterının bı cocugu vardı tam bır canavardı ben bısey yapmamıstım kendılıgınden ıpını koparmış tıpdendıııı koştu dağıttııı ortalığı sonra anıden suratıma doğru tukurdu bende ona tukurdum bağırdım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Aman koli dedinde kaynanam bi bayramdan önce baya bir koli göndermişti birde bayramdan sonra gönderdi su böreği falan koymuş bayada çok ama bilmiyorki bizde öyle hamurişi yiyen yok bir sürüde su böreği açıp koymuş çok sevmediğimiz için hiç aklıma gelmedi bir iki kere kahvaltıda yedik ama bugün sabah bir baktım kii küflenmeye başlamış yavaş yavaş az küflenmiş ama üzüldüm valla kadıncağız o kadar açmış yollamış bayada vardı yaa dahaa
Ne bilim yaa unuttum hiç aklıma gelmedi
deneyım cnm sağol
ben pattes nevzat kullanıyom
aşsın laa asıl onlara
sen dememışmıyın yaramaz mısafrlerımın cocukları dıye
bende çimçık at demıştım
heeeeeee kıslayda geneldeeeeeeeeee bohem tıpler olurrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?