Kokoşş Hatunlar Kulübü

sen uğurlu geldın o zaman
ya bişi sorcam bu kuyumcular onca parayı nerden buluyo acep
kar yaptıkça altına yatırım yapıyolar sanırımm
yada bı ınsan kuyumcu olabılır mı:26:cok zengun onlar yaa

vallaaa soyulmasaydık bızımde durumumuz ıyı olurdu ama şimdi normal olsun onemlı olan can sağlıgı bızımkı ufak dukkan ama dukkanı buyuk olanlarınnnn durumu gayet ıyı olurrrr yalnız sole bıseyy herseyden cok fazla para kazanmıyosun nası dıyımm ışçiliğ olan seylerden para kazanıyosun kupe kolye işlemeli bilezik gibi ama çeyrekmış yarımmış yada normal bılezık kar bırakmıyor zatı çeyretken kazandığı 1 tl falan durumu anla artık para kazanınca mal alıyorlar dukkana bırde bozdurdugunuz seylerı hurdacıya satıp para kazanıyorlar...

Kızlar az once yıne bırsuru para harcadım kazıklandım yaa cok gereksız yere ama dayanamdımm cildm buaralr okdr kotu olduki eczaneye gırmstm burda buyuk bır ecznm var cılt analızı yaplm dedıler kremlere bakrken hadı dedım neysee sonraa 3 urunu babalr gıbı sattılar helal olsun

numıs med dıye bır yıkama jelı
dıoderma nın gözenkler ıcın kremını ve
skincode nıns.o.s anında yag kontrolu dıye bişi

yaa alahtn tonıgım var dedı neostrata demesm onuda satcklrdı

daha yenı olay ın urunlerını almıstım kız bana kızdı sakın deıd yazık edersn cıldıne dermokozmetık bıle deıl falan dedı püffyaa umarm bı moka yara evde bıton krem yıkama jelı oldu koceme solesemmı solemesemmi
sarımsaklsakdamı saklasak sarımsaklamasakdamı saklasak:/

ya bişeyy diycemm cnam numusmetten bende kullanıyorum ama o yüz ilacı olarak diğili ??

Günaydınlaar
Mirooş sen bebişin cinsiyetini öğrenmeye nezaman gidiyodun canım?

günaydın burcu günaydın nek
nasılsın bakemm

bakem benım fılmlerden neler var

bizim eski topikten (miroşun eskiden yazdığı topik) bi arkimizin bebişi erkekmiş miroşunkini de doğru tahmin edersem 4. doğru tahminim olucak o geldi aklıma evet

günaydın böcükk :))

dilşadınmı erkek aaaa merak ettim şimdi...

tahmin et bakalım benimkini haftaya gidicem büyüdü herhal piposu varsa görürüz demişti doktor....ama sırtı dönükse yada saklarsa pipoyu yanılabilriz....

bu ne hos bir topik olmus ya
hayirli olsun
kokosluk hos bir kelime olmus
sanirim bu bakimliligin 3-5 buyuk bedeni

günaydın cnm nasıl oldun iyileştinmi?

valla bilmiyorum randevum 24 kasım acaba söylermi 12.haftaya den gelmiş oluyor 2li test yapacaklar bakalım...
kötüyüm mirayım, boğazım yanıyor
aman sen dikkat et, bebişinle ilaç içmek zorunda kalma.. herkes hasta :2:
inş belli olur canım cinsiyeti, eskiden insanlar nasıl beklermiş yaa 9 ay bilmeden etmeden..

dilşadınmı erkek aaaa merak ettim şimdi...

tahmin et bakalım benimkini haftaya gidicem büyüdü herhal piposu varsa görürüz demişti doktor....ama sırtı dönükse yada saklarsa pipoyu yanılabilriz....
evet diloşun erkek, yarenin ablasının da kız bildim bunları
seninkisi de erkek olucak gibime geliyor, du bakalım tutacak mı..bol'u da bilmiştim, senin bebişin sen gibi yaramazsa yanıltabilir ama benii

bu ne hos bir topik olmus ya
hayirli olsun
kokosluk hos bir kelime olmus
sanirim bu bakimliligin 3-5 buyuk bedeni

anam hamiş arkdaşım gelmiş kızlar hoşgeldin...

evet çok kokoşuz burda kızlar hergün alışverişten söz ederler nerdeyse...

topiğimiz bir buçuk aydır var maş. kızların samimi olduğu sıcak bir ortam oldu ....

bekleriz seni de iyi oluyor insan stress atıyor....

ya bişeyy diycemm cnam numusmetten bende kullanıyorum ama o yüz ilacı olarak diğili ??

nasıl yani kotu bir urunmu canım işte yıkama jeli olark bunu tavsıye ettı halbukı ev yıkama jelı doldu aldım gıttı bendee

gunaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee tukkanı ben acıyom sanırım nerdesınız kokişlerrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydınlaar
Mirooş sen bebişin cinsiyetini öğrenmeye nezaman gidiyodun canım?

sanada gunaydın nekkkkk
sabah sabah aklına ılk gelen cumle bu mu oldu

gunaydınnn kızlarrrr
günaydın burcu günaydın nek
nasılsın bakemm

bakem benım fılmlerden neler var

böcuk hanı bana gunaydınn

cnm kokoş görümceme sordum bu kremi skincode süper üstü bişeymiş olay ile kıyaslamasın onu dedi...

diodermayı zaten bilirim burda koca mağzası var diğer markayı bilemedim hepsini birgünde almasaydın ..

ama bazen bir ürünü diğeri ile kullanmadıkça sonuç vermiyor...

mesela ben loreal saç kremi almıştım yıpranmalara karşı şampuanı olmayınca iyi sonuç alamadım şampuanı görümcemden aldım allahım saçlar ipek gibi olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…