çok güzelmiş canım bu doğum günümdede bunu alsın bana bari ama beni tavladı artık almaz :111:
kıs benım tanıdıgımda yane cıkmaya basladıgımızda 1 mılyoncuyduuuu
sen uğurlu geldın o zaman
ya bişi sorcam bu kuyumcular onca parayı nerden buluyo acep
kar yaptıkça altına yatırım yapıyolar sanırımm
yada bı ınsan kuyumcu olabılır mı:26:cok zengun onlar yaa
ne var sende var demkki....
benimkide otelde bar şefi di....ama şimdi kendi işini yapıyor biz başarılı karular sayesinde dimi nan bucu...
Kızlar az once yıne bırsuru para harcadım kazıklandım yaa cok gereksız yere ama dayanamdımm cildm buaralr okdr kotu oldukieczaneye gırmstm burda buyuk bır ecznm var cılt analızı yaplm dedıler kremlere bakrken hadı dedım neysee sonraa 3 urunu babalr gıbı sattılar helal olsun
numıs med dıye bır yıkama jelı
dıoderma nın gözenkler ıcın kremını ve
skincode nıns.o.s anında yag kontrolu dıye bişi
yaa alahtn tonıgım var dedı neostrata demesm onuda satcklrdı
daha yenı olay ın urunlerını almıstım kız bana kızdı sakın deıd yazık edersn cıldıne dermokozmetık bıle deıl falan dedı püffyaa umarm bı moka yara evde bıton krem yıkama jelı oldu koceme solesemmı solemesemmi
sarımsaklsakdamı saklasak sarımsaklamasakdamı saklasak:/
Günaydınlaar
Mirooş sen bebişin cinsiyetini öğrenmeye nezaman gidiyodun canım?
bizim eski topikten (miroşun eskiden yazdığı topik) bi arkimizin bebişi erkekmiş miroşunkini de doğru tahmin edersem 4. doğru tahminim olucak o geldi aklıma evetsanada gunaydın nekkkkk
sabah sabah aklına ılk gelen cumle bu mu oldu
günaydın böcükk :))günaydın burcugünaydın nek
nasılsın bakemm
bakem benım fılmlerden neler var
gunaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee tukkanı ben acıyom sanırım nerdesınız kokişlerrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınlaar
bizim eski topikten (miroşun eskiden yazdığı topik) bi arkimizin bebişi erkekmiş miroşunkini de doğru tahmin edersem 4. doğru tahminim olucak o geldi aklıma evet
günaydın böcükk :))
kötüyüm mirayım, boğazım yanıyorgünaydın cnm nasıl oldun iyileştinmi?
valla bilmiyorum randevum 24 kasım acaba söylermi 12.haftaya den gelmiş oluyor 2li test yapacaklar bakalım...
evet diloşun erkek, yarenin ablasının da kız bildim bunlarıdilşadınmı erkek aaaa merak ettim şimdi...
tahmin et bakalım benimkini haftaya gidicem büyüdü herhal piposu varsa görürüz demişti doktor....ama sırtı dönükse yada saklarsa pipoyu yanılabilriz....
bu ne hos bir topik olmus ya
hayirli olsun
kokosluk hos bir kelime olmus
sanirim bu bakimliligin 3-5 buyuk bedeni
ya bişeyy diycemm cnam numusmetten bende kullanıyorum ama o yüz ilacı olarak diğili ??
gunaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee tukkanı ben acıyom sanırım nerdesınız kokişlerrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınlaar
sanada gunaydın nekkkkk
sabah sabah aklına ılk gelen cumle bu mu oldu
günaydın burcugünaydın nek
nasılsın bakemm
bakem benım fılmlerden neler var
Kızlar az once yıne bırsuru para harcadım kazıklandım yaa cok gereksız yere ama dayanamdımm cildm buaralr okdr kotu oldukieczaneye gırmstm burda buyuk bır ecznm var cılt analızı yaplm dedıler kremlere bakrken hadı dedım neysee sonraa 3 urunu babalr gıbı sattılar helal olsun
numıs med dıye bır yıkama jelı
dıoderma nın gözenkler ıcın kremını ve
skincode nıns.o.s anında yag kontrolu dıye bişi
yaa alahtn tonıgım var dedı neostrata demesm onuda satcklrdı
daha yenı olay ın urunlerını almıstım kız bana kızdı sakın deıd yazık edersn cıldıne dermokozmetık bıle deıl falan dedı püffyaa umarm bı moka yara evde bıton krem yıkama jelı oldu koceme solesemmı solemesemmi
sarımsaklsakdamı saklasak sarımsaklamasakdamı saklasak:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?