Kokoşş Hatunlar Kulübü

merhaba kk nın en kokoşları en güzelleri nasılsınızbu akşam eşimim mesai arkadaşını aynı zamanda lise ve ünv.dende arkadaşı olan arkadaşını yemege alıcaz menüde mercimek çorbası tavuk kanat pilav salata cacık tatlı var birazdan başlıycm hazırlığa

Kolay gelsin canım ee bizide ihmal etme arada yazıver bari kokoşum

Kolay gelsin canım ee bizide ihmal etme arada yazıver bari kokoşum

burayada yazarım ihml etmem canım ay sonunda kış iznine ayrılıyoruz kayınvalidemelere gidicez şimdiden valizime neler hazırlayım diye düşünmeye başladım çok kokoş olmalıyım eltim kıskanmalı

Oooo çok kokoş olmalısın eksiklerin varsa netten tamamla en güzel elbiselerini bluzlarını koy takılarını ayarla ona göre ojelerini eksik etme sende benim gibi oje manyağısın söylemiştin

Oooo çok kokoş olmalısın eksiklerin varsa netten tamamla en güzel elbiselerini bluzlarını koy takılarını ayarla ona göre ojelerini eksik etme sende benim gibi oje manyağısın söylemiştin

benim eksiğim hiç bitmez cnm illeeksik bulurumojelerimi eksik etmem yanımdan çizme tunik şık ne varsa koyucam giymesemde yanımda bulunsun gerek kalır belkiönce izmire gidicez eşimin arkadaşının evine sonra burdura eltimle doğru düzgün muhabbetim yok 2 kez görüştüm kayınvalidem diyor seni kıskanıyor bişide yapmadım garip biri yaa

Sen yinede eltinle aranda somut bişeyler olmadan kötü davranma bence baktın seni gıcık ediyor kıskandığını bariz belli ediyor o zamanda ver cevabını alttada kalma canım bazen malesef öyle kısknaçlıklar olabiliyor en iyisi olabildiğince uzak durmak

uzagız zten görüşmüyoruzda o burdurda ben çanakkalede sonra ben doğu fln yılda bir görüşürüz artık evine çaya gitçektik müsait değilim evim dağınık gelemyin dedi eşimçok züldü düşünsene abisinin evine gidemiyoryılda bir görüşüyorlar zten işinden dolayı :26:

Hımmm öyle yapması kötü olmuş sende giyin süslen püslen çık karşısına çatlasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…