günaydın burcugünaydın nek
nasılsın bakemm
bakem benım fılmlerden neler var
anam hamiş arkdaşım gelmiş kızlar hoşgeldin...
evet çok kokoşuz burda kızlar hergün alışverişten söz ederler nerdeyse...
topiğimiz bir buçuk aydır var maş.kızların samimi olduğu sıcak bir ortam oldu ....
bekleriz seni de iyi oluyor insan stress atıyor....
3 ay önce bulmaliydim bu topigi simdi ancak örtünüyom tatlim
sen ne yaptin saldinmi kendini benim gibi yyoksa
sakin ben öyle bir saldimki simdi toparlayamiyorum kendimi bilmiyorum ama tombisledikce nasil bakimli olacam bilemiyom artik 3-5 tüya ver topla benim kaportayi canim ya
dun muhteşem yuzyılı ısledınızmı cok duygulandımm yaaa nıyeyese bu aralar herseye gözüm dolar olduuu su yenı cıkan turcell reklamı varya zaranın seslendırdıgı onu bılem dınlerken ağlamaklı oluyommm
anam hamişsin sanki haa onları biz hamişler konuşyoduk sabah...ahhh hatice nasıl rol yapıyor bittim yani ağlamaktan..bebğe çok üzüldüm...
bucu esmayı merak eder oldum ben ne giriyor ne bakyor artık işten felanmı ayrıldı eşi ile bişemi oldu anlamadım sorunlarım çok demişti biara burda gelemiyorum felan dedi ve gitti muallakta yani...:26:
bak ya iş yerinde digiturk var dıye ne hava atyon kısssssssssssssssss
bişi yoktu yaa
havamı atayım ya 2 dk nolcekk
mısay nasılsın cnm
cnm kokoş görümceme sordum bu kremi skincode süper üstü bişeymiş olay ile kıyaslamasın onu dedi...
diodermayı zaten bilirim burda koca mağzası var diğer markayı bilemedim hepsini birgünde almasaydın ..
ama bazen bir ürünü diğeri ile kullanmadıkça sonuç vermiyor...
mesela ben loreal saç kremi almıştım yıpranmalara karşı şampuanı olmayınca iyi sonuç alamadım şampuanı görümcemden aldım allahım saçlar ipek gibi olmuştu...
dun muhteşem yuzyılı ısledınızmı cok duygulandımm yaaa nıyeyese bu aralar herseye gözüm dolar olduuu su yenı cıkan turcell reklamı varya zaranın seslendırdıgı onu bılem dınlerken ağlamaklı oluyommm
bişi yoktu yaa
havamı atayım ya 2 dk nolcekk
mısay nasılsın cnm
cnm 3 ay geçsin hamiş platesi yaparsın plates topu ile...ayrıca arkdaşımda çok şişmişti ama güzel giyinir ve kendine bakardı saçlarını sardırır salık gezerdi ...elbiselerle okadar güzel olurdukiş kimse tombişline bakmazdı...tınaklar her daim ojeli renkli elbiseler botlar çok şık gezerdi... makyajsız gördüğüm gün yoktu kızı şimdi bebişi 1 yaşında baya kilo verdi hürrem kızılına boyadı saçları bir güzelki sorma ..onunda güzelliği oluyor yani kiçta
ama sen krem olayına başla cnm ben başlıcam haftaya...
slm kızlarrrr
napıyonuz bakemmm
özladim nan siziiiiiiii
günaydın kokoşlarım geçmişi okuyamadım işede geç kaldım yeni geldim diyebilirim
öğlen oldu nerdeyse pufff
huhuhu
ceeee yenilendim geldim nasılımmmmm
kızlarrrrrr
nası değiştirdin kıs ısmını bende degiştirmek istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?