Kokoşş Hatunlar Kulübü

3 ay önce bulmaliydim bu topigi simdi ancak örtünüyom tatlim
sen ne yaptin saldinmi kendini benim gibi yyoksa
sakin ben öyle bir saldimki simdi toparlayamiyorum kendimi bilmiyorum ama tombisledikce nasil bakimli olacam bilemiyom artik 3-5 tüya ver topla benim kaportayi canim ya

dun muhteşem yuzyılı ısledınızmı cok duygulandımm yaaa nıyeyese bu aralar herseye gözüm dolar olduuu su yenı cıkan turcell reklamı varya zaranın seslendırdıgı onu bılem dınlerken ağlamaklı oluyommm

cnm 3 ay geçsin hamiş platesi yaparsın plates topu ile...ayrıca arkdaşımda çok şişmişti ama güzel giyinir ve kendine bakardı saçlarını sardırır salık gezerdi ...elbiselerle okadar güzel olurdukiş kimse tombişline bakmazdı...tınaklar her daim ojeli renkli elbiseler botlar çok şık gezerdi... makyajsız gördüğüm gün yoktu kızı şimdi bebişi 1 yaşında baya kilo verdi hürrem kızılına boyadı saçları bir güzelki sorma ..onunda güzelliği oluyor yani kilonun....sonuçta bu durum geçici yani...

ama sen krem olayına başla cnm ben başlıcam haftaya...

anam hamişsin sanki haa onları biz hamişler konuşyoduk sabah...ahhh hatice nasıl rol yapıyor bittim yani ağlamaktan..bebğe çok üzüldüm...

bucu esmayı merak eder oldum ben ne giriyor ne bakyor artık işten felanmı ayrıldı eşi ile bişemi oldu anlamadım sorunlarım çok demişti biara burda gelemiyorum felan dedi ve gitti muallakta yani...:26:

iii yapmıssn cnm evet skıncode yı bızm patronn esı surklı alıyor kremını heray bır krem alıp gonderıyrz ona cok memnunkı alıyor dıye dusndum aslnda exclu... hatrlayamadım adını tam öle bir urun onermıslerdı bana o yokmus bunu sattılar hihih
ya cılt analızı yaptı ordakı kız ztn tanıyorm surklı oraya gıderım .
anamm nekdr cırkn gozukyr cıldm yakndn korktm dedı allerjık bır cıldınz var hassas dedı sonra ben deıdm yenı urnler aldım kullnyrm odaaa cılt analızıyaptrmdn almsydnz falan deıd işte yıkama jelını hem brz fıyatı uygun olsn dıye verdı hemde guzl dedı bunla baslamanızı onerrım dedı. işte tonıkte vercktı dedım benım var neostratann cok para verdım deıdm hahahahaha :) oda tamam eger o varsa cokguzl bır urun almnıza gerek yok dedı dıger elımdekı urunlerı begenmedı mesela sonra kremlerı verıd dur bakalım surelım bı sure goznkler kapanmazsa benm ıcın hıcbır urunn degerı yok 30 yasımdn oncee hallolmalı bu sonra ztn zor hahaa:):)

günaydın kokoşlarım geçmişi okuyamadım işede geç kaldım yeni geldim diyebilirim
öğlen oldu nerdeyse pufff

slm kızlarrrr
napıyonuz bakemmm
özladim nan siziiiiiiii

benim sac sorunum yok sukur uzun oldugundan bir ayagim kuaförde rirnakta renk sevmiyorum ama uzun ve frencli hep
sorunum simdi kiyafetler olmuyor bir pantolan oluyor.almayada giymeyede canim sikiliyor.makyaji unuttum bu arada.hamilelikten önce yaz tatilindeydik 3 ayda öyle yazlik felan diye salmistim
bakalim takiptayim seni belki ateslersin beni

huhuhu
ceeee yenilendim geldim nasılımmmmm
kızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…