Kokoşş Hatunlar Kulübü

sende şıkır şkır elbiseler giy cnm .....burda güzel paylaşımlar oluyor...

ayy tatilde süslenmenin keyfi ayrı bir kere saç maşası kesin olsun valizde ve makyaj çantanı ayrı hazırla herşey koy .....takıları ve şallarıda unutma....valla herkess akkabı 2 alır yanına ben 4 alırım iyi oluyor ....kokoş ol kız gitmeden imajını değiştir katlı bir model güzel saçlı fönlü git ....

biraz önce çok güzel bir haber aldım çok yakın arkadaşım
bebiş istiyordu veeee hamileymiş çok çokk sevindim
benim olsa bukadar sevinirdim yani
kan testinde pozitif çıkmış ama doktor kese oluşmasını bekleyelim daha erken falan gibi şeyler söylemiş
insan öyle söyleyince korkmuyor değil yani hani dış gebelik falan allh korusun

Gözün aydın canımmm

öyle yapıcam cnm gitmeden bir ugrarım kuaföre hazırlıklara başladım bile ben 10 gün tatil gezicez bol bol

berede aldrırım kendime begendiklerim olursa alırım hazırizmire gidicez alışveriş yapmadan olmaz

kesin avm gez madem uzaksın alışveriş yap dön...

Huhuuuuuuuuuuuuu gızlar yemegımı yedım geldimmmm agzımın ıcın yara dolu bogazıma kadr yol olmus delırcem yaaa

Tekrar olmuşşş...........................................................................

Son düzenleme:
Huhuuuuuuuuuuuuu gızlar yemegımı yedım geldimmmm agzımın ıcın yara dolu bogazıma kadr yol olmus delırcem yaaa

b vitamini eksikliği ehemn yükle b vitamini....mide yediklerine dikkat et....tuzlu suyu gargara et fena acır .....domatesten uzak dur onu yedinmi yakar hiç geçmez daha uzun sürer geçmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…