Kokoşş Hatunlar Kulübü

zaten benim minnak beyaz tenli olmaz bu kdar herhalde....:26:

Benzesin kız kocişe benzesin gözleri büyükkk onun... Benim çin tkv.göre kız artık bilmem yalan çıkarsa çini basarım

benm erkektı cın tak gore dogru cıktı hihih basmaya gerenk kalmadıı çin i

kısss esra erol esmer kocasıda esmer karalar resmen ama çocukları sarışın ve mavi gözlü

cnm genlde bebek mavısı gözler buyudkce goz rengı mutlaka degısıyor bebeklerın benım oglumnda masmavıydı gorsen resmlerı sımdı yesıle donduuuu tende beyazdı kararıyor sonrdn haıfftennn

ben gityom kel kafalıda gitti bende çıkıyım kimse kalmadı dairede....herkes kaçtı...

kim eşinle cok gezmş

kızım ne yazdım yukarda okumadınmı güneş benim yazdıklaırmı nie okumuyosun....

esra erol eşimle 20 li yaşlarda çok gezmiş tozmuş....kütahyalı o...ailesini bile tanıyormuş eşim ama hiç asılmadım diyor bilmem artık...çok çirkindi diyor...

ben kaçtım herkese iii tatiller ...ben anama gidiyom börek yemeeğeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

çirkin ztn okdr suse guzl oluyor işte hahahahakilo mi,lo hehe okumdn gormedn nan

bende onu dıycektım babasına benzıyor dıyede uzatmak ıstemdım ama sempatık buluyorum ben bu kadını

Başarısız bir evlilik gecirdim.. Yaradanın bana en güzel lutfu; dünya tatlısı bi kızım var. Hayatın üstesinden gelmek, evlenip ayrılmış bir kadın olarak zor tabi.. Ama herşeye rağmen mutluyum.. Huzurluyum.. Sağlıklıyım.. Güzelim :) "Anne"yim hatta "baba"yım.. Aynı zamanda da her şartta ve her koşulda KOKOŞUM :)

hoş geldinnnnn canım nıye ayrıldınız eşinle ozel değilse tabı

hoşgeldın huzurun saglıgın yerındeyseeee ne mutlu sana cnm gecmısı bazn untmak zorunda kalabılıyoruzzz hoşgeldın aramızaaaa kızn kac yasındaa

hoş geldinnnnn canım nıye ayrıldınız eşinle ozel değilse tabı

Teşekkür ederim hoş buldukk..
eşimin sorumsuzlukları yüzünden ayrıldık canm.. evine bakmaması, imkanları olduğu halde beni ve kızımı kendi aileme muhtaç atmesi.. ihmalleri.. beni ailemin yanına gönderip evimi boşaltması vs. vs. neyseki atlattık.. inan su an daha huzurluyum :)

hoşgeldın huzurun saglıgın yerındeyseeee ne mutlu sana cnm gecmısı bazn untmak zorunda kalabılıyoruzzz hoşgeldın aramızaaaa kızn kac yasındaa

tşkkr ederim.. evet unutuluyo zamanla .. sadece dudaklarda hüzünlü bi gülümsemeyle hatırlıyo insan acılarını.. kızım 6 yasında ablası :) çok şeker ismi Melek Nehir ellerinizden öper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…