heeeeeeeeeeee anladım sonrası fritözde kızartsam olurmu? et suyunu bırakırmı içine yağ patlarmı?
zaten benim minnak beyaz tenli olmaz bu kdar herhalde....:26:
benzesin kız kocişe benzesin gözleri büyükkk onun...benim çin tkv.göre kız artık bilmem yalan çıkarsa çini basarım
zaten benim minnak beyaz tenli olmaz bu kdar herhalde....:26:
Benzesin kız kocişe benzesin gözleri büyükkk onun...Benim çin tkv.göre kız artık bilmem yalan çıkarsa çini basarım
şirinmiş yaaa esra erolun oğlunu gördünüzmüEki Görüntüle 290755
kısss esra erol esmer kocasıda esmer karalar resmen ama çocukları sarışın ve mavi gözlü
kısss esra erol esmer kocasıda esmer karalar resmen ama çocukları sarışın ve mavi gözlü
bilmem bende fritöz yok ama bence bişey olmaz zaten muhurlemeden sonra su felan bırakmaz
ben muhurledıkten sonra tavada dıbıne az az su eklerek pişirorum
dedede maviş gözlü cnm varmış ailesinde çok eşim dedi iyi pok yedi ...uyuzum ben karuyaa....eşimle çok gezmiş....
bence tefalınkıylede bıcok sey oluyordur sen netten arastr canım yorumlra bak tarıfler ebaktefalin salak gibi fritözünü aldım aman keşke şu dedinizden alsaydım :26:
kim eşinle cok gezmş
kızım ne yazdım yukarda okumadınmı güneş benim yazdıklaırmı nie okumuyosun....
Esra erol eşimle 20 li yaşlarda çok gezmiş tozmuş....kütahyalı o...ailesini bile tanıyormuş eşim ama hiç asılmadım diyor bilmem artık...çok çirkindi diyor...
hımm gördüm o kütahyalı eşimin arkdaşı esra erolun babası mavi gözlümüş.....eşim bide demzmi ünlü oldu yaa karı : keşlke esrayla çıksaydım bana çok asılırdı benden pek hoşlanırdı diyo töbe gıcığım ben o karıya....
ben kaçtım herkese iii tatiller ...ben anama gidiyom börek yemeeğeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Başarısız bir evlilik gecirdim.. Yaradanın bana en güzel lutfu; dünya tatlısı bi kızım var. Hayatın üstesinden gelmek, evlenip ayrılmış bir kadın olarak zor tabi.. Ama herşeye rağmen mutluyum.. Huzurluyum.. Sağlıklıyım.. Güzelim :) "Anne"yim hatta "baba"yım.. Aynı zamanda da her şartta ve her koşulda KOKOŞUM :)
Başarısız bir evlilik gecirdim.. Yaradanın bana en güzel lutfu; dünya tatlısı bi kızım var. Hayatın üstesinden gelmek, evlenip ayrılmış bir kadın olarak zor tabi.. Ama herşeye rağmen mutluyum.. Huzurluyum.. Sağlıklıyım.. Güzelim :) "Anne"yim hatta "baba"yım.. Aynı zamanda da her şartta ve her koşulda KOKOŞUM :)
hoş geldinnnnn canım nıye ayrıldınız eşinle ozel değilse tabı
hoşgeldın huzurun saglıgın yerındeyseeee ne mutlu sana cnm gecmısı bazn untmak zorunda kalabılıyoruzzz hoşgeldın aramızaaaa kızn kac yasındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?