anlaşıldı akşama romantik anlar yaşanacak
kocişinle hep mutlu olman dileğiyle bakarsın seneye ki doğum gününde aileye
biri daha katılır
YA COK UTANIYORM ŞEY KEM KÜM ŞÖLE SÖLİM DIŞKI BENM BÖLE CAMUR GIBI OLUYOR GENLDEEE BENM DEMIR KAN EKSIKLIGINE BAKRKEN IDRARIMDA KAN GORLDU NADIR AMA DOKTR ONEMSEMEDI SANIRM ADET SANDI BENI BİDE NADİR DIYE SANIRIM AZ BULDU . AMA TEYZEMDE HEMSIRE ODA BANA DEDİKİ NORMLA DEIL BUKDR DUSUKLUK BİRYERDN KAN KAYBEDIYORSN FALAN DEID BUGNDE İŞTE DIŞKIDAN BAHSTTIM ACABA NEDN BÖLE FALAN DIYE ODA DEDIKI OZMN ÖLE KAN KAYDEBYRSN FALAN DEDI . HANI KAN ILACINDANDA OLABLR DEDIM AMA KULLANMADN ONCEDE OLUYORDU ZTN UFFF DOKTORLARADA KIZYRM UFAK BİŞİ BİLE OLSA ARASTRMALARI LAZM HADI DEYIP GONDERIYRLR BEN 10 KERE IZIN ALAMAMKI
BİDE DEMİR EKSİKLİĞİ CIDDI PROBLEMLER EYOL ACAR DEDI KORKUTTU SADECEEE PUFFF SIMDI NAPMAM LAZIMMMKİ ACABA
Canım bilmiyorum ki hiç neden olabilir ama belki bağırsaklarından kaynaklı birşeyde olabilir ama kansızlıkla alakalımı bilmem bir ara bendede kansızlık vardı ama hiç öyle bişey olmadı bence sen yinede bir doktora görün derim daha iyi farklı bir doktora belki o önemsemedi yada anlamadı....
hadi keyfiniz yerine gelsin kızlarrr
Bugün benim doğum günümmm buda benden size gelsinnnnn tatlı yiyelim tatlı konuşalımmmm
Eki Görüntüle 290525
bu arada bir konuda bilgilendirmek isterim d. Kontol hapını içerken eğer antibiyotik alıyorsanız ek korunma yöntemleride uygulamanız gerekiyor. Antibiyotik d. Kontrol hapının etkisini düşürüyormuş o yüzden hamile kalma riski ortaya çıkıyormuş. Bilmeyenlere söyliyeyim dedim herkes bilmez bunu.... Gerçi ben ikisini aynı anda kullandım ama herhangi bir sorun yaşamadım yinede aklınızda bulunsun...
canımmm... kesinti vardı genel 3 gundur...
iiyiki doğdunnn cnmm.. ömrün mutlu mesutt sağlıklı huzurlu sevdiklerinleee geçsin inşallah... nice nice yıllara....
pastadan aldım bir dilim...
hehe sende ii demişsin kız.. sizin kısıra bizimkikler kriz kısırı dior de...
salçası yağı ekşisi az olduğu için
cnm allah gönlüne göre evlat nasip etsin en hayırlsıından inşallah... afiyet olsun
benim müdür eşimin mesleğini öğrendiğinden beri hep bana bir hışmı var seviyesi belli ben onun seviyesine asla inmem ne yaparsa yapsın ne derse desin umrumda değil kendi kendine söylenir sinirlenir durur benim huzurumu bozamaz
ya bend ekoruma yontemı ıgne dusunuyormmm ama yınede ona bıle guvenemyrm aylık iğne oln vrmı kızlrrr
Canım bilmiyorum ki hiç neden olabilir ama belki bağırsaklarından kaynaklı birşeyde olabilir ama kansızlıkla alakalımı bilmem bir ara bendede kansızlık vardı ama hiç öyle bişey olmadı bence sen yinede bir doktora görün derim daha iyi farklı bir doktora belki o önemsemedi yada anlamadı....
YAA İŞTE İDRARDA NADIR KANAMA VARDI TEYZEMDE DEDIKI BAGRSKLRDA YADA BASKA YERDE UFAK CAPLI KANAMA VARDR DEMIRINDE BUKDR ASIRI DUSUKLUGU BUNDN KAYNAKLI OLABLR DEDI HANI DISKIDA BÖLE OLUNCA UZUN SUREDIR ACABA DEDIM BENDE BIDE BIRYERDE OKUDUM TABIKI NETTE YAZN HERSY BIZDE VAR ANLAMINDA DIIL DIPNOT DUSUYORM BUNU MIDE KANSERINDE FALAN BÖLE OLABILIYRMS ALLAH KORSN DOKOTRN ONEMSEMEDIGINE KIZYRM BEN YADA GORMEDI BILEMEM TEYZM ADET SANMISTR O SENI SORMAMISTR DIYOR
YANİ HANI DEMİR VE KAN DUSUKLUGUNN ASIRI OLMASI NDA BUUNUNDA ETKSII OLABILR DIYORLR YOKSA BEN COCUKLUGMDAN BERI KANSIZLIK CEKIYORM HEP ILACLR VERIRLER AMA BEN ASLA ICMEM DAHA GECNLERDE 5 KUTU MINK SISLERDN VERDIM BIRINE İÇEMİYRM BUDA BENM EN BUYUK HATMOFF OFF
doğum günün kutlu olsun cnm ...öpeyim seni varmı program....
ne güzel laa
mırayım sakın ol ve yemeğını ye tatlım
gecmıs olsun cnm
pekmez içmelısın benımyanaklar şuan al alköy kızı gıbım
pekmez ıcıom ya sabahları bardakla
nıce güzel yıllara cnm sağlıkla huzurla ınş.
bız sana pasta vercektık unuttuk göruyon mu
hep bu garular yüzünden
tekrar d günün kutlu olsun
YAA İŞTE İDRARDA NADIR KANAMA VARDI TEYZEMDE DEDIKI BAGRSKLRDA YADA BASKA YERDE UFAK CAPLI KANAMA VARDR DEMIRINDE BUKDR ASIRI DUSUKLUGU BUNDN KAYNAKLI OLABLR DEDI HANI DISKIDA BÖLE OLUNCA UZUN SUREDIR ACABA DEDIM BENDE BIDE BIRYERDE OKUDUM TABIKI NETTE YAZN HERSY BIZDE VAR ANLAMINDA DIIL DIPNOT DUSUYORM BUNU MIDE KANSERINDE FALAN BÖLE OLABILIYRMS ALLAH KORSN DOKOTRN ONEMSEMEDIGINE KIZYRM BEN YADA GORMEDI BILEMEM TEYZM ADET SANMISTR O SENI SORMAMISTR DIYOR
YANİ HANI DEMİR VE KAN DUSUKLUGUNN ASIRI OLMASI NDA BUUNUNDA ETKSII OLABILR DIYORLR YOKSA BEN COCUKLUGMDAN BERI KANSIZLIK CEKIYORM HEP ILACLR VERIRLER AMA BEN ASLA ICMEM DAHA GECNLERDE 5 KUTU MINK SISLERDN VERDIM BIRINE İÇEMİYRM BUDA BENM EN BUYUK HATMOFF OFF
Bence diyorum ya bir doktora görün sen akşam çıkışta gidiver acile gir ne olucak ben hep öyle yapıyordum hemen bakıp yolluyorlardır tabi özele gidiyordum devlete gidiyorsan bişey diyemem devlet için acilde bakarlarmı
yettimmmmmm bacularrrrrrrrrrrrrr
ya benden bişey istedi bende yaptımm onun görsel anlayışı kıt oldugu için kendimce yaptım önce tatam dedı sonra hazırladım felan yok dedı benım ıstedgım gıbı olsun bende dedim ben böle istoyummmmmmm oda dedı yokkkkkk bende iyi tamam dıye bagırdım oda bana surat yapma dıye bagırdı falan filan ben buldum benım dediğim gibi olcak dedı sankı bana amerıkayı keşfetti kıt zekasıylaaaaaa
nar ekşisiz biber salçasız baharatsız kısırmı olur lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
d. Kontrol hapı güvenilir bir yöntem ben 2,5 senedir kullanıyorum hiçbir sorun olmadı en iyisi yasminmiş doktorum bana öyle dedi
YA COK UTANIYORM ŞEY KEM KÜM ŞÖLE SÖLİM DIŞKI BENM BÖLE CAMUR GIBI OLUYOR GENLDEEE BENM DEMIR KAN EKSIKLIGINE BAKRKEN IDRARIMDA KAN GORLDU NADIR AMA DOKTR ONEMSEMEDI SANIRM ADET SANDI BENI BİDE NADİR DIYE SANIRIM AZ BULDU . AMA TEYZEMDE HEMSIRE ODA BANA DEDİKİ NORMLA DEIL BUKDR DUSUKLUK BİRYERDN KAN KAYBEDIYORSN FALAN DEID BUGNDE İŞTE DIŞKIDAN BAHSTTIM ACABA NEDN BÖLE FALAN DIYE ODA DEDIKI OZMN ÖLE KAN KAYDEBYRSN FALAN DEDI . HANI KAN ILACINDANDA OLABLR DEDIM AMA KULLANMADN ONCEDE OLUYORDU ZTN UFFF DOKTORLARADA KIZYRM UFAK BİŞİ BİLE OLSA ARASTRMALARI LAZM HADI DEYIP GONDERIYRLR BEN 10 KERE IZIN ALAMAMKI
BİDE DEMİR EKSİKLİĞİ CIDDI PROBLEMLER EYOL ACAR DEDI KORKUTTU SADECEEE PUFFF SIMDI NAPMAM LAZIMMMKİ ACABA
bence özele git iyi bir doktor araştır ...söyle ek takviye versin kah tüpleri var ben kullanmıştım daha önce iğrenç ama içyosun işte ama yüzün gözün rengi iyi oluyor onu içince...
Planlarımız dahilinde değil olursa bişey diyemem ama bir 5 sene kadar düşünmüyoruz canım önceliklerimiz başka zaten kocişte bende öyle aman aman çocuk delisi değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?