Kokoşş Hatunlar Kulübü

anlaşıldı akşama romantik anlar yaşanacak
kocişinle hep mutlu olman dileğiyle bakarsın seneye ki doğum gününde aileye
biri daha katılır

Planlarımız dahilinde değil olursa bişey diyemem ama bir 5 sene kadar düşünmüyoruz canım önceliklerimiz başka zaten kocişte bende öyle aman aman çocuk delisi değiliz

ya bend ekoruma yontemı ıgne dusunuyormmm ama yınede ona bıle guvenemyrm aylık iğne oln vrmı kızlrrr

neye afiyet olsun kız....

neki eşinin mesleği_? allah allah o na neki?

ben pekmezi bıraktım valla midem kaldırmıyo böcük ...sütü bile içemiyorum yaaa...:26:

dediği gibi hazalın kafasını duvara vursaydın ...ben tetikteyim biri daha bişe derse kafasına tel fırlatcam...

d. Kontrol hapı güvenilir bir yöntem ben 2,5 senedir kullanıyorum hiçbir sorun olmadı en iyisi yasminmiş doktorum bana öyle dedi

ölede bibiğim ben hapa diil kendıme guvnmıyorum ılac ıcme problemım var unutrm aksatrm sornluyum anlıcanızzz yıllrdr aılemle en buyk kavga sebebım ılac ıcmemem faydalı herseye hayr demem hanı ıgne en azndn uzun surelı buarada.
Yasmın en hafıfı evet ben evlnmedn oncede tedavı amaclı desolet kullnmstm oda ıyydı hatta zayfltmstı benı

güneşim o face koyduğunuz lv ler gerçekmi yoksa çakmamı
bende gerçek louis vitton var ama ist. gittiğimde takmıyorum o kadar çakma varkii takasım gelmiyor

Planlarımız dahilinde değil olursa bişey diyemem ama bir 5 sene kadar düşünmüyoruz canım önceliklerimiz başka zaten kocişte bende öyle aman aman çocuk delisi değiliz

olursa camiyemi bırakcan habermiz olsunda biz alırız...yazık etme miniğe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…