Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bende ağzıma ilaç sokmazdım hayatta içemezdim boğazımdan geçmiyor derdim doktora gidince direk iğne isterdim ilk içmeye başladığım ilaçda zaten yasmin sonra miğdemden rahatsız oldum mecbur iğnesi yoktu antibiyotikleri içmem lazım o kadarda büyüktü kii onları parçalaya parçalaya içiyordum yavaş yavaş alıştım şimdi bütün bütün içiyorumilaçları bbazen bende içiyorum aynı saatte içersen ilacı unutmazsın ben öyle yapıyorum yatmadan önce komodinde oluyor ilaç zaten kociş asla unutturmaz ben unutsamda

olursa camiyemi bırakcan habermiz olsunda biz alırız...yazık etme miniğe....

ne yemek yapcan nen pastada yap bari..tatlı felan bide şampanya olsun....

Şampanyasız olurmu tatlım yaa kaç gün önceden aldırdım ee heralde yemekte yapıcam tabe bonfile yapıcam yanında garnitür ve püre

nenn camiye bırakıcağıma direk sana paketlerim bakıverirsin ne var teyzesi olarak

bakarım benimki ona ablalık yapar ....

bonfileyi nasıl yapcan bazen yapıyolar yaa sünger gibi oluyor sende nasıl oluyor öyle kolay hiç yiyemedim bonfiyi...

bakarım benimki ona ablalık yapar ....

bonfileyi nasıl yapcan bazen yapıyolar yaa sünger gibi oluyor sende nasıl oluyor öyle kolay hiç yiyemedim bonfiyi...

canım ben önce tavada mühürlüyorum bonfileyi sonra tefal actfiry e atıyorum harika oluyor lokum gibi yaniii biz bayılıyoruz et ve tavuk ürünlerini hep tefalimde yapıyorum hem rahat oluyor hem çok güzel oluyor tabi baharatlarını falan koyuyorum

Son düzenleme:
güneşim o face koyduğunuz lv ler gerçekmi yoksa çakmamı
bende gerçek louis vitton var ama ist. Gittiğimde takmıyorum o kadar çakma varkii takasım gelmiyor

canım arkdsm etıketledı benı onlar cakmaymıs ve 90 tl ye satyrms arkdsmda bıryer bulms cakma ama superler dedı ve toptan fıytndan alcm admla anlstm dedı yanı 25 tlye alck ama kalıte cakma yms ben almam ama etıketledı goreym dıye. Bnm koce canta buluyor bana iyi kotu cok marka alamasmda atakoyden gıdp alıyormmm hehehehe

ya bıara telefonu kurmstm ama oara işm oluyr ıptl edıyrm sonr akalıyor yanı anltlmz derecede ıhmal edıyorumm. Ama sımdı guctn dustum cocugumla evmle ılgılenmkte zorlk cekıyrm sanrm yumrta kapıoya dayandı hastlklr boy gostrck ben akıllancm gibi bişi oldu ama dıkkt etcm ıncır siparişi verdim sımdııı yıcem hahaha

bende tefal fritözde yapsam olmazmı acaba?

son bir buçuk saat....:26:

annem börek yapcakmış ohhh gül böreği çok severim..gider yerim sonra kocişin yanına giderim...

inanmıyorum herkes gitti kel kafalı kaldı sadece ofiste töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee defolsun gitsin...

kızlar vicky nin kızmış bu ben bu tatlışa bakım artık belki minnağım ona benzer...yerim ben bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

miroşş boşverr sneın kızn sana benzesın sen cok hoş bir hatunsunnn tabı kız olur sa ...

zaten benim minnak beyaz tenli olmaz bu kdar herhalde....:26:

benzesin kız kocişe benzesin gözleri büyükkk onun... benim çin tkv.göre kız artık bilmem yalan çıkarsa çini basarım

heeeeeeeeeeee anladım sonrası fritözde kızartsam olurmu? et suyunu bırakırmı içine yağ patlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…