Tşk ederşm canım evde başbaşa olucaz
ölede bibiğim ben hapa diil kendıme guvnmıyorum ılac ıcme problemım var unutrm aksatrm sornluyum anlıcanızzz yıllrdr aılemle en buyk kavga sebebım ılac ıcmemem faydalı herseye hayr demem hanı ıgne en azndn uzun surelı buarada.
Yasmın en hafıfı evet ben evlnmedn oncede tedavı amaclı desolet kullnmstm oda ıyydı hatta zayfltmstı benı
olursa camiyemi bırakcan habermiz olsunda biz alırız...yazık etme miniğe....
ne yemek yapcan nen pastada yap bari..tatlı felan bide şampanya olsun....
neye yettinnn kuuzuuuuuuu
Şampanyasız olurmu tatlım yaa kaç gün önceden aldırdım ee heralde yemekte yapıcam tabe bonfile yapıcam yanında garnitür ve püre
nenn camiye bırakıcağıma direk sana paketlerim bakıverirsin ne var teyzesi olarak
bakarım benimki ona ablalık yapar ....
bonfileyi nasıl yapcan bazen yapıyolar yaa sünger gibi oluyor sende nasıl oluyor öyle kolay hiç yiyemedim bonfiyi...
güneşim o face koyduğunuz lv ler gerçekmi yoksa çakmamı
bende gerçek louis vitton var ama ist. Gittiğimde takmıyorum o kadar çakma varkii takasım gelmiyor
bende ağzıma ilaç sokmazdım hayatta içemezdim boğazımdan geçmiyor derdim doktora gidince direk iğne isterdim ilk içmeye başladığım ilaçda zaten yasmin sonra miğdemden rahatsız oldum mecbur iğnesi yoktu antibiyotikleri içmem lazım o kadarda büyüktü kii onları parçalaya parçalaya içiyordum yavaş yavaş alıştım şimdi bütün bütün içiyorumilaçları bbazen bende içiyorum aynı saatte içersen ilacı unutmazsın ben öyle yapıyorum yatmadan önce komodinde oluyor ilaç zaten kociş asla unutturmaz ben unutsamda
canım ben önce tavada mühürlüyorum bonfileyi sonra tefal actfiry e atıyorum harika oluyor lokum gibi yaniii biz bayılıyoruz et ve tavuk ürünlerini hep tefalimde yapıyorum hem rahat oluyor hem çok güzel oluyor tabi baharatlarını falan koyuyorum
size yettimmmmmm bacummmmmmmmmmmmmmmm
et ürünlerini bende hep muhurlerımmmm mıroyyyy ama tefalım yok muhurleme ıslemınden sonra tavada pişiririm
Eki Görüntüle 290717
kızlar vicky nin kızmış bu ben bu tatlışa bakım artık belki minnağım ona benzer...yerim ben bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
miroşş boşverr sneın kızn sana benzesın sen cok hoş bir hatunsunnn tabı kız olur sa ...
mühurleme ne bee....
miroş tavay tereyağı koyacaksın sonram etleri koyacaksın ortadan bıraz daha fazla ateşte önlü arkalı rengı donene kadar kızartcaksın et hem kendi suyu kaybetmemiş hemde terayagının lezzetini içine çekmiş olacak bız bu işe muhurleme dıyoruz
Eki Görüntüle 290717
kızlar vicky nin kızmış bu ben bu tatlışa bakım artık belki minnağım ona benzer...yerim ben bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?