Kokoşş Hatunlar Kulübü

Ben değerlendirecek olursam kendimi sade ve farklı anlamda kokoş olmayı severim :))
bazen de öyle bir salarım ki kendimi kimse düzeltemez

selam kızlar nbrsiniz
bugün hafta tatilim şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım eşime......... topladım temizledim etrafı içim rahat etmiyor eve saddam girmiş gibiydi...yarında tozları alırım etrafın bugün çok yoruldum...:26:

banyolarıda dün temizledim evim mis gibi oldu şimdide kahve keyfi yapıyorum sonrada alşverişe gitcem eee bide bakımı unutmayalım kaşlar alınacak saçlar fönlenecek ....eller oceeeelencek bide şık giyindikmi eşimin yolunu tutcam çok işim var çokkkkkk....bugün leopar desenli bir elbise giyeceğim dizin üzreine çıkan bihter botlarımıda geçireceğim....kahvede bir makyaj yaptımmı tamamdır kendimi dışarı atabilirim...

sizleri bir göreyim dedim bakayım naptınız ne ettiniz..

hoş geldin kıssssssssssssss oooooooooo hazırlık var bende iş çıkısı gıdıp kaşlarımı aldırcam bıde fon cekınıcem ama elbıse gıyemıycem benım kocı gıydırtmıyorrrrrrrrr

hamiş olunca giyersin bisi diyemez pantolon rahat olmuyor çünki....34 bedendim 36 giyorum eee 38 e çıkarsamdiye pantolan almadım sonuçta gitgide genişlicem aman plates topu gibi olmayamda...

sen kaça kadar iştesin bugün?

kıs yalnızlıkda guzel be arada sırada şöle kafanı dınle bı kafe tap uzat ayaklarını aç tvyı ohhhhhhhhhhhhhhhhh

heppp güzel olmuyor bee bucu ben kediyi nie aldım sanıyorsun burda millet hergün dışarda evde durmaz trin tirin gezer AVM ler tıka basa doludur ee ben arkdş.lara ev gezmesine gitmi sevmiyorum gün gibi....ne bilim bazısının annesi oluyor kafam şişiyor bebeği olan benle ilgilenemiyor diğer bitanesi çalışyor mecbur insan evde yalnız kalıyor bazen rahat bazen sıkıcı film izliyorum kedimle oynuyorum TV izliyorum poktan prog.lar eşime gidyorum bende oda olmasa evde can sıkıntısı.....:26:

pasta yapmaya vercem kendimi bakalım çeşit çeşit başlıyım en azından bebişim annem güzel pasta yapıyor desin ....aç olduğunda pasta yaparım ona...heeeeeeheheheh

kızlar nie yazmıyosunuz beeeeeeeeee

ben gidiyi bari sizin işiniz çok....bende duşa girim başlıyım güne...çau çauuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…