Kokoşş Hatunlar Kulübü

kısss rutubetttt demek kokoş olacccccn gel bız hep burdayıs ben yarım kokoş saylırım

bende öyle sayılırım ojesiz çıkmam abi modundayım hep makyajla aram iyidir ama üstüme gelince öyle tüylü şeyleri falan sevmem daha sadeyimdir...

şimdi kokoş olmak için sarışın mı olmayım bacımmm

benim saçlar siyah, siyah saçlı kokoş olur mu?
acil yardım acil yardım

yavruuum siyah saçın asaleti varr sarı olmak kokoş olmamak anlamında gelmeeeezz kokoşluk içten gelri esmer sarışın kumrak kızıl farketmez burcununda dediği gibi bir kırmızı ruj adam öldürür beee bu arada bende siyah saçlıyım

ciciş yaa ben tırnaklarımı yiyorum.. eskiden üniversite yıllarımın başında uzundu tırnaklarım sürekli oje sürerdim her gün birenk. bu bölüm beni paçoz yaptı. yardım edin bana kızlar.. benim geri kokoş yıllarmı getirin

maşa almak lazım simdi, kaç para bu maşalar? ben hem işsizim hem bekarım, ne maaşım var ne de koca param
ona göre bütçeye uygun şeyler önerin cicişler

anemmmmmmmmm mıllet sac duzleştiricisinden bılle harıkalar yaratıyorrr ben aldım çekmecede 2 80 yatıyorrrrrrrrrrrrrr benı kuafor paklıarr iş çıkışı gıdecem işteeeee bu arad ben sarısınım

bak bu olmaz kokiş adayıııııı bıkere her lafın sonuna işş getirecksin ciciş kokişşş o tırnak yenmeyecekkkkkk aaaaaaaaaaaaaaaa

ivittt kırmızı rujjj sonram eyelinerrr rimellll olmazsa omazzzzzzzzzz ha bıde topulu ayakkabı çizmeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…