Kıssss pbh avatarın pek hoşşmusmus
ama olmaz ki ben de sizleri kokoş sanmıştım. şimdi ben kokoş olamayacak mıyım
teşekkür ederim cicişim. Burdan bi avatarların olduğu bi topikten almıştım
vallla benden daha kokoşları var burdaaa ama onlarındaaaa otrişle gezdıklerını sanmam kokoşdan zıyade bakımlıyıssss dıyek gel bu yolda bereber ruyuyek
tamam cicişim napalım idare etcez böyle
heç yane once o supurgeden bı atlada kuafore gonderek senı söle sac baş bı şekil verdılrelım
şimdi kokoş olmak için sarışın mı olmayım bacımmm
Benim saçlar siyah, siyah saçlı kokoş olur mu?
Acil yardım acil yardım
bende sarı allı gülllü bireşy yokkkk
aynen5 te bacımmmmmmmm
aradaşgfhnmjgvhmbjkhbljıl
olur olurrrr kıs olmmamıııı maşa yaptırırızzzzz takma kirpikkk kırmızı oje rujjj offff beeee
kısss rutubetttt demek kokoş olacccccn gel bız hep burdayıs ben yarım kokoş saylırım
şimdi kokoş olmak için sarışın mı olmayım bacımmm
benim saçlar siyah, siyah saçlı kokoş olur mu?
acil yardım acil yardım
maşa almak lazım simdi, kaç para bu maşalar? ben hem işsizim hem bekarım, ne maaşım var ne de koca param
ona göre bütçeye uygun şeyler önerin cicişler
canım ben elektroworldden 20 tlye rowentanın aldım mikemmel(indirimdeydi ama o zaman)
bende öyle sayılırım ojesiz çıkmam abi modundayım hep makyajla aram iyidir ama üstüme gelince öyle tüylü şeyleri falan sevmem daha sadeyimdir...
yavruuum siyah saçın asaleti varr sarı olmak kokoş olmamak anlamında gelmeeeezz kokoşluk içten gelri esmer sarışın kumrak kızıl farketmez burcununda dediği gibi bir kırmızı ruj adam öldürür beeebu arada bende siyah saçlıyım
maşa almak lazım simdi, kaç para bu maşalar? ben hem işsizim hem bekarım, ne maaşım var ne de koca param
ona göre bütçeye uygun şeyler önerin cicişler
aynen
bu ne şimdı msj sayısı doldurmak ıcın alan var orda doldur ıstedığın kadar
ciciş yaa ben tırnaklarımı yiyorum.. eskiden üniversite yıllarımın başında uzundu tırnaklarım sürekli oje sürerdim her gün birenk. bu bölüm beni paçoz yaptı. yardım edin bana kızlar.. benim geri kokoş yıllarmı getirin
bende öyle sayılırım ojesiz çıkmam abi modundayım hep makyajla aram iyidir ama üstüme gelince öyle tüylü şeyleri falan sevmem daha sadeyimdir...
yavruuum siyah saçın asaleti varr sarı olmak kokoş olmamak anlamında gelmeeeezz kokoşluk içten gelri esmer sarışın kumrak kızıl farketmez burcununda dediği gibi bir kırmızı ruj adam öldürür beeebu arada bende siyah saçlıyım
bak bu olmaz kokiş adayıııııı bıkere her lafın sonuna işş getirecksin ciciş kokişşş o tırnak yenmeyecekkkkkk aaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?