Kokoşş Hatunlar Kulübü

hadi yaa çok ucuzmuş ciciş acaba hala var mıdır?

valla bilmemki genelde indirimde oluyo o maşa bakmak lazım

şimdi tırnaklarını besleyici ve uzatan birşey alıcaksın çok uzun olmasına lüzum yok süslü olsun yeter
yeme zahmet olcak ama yenmez tırnak

ivittt kırmızı rujjj sonram eyelinerrr rimellll olmazsa omazzzzzzzzzz ha bıde topulu ayakkabı çizmeeeeeeeeeee

eyeliner çekemiyorum kokişşş nasıl çekcem şöyle incecik bi de böyle rahat çekebilecegim bi marka var mı ben geçenler de body shopda gormüştüm kalem gibiydi ama çekemiyorum diye cesaret edip alamadım

eyeliner çekemiyorum kokişşş nasıl çekcem şöyle incecik bi de böyle rahat çekebilecegim bi marka var mı ben geçenler de body shopda gormüştüm kalem gibiydi ama çekemiyorum diye cesaret edip alamadım

evett ondan kullandım çok rahattt kozunu kapat yandan acuk çek gözünü sür olmadı onden kalem çeker onun hızsaından surersın haaaaaaaa bıde makyaj bolumunda bı arkadas kredi kartı ıla cekıyordu vıdeolu gösterıyor onu ızleyebılırsın

valla bilmemki genelde indirimde oluyo o maşa bakmak lazım

şimdi tırnaklarını besleyici ve uzatan birşey alıcaksın çok uzun olmasına lüzum yok süslü olsun yeter
yeme zahmet olcak ama yenmez tırnak

çok büyük zahmet olcak cidden uzatınca tırnagımın fotosunu koyacam buraya

kredi kartıyla mı
yok artık neler yapıyor bu kokişlerrr anacığım.
yaş geçti tabi kaçırmışız modayı

MERHABA kokoşşşşşş hanımlar biliyormusuz bende bir zamanlar öyleydim (bekarken sanırım ) 22aylık evliyim hem de 22 yaşındayım diyorum ki insan bu yaşta salar mı kendini ama tuhaf bi ruh haline büründüm.Bazı sağlık sıkıntılarından dolayı hamile kalamıyorum oysa ki bu benim en büyük hayalim iştecik budurumu öğrendiğimizden beri böyleyim fotoğraflarıma ve şimdiki halime bakıyorummm uçurum resmen eşim bana bakmaya doyamazdı şimdiben onun yanında farkedilmiyorum bile işte bu yüzden düzelmeliyimm bana çoooook acil herkes el atsın ben bu akşam eşimin karsısına yine eskisi gibi çıkmak istiyorum ve noralimi düzeltmeliyimm yardımm lüüüfeeeen:) hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm :)

ivittt kırmızı rujjj sonram eyelinerrr rimellll olmazsa omazzzzzzzzzz ha bıde topulu ayakkabı çizmeeeeeeeeeee

FÜÜTT FÜÜÜÜÜ

acıı cilalar var onlardan surrrr kıssssssssssss bak bakalım onlarınnnn altın sarısı rengı felan varmıı havan olsun accukkkkk

var var renklileride vaar biliyorum

canıım ben kalem bile süremiyodum yüzüme bi allık sürüyodum yarabbim haidi gibi oluyodum evde canın sıkıldıkça dene falan el alışkanlığı tamamen ki kolay sürülebilenler var hatta fırçaları var onlarla sürmek daha rahat avonda var hemde 2 tl

hadi ya 2 tl mi?? ne kadar geri kalmışım ben ki bir zamanların avon temsilcisi olarak her türlü ürünü fiyatını bilirdim. şimdi sıfır makyaj. tam bi paçozum yaa

hadi ya 2 tl mi?? ne kadar geri kalmışım ben ki bir zamanların avon temsilcisi olarak her türlü ürünü fiyatını bilirdim. şimdi sıfır makyaj. tam bi paçozum yaa

canım olur öyle ben ilk evlendiğim sıralar öyleydim saçlarım belime kadardı lönk die küt yaptım bakkala bile kalem çekmeden gitmezken sıfır makyaj saç sakal birbirine karışıyodu sonra noluyo bakiim dedim gittim avon temsilcisi oldum flormara aboneyim bütün renk tonlarından oje aldım hattı şekil bile çiziyorum artık eşiminde artık daha mutlu
bir silkelen önce bir kuaföre git bi fön çektir istersen boyanı kendin al onlar boyasınlar kaşını bıyığını aldır çıkarkende kendin çok olmasada şöyle makyaj yap bi kendine gel işte o zaman diceksin kki napıyorum ben yaaa

ya kuaför bulamıyorum dogru dürüst kaşımı alacak. o kadar kaşa sahibimki benim kaşımı bile mahvetmeyi nasıl beceriyorlar hayretim şaşıyor ciciş.. geçenler bi kaşımın kuyrugunu kısaltmış böyle bir şey olabilir mi yaa? dedim artık kendim alacam. hem para veriom hem yamuk alıyor bari para vermeden ben kendim alayım yamuk böylece öğrenirim. alışısırım dedim

Bu cevap bana değilsede üzerime alıyorum çünkü fikir alışverişini çok severim ve herkesten yorum bekliyorummm. (tam nıyetlendım ama aksam ıcın balık yapcam leş gıbı kokcam dedım bugunde erteledım hala pijamalarımlayım ):)

canım o zaman kaşını aldırma git saçını falan düzelttir. nolcek

canım o zaman fön çekme topla saçını kirlide olsa bişey fark etmez zaten toplayınca o kadarda uğraşmış olmazsın hem kokarsada yatmadan banyo yaparsın olsun pijamalarla dur ama pijamayla bile kokana olunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…