nasıl yemeyecem cicişşşş... çünkü ne zman nasıl yediğimin farkında bile değilim. hadi yaa beni bi kokişş yapın cicişlerrr
hadi yaa çok ucuzmuş ciciş acaba hala var mıdır?
ciciş yaa ben tırnaklarımı yiyorum.. eskiden üniversite yıllarımın başında uzundu tırnaklarım sürekli oje sürerdim her gün birenk. bu bölüm beni paçoz yaptı. yardım edin bana kızlar.. benim geri kokoş yıllarmı getirin
ivittt kırmızı rujjj sonram eyelinerrr rimellll olmazsa omazzzzzzzzzz ha bıde topulu ayakkabı çizmeeeeeeeeeee
acıı cilalar var onlardan surrrr kıssssssssssss bak bakalım onlarınnnn altın sarısı rengı felan varmıı havan olsun accukkkkk
eyeliner çekemiyorum kokişşş nasıl çekcem şöyle incecik bi de böyle rahat çekebilecegim bi marka var mı ben geçenler de body shopda gormüştüm kalem gibiydi ama çekemiyorum diye cesaret edip alamadım
valla bilmemki genelde indirimde oluyo o maşa bakmak lazım
şimdi tırnaklarını besleyici ve uzatan birşey alıcaksın çok uzun olmasına lüzum yok süslü olsun yeter
yeme zahmet olcak ama yenmez tırnak
kredi kartıyla mıevett ondan kullandım çok rahattt kozunu kapat yandan acuk çek gözünü sür olmadı onden kalem çeker onun hızsaından surersın haaaaaaaa bıde makyaj bolumunda bı arkadas kredi kartı ıla cekıyordu vıdeolu gösterıyor onu ızleyebılırsın
görüşürzü cicişimben kaçıyorummmm kokişlerrrrrrrrr pztesi görüşürüzzzzzzzzzzz optummmmmmmmmmmmm
kredi kartıyla mı
yok artık neler yapıyor bu kokişlerrr anacığım.
yaş geçti tabi kaçırmışız modayı
ivittt kırmızı rujjj sonram eyelinerrr rimellll olmazsa omazzzzzzzzzz ha bıde topulu ayakkabı çizmeeeeeeeeeee
acıı cilalar var onlardan surrrr kıssssssssssss bak bakalım onlarınnnn altın sarısı rengı felan varmıı havan olsun accukkkkk
eyeliner çekemiyorum kokişşş nasıl çekcem şöyle incecik bi de böyle rahat çekebilecegim bi marka var mı ben geçenler de body shopda gormüştüm kalem gibiydi ama çekemiyorum diye cesaret edip alamadım
FÜÜTT FÜÜÜÜÜ
var var renklileride vaar biliyorum
canıım ben kalem bile süremiyodum yüzüme bi allık sürüyodum yarabbim haidi gibi oluyodum evde canın sıkıldıkça dene falan el alışkanlığı tamamen ki kolay sürülebilenler var hatta fırçaları var onlarla sürmek daha rahat avonda var hemde 2 tl
hadi ya 2 tl mi?? ne kadar geri kalmışım ben ki bir zamanların avon temsilcisi olarak her türlü ürünü fiyatını bilirdim. şimdi sıfır makyaj. tam bi paçozum yaa
canım olur öyle ben ilk evlendiğim sıralar öyleydim saçlarım belime kadardı lönk die küt yaptım bakkala bile kalem çekmeden gitmezken sıfır makyaj saç sakal birbirine karışıyodu sonra noluyo bakiim dedim gittim avon temsilcisi oldum flormara aboneyim bütün renk tonlarından oje aldım hattı şekil bile çiziyorum artıkeşiminde artık daha mutlu
bir silkelen önce bir kuaföre git bi fön çektir istersen boyanı kendin al onlar boyasınlar kaşını bıyığını aldır çıkarkende kendin çok olmasada şöyle makyaj yap bi kendine gel işte o zaman diceksin kki napıyorum ben yaaa
canım olur öyle ben ilk evlendiğim sıralar öyleydim saçlarım belime kadardı lönk die küt yaptım bakkala bile kalem çekmeden gitmezken sıfır makyaj saç sakal birbirine karışıyodu sonra noluyo bakiim dedim gittim avon temsilcisi oldum flormara aboneyim bütün renk tonlarından oje aldım hattı şekil bile çiziyorum artıkeşiminde artık daha mutlu
bir silkelen önce bir kuaföre git bi fön çektir istersen boyanı kendin al onlar boyasınlar kaşını bıyığını aldır çıkarkende kendin çok olmasada şöyle makyaj yap bi kendine gel işte o zaman diceksin kki napıyorum ben yaaa
ya kuaför bulamıyorum dogru dürüst kaşımı alacak. o kadar kaşa sahibimki benim kaşımı bile mahvetmeyi nasıl beceriyorlar hayretim şaşıyor ciciş.. geçenler bi kaşımın kuyrugunu kısaltmış böyle bir şey olabilir mi yaa? dedim artık kendim alacam. hem para veriom hem yamuk alıyor bari para vermeden ben kendim alayım yamuk böylece öğrenirim. alışısırım dedim
Bu cevap bana değilsede üzerime alıyorum çünkü fikir alışverişini çok severim ve herkesten yorum bekliyorummm. (tam nıyetlendım ama aksam ıcın balık yapcam leş gıbı kokcam dedım bugunde erteledım hala pijamalarımlayım ):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?