Kokoşş Hatunlar Kulübü

hadi kokiş üşenme.. balık da yapsam kalk yap bişiler makyaj neyim?
ben de yeniden kokiş yıllarıma döncem
hadi hadi silkelen git makyajını yap gel

tamam canım yapıcam mutlaka zorlaya zorlaya donucem desyegınzle eskı halıme.(sanırım depresyondayım ya butun gun perdeler kapalı kımseyı gormek ıstemıorum tum gun pıjama modundayım esım gelnce gozler sıss zombııııı gıbıyım kendımden neftettt ettım ama duzelcem bugun mılatttttt)

tamam bekliyoruz yap gel kocacıgın gelmeden makyajını

FISTIKLAR HANIM SULTANLAR bugun hedefffff benım yarın hersey bambaska olacakkk uyandıgımda sabah kulkedısınden pamuk prensese donmus olacagımmm:) sıhırlı eller sıhırlı beyınler sızı sevıyorumm...

aayy kendimi hatırladım eşim hadi alış verişe gidelim dediğinde bile yok istemiyorum diyodum istediğin herşeyi alıcam diyodu yine istemiyoduum şimdi çook pişmanıım
hadi kaldır o güzel jeanifır lopez poponuu veee doğru süslenmeye bi yüzünü yıka sonra bi krem sür ve basit bi makyaj yap aynaya bakınca kızıcaksın kendine saçını topla pijamaların olsun önemli olan kendiini güzel hissetmen

ben bir de 10 kilo aldım ciciş. jennifer lopez poposu deyince aklıma geldi popom

tamam bekliyoruz yap gel kocacıgın gelmeden makyajını

yaptıııım ama sankı sonus daha berbattt. kotu gozuktugume emınım ve ıyı hıssetmıorumda makyajla bıle duzeltemedım kendımı umutsuz vakayım ben sıs bı surat gozler davul tıpııım mı kaymıs ne:) ayyyyy kendmle dalga gecer oldum cıdden bı tuhaf hıssedıorummm ya

sen bunalıma girmişsin kokiş. git bi çık alışveriş yap kendine gel. yeni şeyler al kendine.

yarın kuaförün yolunu tutmalısın işte o zaman kendine geliceksin ben öyle küllerimden doğdum

slm kızlar yenisiniz sanırım topikte
h.içi burda oluruz
h.sonu pek nadir uğruyozzz

Miray'cım canım nasılsın?
Minik kokoşumuz nasıl yirimm onun minnuk totosunu
Beni merak etmişsin Yavrucum geldim Eşimin halası vefat etti ordaydım cenazemiz vardı
Ondan evvelde hastaneye gidiyorduk tüp bebik için giremedim pek
Geceleri aralarda acıp bakıyorum yazılanları sevdiklerimi takip ediyorum..
Bu arada sinirlerine hakim ol canım artık 2 canlısın eziyet etme kendine Rahat sakin geçirmeye çalış.Densizler hamike oldugunu bilmiyorlarmı sei strese sokuyorlar
Kıyamam size senii ve minik popolu bebiki öpüyorum kendinize cici bakın

kız hevuk sen de mi kokişsin
nasılsın geceden beri

bı markete cıktım sımdı hava aldım acıldım sankımm kasadkı bayanda benı suzdu durdu pempış pıjamammm pembis tacım ve pembe tonundakı makyajımmm bde cektım trençkotumuu oooooh misss ( takılarmı da taktıım bayılrm takıya) kasadakının bakıslarından anladım kııı dogru yoldayımmm.Kocişede bi msj fırında çalısır kendıdı aksama pasta ıstıorum kucuk bı kutlama yapalım dıe acılalım acıkkkk .popişide kaldırdımmm :) ayyyy vala daha iyiyimmm seviorum sizi.HMMM BDE ne dicem acaba bebiş mi gelio die de düşünüorm 2gündür (inşaaaaaaaaaaallah)

hadi hayırlısı ile gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…