Kokoşş Hatunlar Kulübü

miraycıım topiğin varmış senin hemde baya kalabalıkmışşş
ne güzeel bende abone oliim artık buraya evli ve bakımlıyım kokoşum dicek kadar değil ama olsun

evet cnm hoşgelmişsin bekleriz tabiii güzel paylaşımlar oluyor muhabbet koyu olunca biz daha ne isteriz...

cnm eczanede satılan acı oje var ondan al istesende yiyemeezsin miden bulanır acı bir tat veriyor ağzına götürdüğünde ben öyle arkadşıma tırnak uzattırdm...

topiğe hoşgelmişsin öncelikle gündüz arkdaşlar burda olur herşeyini bizimle paylaşabilirsin bekliyoruz seni...

öncelikle kokoş pijamalar al bence pembe mavi kırmızı cicili şçle oysho olsun o mağzada çok cici şeler var önce evde kokoş yapalım seni...

öncelikle şu pijamalrdan hepiniz edinin akayım bitane...off evde bi tatlı oluyor bunlar..kesinlikle iç çamaşırlaı ve pijamada oysho yu tek geçerim...

ayy ben seni yerim özledim kuzum seni umarım okursun cvpı....

senden güzel haberlerni bekliyorum cnm....eşinin halası için başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
evet çok sinirli ve agresiftim işyerinde çok geriliyrum ...ama bazen eşimde sinirlendiryo yani...minik popolu bebekimiz allah şükür iyi perşembe randevu var bakalım ne diyecek doktor...arada gir bari özledim valla..

ayy miroşşş bunlar çook cicişşş
bu arada ben ankaradan katılıyorum aranıza. yüksklisans yapıyorum hala sefil öğrenciyim maalesef cicişim
2 gündür foruma takılıyorum. çok eğlendim. daha önce ben niye takılmamışım ayolll

hadi yaa bende düşünyorum yüksek lisansı ama bebeişle nasıl olacak off vazgeçiyorum sonra...
bekleriz cnm seni ...herdaim gündüzleri herkes burda...akşam pek kimse gelmez kaçırdıklarımı cvplıyorum akşamları ben...

bebişin mi var senin? aslında yükseklisans rahat yani çok dersin yok. ama tez aşaması biraz sorunlu.

bebişin mi var senin? aslında yükseklisans rahat yani çok dersin yok. ama tez aşaması biraz sorunlu.

olacak cnm seneye ilgilenemem gerekn bir bebişim olacak malesef annem artık unut bebekle ilgilenmen gerkecek önceden düşüncektin dedi...bebeğe her nekadar bakacak olsa da sütü verilmesi gerekecek anlayacağın ben 3-4 seneye kadar bişi yapamam artık...

günaydın bugün pazartesi işe geç kalmadım ve kendimi iyi hissediyorum allaha şükür...

hadi bakalım, o zaman senin projen de bebiş olur artık

güneşim o face koyduğunuz lv ler gerçekmi yoksa çakmamı
bende gerçek louis vitton var ama ist. gittiğimde takmıyorum o kadar çakma varkii takasım gelmiyor

benimde çok hoşuma gidiyor o çantalar dediğin gibi çoğu takan çakma kullanıyor ama
orjinali çok pahalı değilmi okadar parada verilmez yazık
sen ne kadara almıştın canım

günaydın hatunlar
hafta sonu hiç giremedim nete neler yaptınız bakalım
benim temizlik yapmakla geçti kadın geldi 2 gün
temizlik ütü falan öyle geçti kışlıkları yeni çıkarttım
akşamlarıda arkadaşlar
oturmaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…