hadi hayırlısı ile gelsin bebiş
İNŞŞŞŞ. tek dileğimmm benimmm umarım güldürür yüzümü bu ayyy:)
miraycıım topiğin varmış senin hemde baya kalabalıkmışşş
ne güzeel bende abone oliim artık buraya evli ve bakımlıyım kokoşum dicek kadar değil ama olsun
kokoşlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;
ben de kokoş olmak istiyorum bana yardım edin anacığım
nerde allı güllü pembe sarı ve tüylü bişey görürsen al
ciciş yaa ben tırnaklarımı yiyorum.. eskiden üniversite yıllarımın başında uzundu tırnaklarım sürekli oje sürerdim her gün birenk. bu bölüm beni paçoz yaptı. yardım edin bana kızlar.. benim geri kokoş yıllarmı getirin
MERHABA kokoşşşşşş hanımlar biliyormusuz bende bir zamanlar öyleydim (bekarken sanırım ) 22aylık evliyim hem de 22 yaşındayım diyorum ki insan bu yaşta salar mı kendini ama tuhaf bi ruh haline büründüm.Bazı sağlık sıkıntılarından dolayı hamile kalamıyorum oysa ki bu benim en büyük hayalimiştecik budurumu öğrendiğimizden beri böyleyim fotoğraflarıma ve şimdiki halime bakıyorummm uçurum resmen eşim bana bakmaya doyamazdı şimdiben onun yanında farkedilmiyorum bile işte bu yüzden düzelmeliyimm bana çoooook acil herkes el atsın ben bu akşam eşimin karsısına yine eskisi gibi çıkmak istiyorum ve noralimi düzeltmeliyimm yardımm lüüüfeeeen:) hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm :)
tamam canım yapıcam mutlaka zorlaya zorlaya donucem desyegınzle eskı halıme.(sanırım depresyondayım ya butun gun perdeler kapalı kımseyı gormek ıstemıorum tum gun pıjama modundayım esım gelnce gozler sıss zombııııı gıbıyım kendımden neftettt ettım ama duzelcem bugun mılatttttt)
Miray'cım canım nasılsın?
Minik kokoşumuz nasıl yirimm onun minnuk totosunu
Beni merak etmişsin Yavrucum geldim Eşimin halası vefat etti ordaydım cenazemiz vardı
Ondan evvelde hastaneye gidiyorduk tüp bebik için giremedim pek
Geceleri aralarda acıp bakıyorum yazılanları sevdiklerimi takip ediyorum..
Bu arada sinirlerine hakim ol canım artık 2 canlısın eziyet etme kendine Rahat sakin geçirmeye çalış.Densizler hamike oldugunu bilmiyorlarmı sei strese sokuyorlar
Kıyamam size senii ve minik popolu bebiki öpüyorum kendinize cici bakın
öncelikle şu pijamalrdan hepiniz edinin akayım bitane...off evde bi tatlı oluyor bunlar..kesinlikle iç çamaşırlaı ve pijamada oysho yu tek geçerim...Eki Görüntüle 292081 Eki Görüntüle 292092 Eki Görüntüle 292091 Eki Görüntüle 292090 Eki Görüntüle 292089 Eki Görüntüle 292088 Eki Görüntüle 292087 Eki Görüntüle 292086 Eki Görüntüle 292085 Eki Görüntüle 292084 Eki Görüntüle 292083 Eki Görüntüle 292082 Eki Görüntüle 292093
ayy miroşşş bunlar çook cicişşş
bu arada ben ankaradan katılıyorum aranıza. yüksklisans yapıyorum hala sefil öğrenciyim maalesef cicişim
2 gündür foruma takılıyorum. çok eğlendim. daha önce ben niye takılmamışım ayolll
hadi yaa bende düşünyorum yüksek lisansı ama bebeişle nasıl olacak off vazgeçiyorum sonra...
bekleriz cnm seni ...herdaim gündüzleri herkes burda...akşam pek kimse gelmez kaçırdıklarımı cvplıyorum akşamları ben...
bebişin mi var senin? aslında yükseklisans rahat yani çok dersin yok. ama tez aşaması biraz sorunlu.
hadi bakalım, o zaman senin projen de bebiş olur artıkolacak cnm seneye ilgilenemem gerekn bir bebişim olacak malesef annem artık unut bebekle ilgilenmen gerkecek önceden düşüncektin dedi...bebeğe her nekadar bakacak olsa da sütü verilmesi gerekecek anlayacağın ben 3-4 seneye kadar bişi yapamam artık...
günaydın bugün pazartesi işe geç kalmadım ve kendimi iyi hissediyorum allaha şükür...
hadi bakalım, o zaman senin projen de bebiş olur artık
günaydın kızçeler
bugun hep böle geccek sana ınş.mutlu ol anniş
güneşim o face koyduğunuz lv ler gerçekmi yoksa çakmamı
bende gerçek louis vitton var ama ist. gittiğimde takmıyorum o kadar çakma varkii takasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?