Kokoşş Hatunlar Kulübü

benimde çok hoşuma gidiyor o çantalar dediğin gibi çoğu takan çakma kullanıyor ama
orjinali çok pahalı değilmi okadar parada verilmez yazık
sen ne kadara almıştın canım
artık bu çantalardan gına geldi, markette bile satıyorlar, her 3 kişiden 2 si takıyor. ben tiksindim artık

bende temizlik yaptım ama keşke yapmasaydım lekelenmem geldi yinede oturmadım gittim eşimn cafeye orda oturdum akşam müzik vardı kadınla adam biri keman çalıyor güzel geçti...sonra anneme gittim Alman pastası yaptık bana öğretti.... süperdi....

dünde öğlene kadar uyudm kahvaltı keyfi derken bebişi olan bir arkdaşım geldi bebişi çok tatlıydı çok sevdim ....gerçekten bebek çok güzel bişey ama çok bakımsızdı hiçbirşey yapamıyorum tüm vaktimi alıyor dedi korktum..

ohh yarasın
bende temızlık yaptım sonra maça gıttık öle geçtı
dınlendımsayılmaz
he bıde cok güzel kurabıye yaptımmm

ne kurabiyesi bakam..

gördüm hımmm dün maç vardı eşim cafede Lig TV var ...dedim beişktaşı görünce böcük kesin gitmiştir böcük kim beee diyor...böcük işte arkdaşım ne garip arkdaşların var öyle diyor pohhaha

bana Almn pastası deme :18: cumartesi diyete başladım hayatımda ilk kez yapıyorum
çok garip geldi ben hiç düşünmeden yerdim,içerdim ama artık dur demenin vakti geldi
yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşıyor gerçi çok fazla kilom yok ben abartıyorum ama
feet olmak gerek kilolu kokoş olmaz :))

mirayım korkma sen her daim bakımlı kokoş olursun bebişinide yaparsın hatta

Günaydın koketalar nasılsınızz...
özledım sizleriii

hoşgeldin kuşumm ben iii değilim öfffffffffff
sabah sabah gerildimmmmm

anamm bu garular beni unuttuuu
Ben birsens cnmmmmmmmm

amannn burda densizin birine işte
bazı yönetici kadınlar çok kendini bilmez oluyo yaaaa

günaydın bibiğimmmm ya varya kadınlarla calısmak zor yanı ortmda bol kadın olmamalı birddde ustun kadınsa yandın hihi ben genlde kadın olmayn yerlerı secıyorum sansımaaaa :):) sıkma canını kuzm naptı sana o gelırm onun yanınaaa

benımde haftasonu mıde problemım azdı gastrolojı mı ne oraya gıt dedı doktor acıllk oldumda püff onn gergınlıgı var bendede izinde alamam

günaydın kızlar...

balılklama dalıcammm... hayretler içindeyim.............

burda önerilmişti yaa bebak acıbadem sütü...

topiğinede baktım okudum..

kızlar mucizevi birşeyyyy..

bayıldım cildim ipek gibi yumuşucak oldu 2 kullanımda...

ve hiç nemlendirici sürmeden fondotensiz allık surdum yüzüm nasıl ışıl ışıll...

ilk defa bukadr memnun kaldım... süper bişee cildim kayıyorr resemn..

bütün vucudumaa kullanabilirimmm..

söyleyen öneren arkadaşa tekrar tşk ediyorum..

birdee cumartesi akşamı iffeti izledim.. baktım iffetin makyaj masasının onundede var... aynı sütten...

doğru yoldayız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…