radyo aktif dalgalarla yaptırmış yınede dıkkat et bacımm ya benım annemde yuzune bole soyulacak bı ıslem yaptırmıstı yara oldu hepp daha kotu oldu sen dıkkatlı ol
Dikkat ederim tatlımmm annende kokoş demekk
heeeeee heç sorma o benden beter kokoşşşşşş ıyelınerı ruju kalemı parfumu hiç eksik olmazzzzzz tüylü montları felan görmen lazım
ay sorma benimkide honda die tutturmuştu ağladım bağırdım çağırdım ağlamama dayanamıyo
ben arabayı sat bi iki borcu kapa derken senin dediğine bak die söylenip durdum onunda düşüncesi neymiş efendim araba eskiymişte zor olurmuş işte yolda kalırmışız beni düşünüyomuş şimdi iyiymişim iice ilerleyince zor olurmuş dedim şimdiki araba beni taşıyamıcak kadar kötümü kendini haklı çıkarmak için bahane üretme sat madem borcunu kapaki beni dahada rahatlat arabayla rahatlamıyorum ben dedim bi dahada konusunu açmadı
benim annem gibi desene benimkide öyle kokoşluktan kırılıyor
Ben yokum yaa ondan sıkılmışsındırr
Slm kıslarrrr
nerdedin sen bakimmm
sen katışcanmı çekiliş yapcaz....sana tamtur alcam pohahah
kocesı ızın verırse katılacakmış ben ozelden msj atmıstım
beni bıktırdı neyse şimdilik bizdede konu kapandı umarım açmaz bir süre...bankadan gitmiş evrakları almış bana dio aldım evrakları tamam nasıl korkuttuysam haber veriyo...
yok kız bence o değil sen istanbula gel demiştin yaa bence o onu anlamış ben cevaptan öyle anladım sanki...
nerdedin sen bakimmm
sen katışcanmı çekiliş yapcaz....sana tamtur alcam pohahah
yapmaz heralde bi an gaza gelmiştir bizimkinede iş yerinden arkadaşları gaz veriyo bide hep sıfır arabalarda dolaşmış önceden şimdi gücüne gidiyo
nenn kpss atamalarından tercih yaptım çıkmayacak ama yinede denedimmm şansımı
şansını denedınnnn isteyenın bır yuzu vermeyenın 2 yuzu kara demişlerrrrrr
benimde baya bir karaymış canım her seferinde yapıyorum yerleşemiyorum yinede yılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?