Kokoşş Hatunlar Kulübü

radyo aktif dalgalarla yaptırmış yınede dıkkat et bacımm ya benım annemde yuzune bole soyulacak bı ıslem yaptırmıstı yara oldu hepp daha kotu oldu sen dıkkatlı ol

beni bıktırdı neyse şimdilik bizdede konu kapandı umarım açmaz bir süre...bankadan gitmiş evrakları almış bana dio aldım evrakları tamam nasıl korkuttuysam haber veriyo...

beni bıktırdı neyse şimdilik bizdede konu kapandı umarım açmaz bir süre...bankadan gitmiş evrakları almış bana dio aldım evrakları tamam nasıl korkuttuysam haber veriyo...

yapmaz heralde bi an gaza gelmiştir bizimkinede iş yerinden arkadaşları gaz veriyo bide hep sıfır arabalarda dolaşmış önceden şimdi gücüne gidiyo

esma karusu ne konuşmuyon....

kızlar benim randevu iptal yarına kaldı doktor rahatsızlanmış yarın gidicem 1 den sonra...:26:

yapmaz heralde bi an gaza gelmiştir bizimkinede iş yerinden arkadaşları gaz veriyo bide hep sıfır arabalarda dolaşmış önceden şimdi gücüne gidiyo

bu arkdaşlarından nefret ediyorum iyi gaz veriyolar biz kızlar gibi değiller biz birbirmize hep destek amaçlı gaz veriyoruz onlar al abi süper olur gibi onları değştiriyolar resmen....

rubet randevum yarına kaldı bana gece olurmu bugün ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…