iş yeri adresini ver sende zaten 2 kişi bilecek adres bılgınııı başka kımse bılmıcekk
o kacana sole bomba koyacak halımız yok zatı koysakda karsa gelene kadar patlar
kadın aylık kuaföre bakım yaptıryomuş veledine bakıcı bakomuş kocayıda boşamış ....bide ondan nafaka alyomuş....
giyim akkabı çanta çeşit çeşit renk renk hatunda sarışın bir afet saçlar uzun.....
eniştem onların bankada hazalınkile aynı...dedim enişteme bu kadını adam nasıl boşar dedi kendine bakmaktan kocaya bide çocuğuna bakmıyor ondan dedi...şaşırdım ama insan önce kocasına süslenir sonra çevresindekilerin beğenisine ...bu senin görüşün o kendien aşık dedi...
slmmm kızçelerr
Ali Taran gerizekalısının
karısı vardıya eski işte o vafat etmiş
çok üzüldüm vallaaaa
evet işyeri adresi verelim en güzeli bende öyle düşünyorum hafta içi alırız kargoyu zaten...
doğru karsa gelene kadar bomba dayanmaz...
gizli iş yap demedım kı cok takıldıgı ıcın iş adresını verırsın dedım hanı suphe duyuyormusya oyuzden
nen 1 kişiye hediye alıp göndercen okadar bunun şüphesi olmazki anam öyle yaşanmaz insan şüphe ile yaşarsa rahat olmaz amanın hayatı zorlaştırmasın de kocana....
Yok beeee ne güzeli en güselleri benimmmama ist. da genel müdürlükte çalışırken var yaaaa ben bile bakmamak için kendimi zor tutuyordum ben burda elbiselerimi bile giyemiyorum doğru dürüst hem çok soğuk hem görmemiş gibi bakıyorlar insan rahatsız oluyor
Yok beeee ne güzeli en güselleri benimmmama ist. da genel müdürlükte çalışırken var yaaaa ben bile bakmamak için kendimi zor tutuyordum ben burda elbiselerimi bile giyemiyorum doğru dürüst hem çok soğuk hem görmemiş gibi bakıyorlar insan rahatsız oluyor
Sevmezki öyle şeyleri işte gelde anlat erkek milletine benimki takılır böyle şeylere çok istiyosan ben sana alim hediye der benimkinin huyunu iyi bilirim ben sen bana çık bende sana çıkim burcu geldiğimde ist. da hesaplaşırızz
slmmm kızçelerr
Ali Taran gerizekalısının
karısı vardıya eski işte o vafat etmiş
çok üzüldüm vallaaaa
hayır yaaaa ben çekiliş yapacam banane heycanı olsun ıstıyommmm ama ılla hedıye almak ıstıyorsan alırsınnnnn
pohahha ben çok iyi niyatliyimdir hep iyi düşünürüm ....
ama başıma ne gelirse iyi düşündüğümden gelmiş....küçükken evimizin anahtarının deri maskotuna adresimizi yazmışım ...
birgün anahtar kayboldu tabii annem bilmiyomuş adres yadımı maskota hiç bakmamış neyse akşam eve annemle geldik soyulmuştuk dedi allah allah anahtarı bulan tanıdık demkki diye düşündü polis molis geldi parmak izi derken anahtarı incelediler adres yazıyor polis gülmüş : siz direk gelin evimiz burda bizi soyun yazmışsınız dedi...ben şokkk
annem çok kızdı harçlıklarımı kesti...dedim ben bulan getirsin diye yazdım anlamadı bana hiç bana çekmemişsin neyi yanlış yaptım demişti ...
EVET SABAH OKUDM BEND EUZLDUM ALLAH RAHMET EYLESINNN
KIZLR BENM KOCADA COK ÖNYARGILI ASLINDA AMA
ALISTI KK YA:d BEBEK ICIN COK HEDIYELSMISTIK BIZ HAMİŞ TOPİC INDEEE ZAMNNDA
E BULUSTUKTA HATTA BİR BULUSMAYA KOCEMIDE GOTRDUM KOCELER DE GELMŞTİ HEHEHE:)
Sende yaniii direk gelin beni soyun demişsiniz herkes sen gibi iyi niyetli olurmu bulan getirsinmişş babana bile güvenme lafını duymadın sen heraldeee
bir konu okudum şoka girdim yarabbim
bir konu okudum şoka girdim yarabbim
linki attım o konumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?