Kokoşş Hatunlar Kulübü

iş yeri adresini ver sende zaten 2 kişi bilecek adres bılgınııı başka kımse bılmıcekk
o kacana sole bomba koyacak halımız yok zatı koysakda karsa gelene kadar patlar

evet işyeri adresi verelim en güzeli bende öyle düşünyorum hafta içi alırız kargoyu zaten...

doğru karsa gelene kadar bomba dayanmaz...

olur mu olurrrrrrrrrr canım benımmmmm

gizli iş yap demedım kı cok takıldıgı ıcın iş adresını verırsın dedım hanı suphe duyuyormusya oyuzden

nen 1 kişiye hediye alıp göndercen okadar bunun şüphesi olmazki anam öyle yaşanmaz insan şüphe ile yaşarsa rahat olmaz amanın hayatı zorlaştırmasın de kocana....

Sevmezki öyle şeyleri işte gelde anlat erkek milletine benimki takılır böyle şeylere çok istiyosan ben sana alim hediye der benimkinin huyunu iyi bilirim ben sen bana çık bende sana çıkim burcu geldiğimde ist. da hesaplaşırızz

aynen ist.dede var bende iş bankasına gitmiştim ne hatunlar var ist.be....

buradada anasını satayım podyum gibi sanki mankenler ayy kompelkse girer insan...eşim diyoır banakacılar nekadar güzel oluyor öyle dedim koparırım dilini bende bankacı olcaktım eniştem istemedi engel koydu resmen dedim sustu...hergün okadar bakıma bende fıstık olurum elbiseyi giy tıkır tıkır akkabılar adamın hoşuna gitti...saçlar uzun uzun fönlü yada topuz makyaj o biçim eller güzel...

aynen ist.dede var bende iş bankasına gitmiştim ne hatunlar var ist.be....

buradada anasını satayım podyum gibi sanki mankenler ayy kompelkse girer insan...eşim diyoır banakacılar nekadar güzel oluyor öyle dedim koparırım dilini bende bankacı olcaktım eniştem istemedi engel koydu resmen dedim sustu...hergün okadar bakıma bende fıstık olurum elbiseyi giy tıkır tıkır akkabılar adamın hoşuna gitti...saçlar uzun uzun fönlü yada topuz makyaj o biçim eller güzel...

hayır yaaaa ben çekiliş yapacam banane heycanı olsun ıstıyommmm ama ılla hedıye almak ıstıyorsan alırsınnnnn

pohahha ben çok iyi niyatliyimdir hep iyi düşünürüm ....

ama başıma ne gelirse iyi düşündüğümden gelmiş....küçükken evimizin anahtarının deri maskotuna adresimizi yazmışım ...

birgün anahtar kayboldu tabii annem bilmiyomuş adres yadımı maskota hiç bakmamış neyse akşam eve annemle geldik soyulmuştuk dedi allah allah anahtarı bulan tanıdık demkki diye düşündü polis molis geldi parmak izi derken anahtarı incelediler adres yazıyor polis gülmüş : siz direk gelin evimiz burda bizi soyun yazmışsınız dedi...ben şokkk

annem çok kızdı harçlıklarımı kesti...dedim ben bulan getirsin diye yazdım anlamadı bana hiç bana çekmemişsin neyi yanlış yaptım demişti ...

slmmm kızçelerr
Ali Taran gerizekalısının
karısı vardıya eski işte o vafat etmiş

çok üzüldüm vallaaaa

EVET SABAH OKUDM BEND EUZLDUM ALLAH RAHMET EYLESINNN

KIZLR BENM KOCADA COK ÖNYARGILI ASLINDA AMA

ALISTI KK YA:d BEBEK ICIN COK HEDIYELSMISTIK BIZ HAMİŞ TOPİC INDEEE ZAMNNDA

E BULUSTUKTA HATTA BİR BULUSMAYA KOCEMIDE GOTRDUM KOCELER DE GELMŞTİ HEHEHE:)

hayır yaaaa ben çekiliş yapacam banane heycanı olsun ıstıyommmm ama ılla hedıye almak ıstıyorsan alırsınnnnn

Şaka yapmıştım nenn zaten sen katıl çekilişeee heyecanını yaşaaa kim kime çıkıcek bende merak ediyorum ne tarz hediyeler alıcaksınızz pekii

Sende yaniii direk gelin beni soyun demişsiniz herkes sen gibi iyi niyetli olurmu bulan getirsinmişş babana bile güvenme lafını duymadın sen heraldeee

ne güzel sosyal kocan var benimki hayatta gelmez zorlasamda gelmez ...

Sende yaniii direk gelin beni soyun demişsiniz herkes sen gibi iyi niyetli olurmu bulan getirsinmişş babana bile güvenme lafını duymadın sen heraldeee

sonrada öğrendim cnm dünya sahtekar ben napim...

baabamada güvenmiştim oda çok sevdiğim bişeyi satmıştı tamire götüryom diye ne üzüldüm sonra annem gelince çok beklersin demişti giiti satmıştır bile diye...zaten ilk babama güvenilmiceni öğrenmiş oldum sonrasında kimseye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…