ben çok acıktım yaa....
hıııhhhhhhh depresifim bugünnnnn ben kırıveririmm bacaklarınızı çıtırttttt diyeeee
sen yemeğe gitmedinmiii hemşooommmmmmmm...
aynı toprakta büydük ama benm nie libidom senden eksik söle bakalım miroşşş
len nerye yazıoruz burdayızz...
yoksam o böcükle miraymı yazıorrr
bilmem annemede çekmemişim halama çkmişim ölen halam öyleydi...
yemeğe gittim bezelye vardı...:26:yemedim cacık yedim geldim...ama açım hala...
hoşgeldin canım alırız tabi niye almayalım... Anlat bakalım kendini güzel olmak için neler yaparsın neler alırsın neler giyersin...
hoş geldın şekerimmmmmmmmmmm
lazere git cnm ne güzel hem miss gibi olursun...uğraşmassın kıllarla...
hoşbulduk canımmmmben kendime bakmayı çok seviyorum herhafta saçlarıma değişik bakım kürleri yapıyorumm spor takılıyorum ama klasik giyimi çok seviyorum özeniyorm istiyorum ama eşim çok kıskanç benim onu giyme bunu giyme deli eder beni kotonun mağazasını çok beğeniyorum nedense çok hoşuma gidiyor birde parfümle krem hastasıyım ben şimdi yeni parfüm arayıştayımmm
hoşbulduk canımmmmmm
ama korkuyorum ben lazerden bi kaç bişey duydum yakıyormuş iz bırakıyormuş diyeee :26::26::26:
evet evetttt dıkkat ettttttttttttt
bende yemedim zaten...
hoşbulduk canımmmmben kendime bakmayı çok seviyorum herhafta saçlarıma değişik bakım kürleri yapıyorumm spor takılıyorum ama klasik giyimi çok seviyorum özeniyorm istiyorum ama eşim çok kıskanç benim onu giyme bunu giyme deli eder beni kotonun mağazasını çok beğeniyorum nedense çok hoşuma gidiyor birde parfümle krem hastasıyım ben şimdi yeni parfüm arayıştayımmm
hoşbulduk canımmmmmm
ama korkuyorum ben lazerden bi kaç bişey duydum yakıyormuş iz bırakıyormuş diyeee :26::26::26:
çok saçma okdar iyi yerler varki sağlam biyere gidersen uzmansa ve makine iyiyse süper bişi lazer...hem ağdanın verdiği koyu rengide açıyor...Yurtdışında 5 senedir millet yaptıryo biz nedense önyargılı bir milletiz...
ben lazeri tavsiye ediyorum ancak hamileliğe yakın olmıcak...ben keşke hamilelikten sonra yaptırsaydım...
bekarken iğneli epilasyona gitmiştim koltuk altını aldırmıştım tam bitmeden bırakmıştım ama çok fayda etmişti baya azaltmıştı şimdi tekrar ona gitmek istiyorum ama canımı da yakıyor tüm bacakk off düşünemiyorum bide hafif sakal tarafımda kıllar var orayı da aldırmak istiyorumm
bekarken iğneli epilasyona gitmiştim koltuk altını aldırmıştım tam bitmeden bırakmıştım ama çok fayda etmişti baya azaltmıştı şimdi tekrar ona gitmek istiyorum ama canımı da yakıyor tüm bacakk off düşünemiyorum bide hafif sakal tarafımda kıllar var orayı da aldırmak istiyorumm
valllaaa mıraycınn ıyı yerler olabılır ama cıldı yananlarda varrrrrrrrr
çok saçma okdar iyi yerler varki sağlam biyere gidersen uzmansa ve makine iyiyse süper bişi lazer...hem ağdanın verdiği koyu rengide açıyor...Yurtdışında 5 senedir millet yaptıryo biz nedense önyargılı bir milletiz...
ben lazeri tavsiye ediyorum ancak hamileliğe yakın olmıcak...ben keşke hamilelikten sonra yaptırsaydım...
bacımmmmmm kısss senın durum fanaymıs desene annen çok şeftalı yemıs napmıs sana hamıleykennnn
benım kuzenımde bole kıl sorunu cokkk
yüze lazer önermem ama koltuk altı bitiyor hemen zaten bacaklar süper oluyor tanıyamıyorsun bacaklarını o derece...ısıyı ayarlıyorlar cnm...
ben ayda bir sir ağdaya gidiorum.. oh miss...
lazerin acısını kaldıramm ben yaaa anneeee
ben ayda bir sir ağdaya gidiorum.. oh miss...
lazerin acısını kaldıramm ben yaaa anneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?