Kokoşş Hatunlar Kulübü

sen yemeğe gitmedinmiii hemşooommmmmmmm...

aynı toprakta büydük ama benm nie libidom senden eksik söle bakalım miroşşş

bilmem annemede çekmemişim halama çkmişim ölen halam öyleydi...

yemeğe gittim bezelye vardı...:26:yemedim cacık yedim geldim...ama açım hala...

hoşgeldin canım alırız tabi niye almayalım... Anlat bakalım kendini güzel olmak için neler yaparsın neler alırsın neler giyersin...

hoşbulduk canımmmm ben kendime bakmayı çok seviyorum herhafta saçlarıma değişik bakım kürleri yapıyorumm spor takılıyorum ama klasik giyimi çok seviyorum özeniyorm istiyorum ama eşim çok kıskanç benim onu giyme bunu giyme deli eder beni kotonun mağazasını çok beğeniyorum nedense çok hoşuma gidiyor birde parfümle krem hastasıyım ben şimdi yeni parfüm arayıştayımmm

hoş geldın şekerimmmmmmmmmmm

hoşbulduk canımmmmmm

lazere git cnm ne güzel hem miss gibi olursun...uğraşmassın kıllarla...

ama korkuyorum ben lazerden bi kaç bişey duydum yakıyormuş iz bırakıyormuş diyeee :26::26::26:

evet evetttt dıkkat ettttttttttttt

evet evetttt dıkkat ettttttttttttt

bekarken iğneli epilasyona gitmiştim koltuk altını aldırmıştım tam bitmeden bırakmıştım ama çok fayda etmişti baya azaltmıştı şimdi tekrar ona gitmek istiyorum ama canımı da yakıyor tüm bacakk off düşünemiyorum bide hafif sakal tarafımda kıllar var orayı da aldırmak istiyorumm

çok saçma okdar iyi yerler varki sağlam biyere gidersen uzmansa ve makine iyiyse süper bişi lazer...hem ağdanın verdiği koyu rengide açıyor...Yurtdışında 5 senedir millet yaptıryo biz nedense önyargılı bir milletiz...

ben lazeri tavsiye ediyorum ancak hamileliğe yakın olmıcak...ben keşke hamilelikten sonra yaptırsaydım...

valllaaa mıraycınn ıyı yerler olabılır ama cıldı yananlarda varrrrrrrrr

bacımmmmmm kısss senın durum fanaymıs desene annen çok şeftalı yemıs napmıs sana hamıleykennnn
benım kuzenımde bole kıl sorunu cokkk

yüze lazer önermem ama koltuk altı bitiyor hemen zaten bacaklar süper oluyor tanıyamıyorsun bacaklarını o derece...ısıyı ayarlıyorlar cnm...

ben ayda bir sir ağdaya gidiorum.. oh miss...

lazerin acısını kaldıramm ben yaaa anneeee

valllaaa mıraycınn ıyı yerler olabılır ama cıldı yananlarda varrrrrrrrr

evet biliyorum heryere gidin demiyorum ben 2 ay araştırdım burdada yanan vardı lisanslı bu işi senelerdir yapmış bir uzmana gittim...zaten önce az ısıyla başladık..sonra yükseltti...önce denedik yani....bende çok korkmuştum ki istçdaha nice uzman cilt analizine kadar yapan yerler var...

yaaa bak işte bu olmadı bizde bebek için çalışmalara başladıkkk off offfff
haklısın nedense hep önyargılı oluyoruz

bacımmmmmm kısss senın durum fanaymıs desene annen çok şeftalı yemıs napmıs sana hamıleykennnn
benım kuzenımde bole kıl sorunu cokkk

ayy ne bileyim canım ama bildiğim annemin halalarıda kıllıymış annem onlara çekmiş bende anneme ama anannemde bi tane kıl bilmem ne bulamazsın demişti annem bana aşırı derecede kılsızmıştı ama bi saçları var maşallahhı var yani vücuttaki kılalr saçlarda toplanmış sanki o kadar off eşim bazen dalga geçiyor benle gel sanle sakal traşı olalım diyeeegıcık nolacakkkk şaka yapıyor ama alınıyorum işteeee

yüze lazer önermem ama koltuk altı bitiyor hemen zaten bacaklar süper oluyor tanıyamıyorsun bacaklarını o derece...ısıyı ayarlıyorlar cnm...

off öyle bacaklar sanki rüyamda görürüm hayal kurmaktan bıktım gerçeğini görecekmiyim acabaaaapürüzsüz pırıl pırıl bacaklar kocamın aklını başını alayımmm

ben ayda bir sir ağdaya gidiorum.. oh miss...

lazerin acısını kaldıramm ben yaaa anneeee

canım bende 1.5 ayda bazen 2 ayda bi sir ağdaya gidiyorum baya azaldı farketti ama uğraşmak istemiyorum tamamen kurtulayım hazır azalıyorken tamamen kurtulmak varken niye bekleyip durayım diyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…