alkolık karı senııııııııııııııııııı yok la ben içki deyıce bıle mıgdem bulanıyorrrrrrrrrrrrrr
niye kıss kırmızı,beyaz şarap ve şampanya çok güsel oluyor yemeklerin yanındada güsel oluyor bazen etin yanına ben şaraplı sos yapıyorum oda güsel oluyorrr
dusunuyommm halaaaa oleyse varım
gör bak neler edicem gözüm üzerinde esma bittin sen...:88:
valla bugün bendede yemek yok ilk kez hafta içi yemeğim yok dün bitti yemek sonra koltukta kocişle saat 8 e geliyordu uyumuşuz bir kalktık 11e geliyor ne tatlı uykuydu amaaaa o yüzden bugüne bişey yapamadım kalkınca mayışıktım
offf ben çok alkol kullanırım heleki bekarken ne içerdimmmmşimdi kocişle arada bir içiyoruz allahtan kocişte seviyorda içip içip duruyoruz... Ama bira ve rakı içmem şarap şampanya votkaa o tarzlar içerim
akşama ne yemeğiniz varr ???
annnaaa ben bı gun onceden yapmam heccc hep o gun yaparımmmm
bendensin ozman....
offf ben çok alkol kullanırım heleki bekarken ne içerdimmmmşimdi kocişle arada bir içiyoruz allahtan kocişte seviyorda içip içip duruyoruz... Ama bira ve rakı içmem şarap şampanya votkaa o tarzlar içerim
alkolık karı senııııııııııııııııııı yok la ben içki deyıce bıle mıgdem bulanıyorrrrrrrrrrrrrr
akşama ne yemeğiniz varr ???
hep bir gün önceden yaparım bugün ne yapsamkiii yaaa patates atim tefale yanına başka ne yapsam tavuk istemiyor canım köfte buzluktaydı çıkarmadım ee başka ne yapılabilir
iyi antalyaya yolum düşerse içerizz karşılıklı
hee sonra soydur cıldınii ölee cıldı yaslandırr dıyorum nann duymuyonzmu benı sıgara ve alkole karsıyım hihihihhi:):)
bende bezlye ve bulgurpilavı vardı ıspanaklı ama aksama kuzene gıdp pizza partisi vericez sanırsamm anam yemkler copemı gıtcek yaa yazık diilmi benm yemeklerımee
hep bir gün önceden yaparım bugün ne yapsamkiii yaaa patates atim tefale yanına başka ne yapsam tavuk istemiyor canım köfte buzluktaydı çıkarmadım ee başka ne yapılabilir
hee sonra soydur cıldınii ölee cıldı yaslandırr dıyorum nann duymuyonzmu benı sıgara ve alkole karsıyım hihihihhi:):)
bende bezlye ve bulgurpilavı vardı ıspanaklı ama aksama kuzene gıdp pizza partisi vericez sanırsamm anam yemkler copemı gıtcek yaa yazık diilmi benm yemeklerımee
off annem dün hamsi yaptı fırında yanına meyhane pilav roka salata süperdi................
annem süper yemek yapıyor ben niye anneme çekmedim yaa...
güneş ben bezelye sevmem at gitsin çöpe....
ben ne yapsam yaa kızarmış soslu tavuk yapsammı fritözde...bide patates...küp küp çok seviyorum ...
bide yoğurt süper olur...
benim ciildimde kırışıklık veya yaşlılık belirtisi yokki ben bir iki küçük izden ahatsız oldumda soydurdum yoksa cildim çok güzell
Sigara kullanmıyorum alkolde arada özel günlerde içiyoruz ben bekarken arkadaşlarla çıktığım zaman içerdim ama öyle bir kadeh falan şişe şişe içmezdim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?