yaws yılbaşına ne giycez siz hiç alışveriş etcenizmi güzel ve bakımlı girelim...plan yapanlar varmı?
lannn ... varyaa... bir kaç kişi katılmıyor die katılanları görmezden gelen miroşş..
sen istesende biz katılmıok lan artıkkk.... uyuzzz...
bakkk hazal ben gırdım sen cıkktınn napalımmmm sımdııııı
boşver daha erken gez toz eşinle zaman geçir...ilerde olur bebekle ilgilenmek zorunda kalacaksın...
bende temmuz anneleriyle yapıorum...
yapmıyorum... hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kıs sımdıdıde bız onu almıyozzzz esma taamam mı?
bakkk hazal ben gırdım sen cıkktınn napalımmmm sımdııııı
nan ben giriyom yazıyom yazıom kırk saate 1 cevap geliyo yavs burası bacım yavas az oncede bır cay bıde wc ye gettımmm ulaaaa
heeee guzummm nere gıdıyon senın spor yapmana gerenk yok zaten guzel hoş hatunsunnnnn alla allaaaa dogumdn sonra sen kolylıkla verırsınnn kıloları herbıseyı
ben burdayım bi kerem
almayalaım bacımm...
bizimleee heycan yaşamıyor karıya bakk...
gitsin kocişiyle akşam yaşasın heyecanııı
ama ışığın yanmıyordu bacımmmm bende çıkış yapmıyorummm ama ışığım sonuyor demekkıııı belı bı sure sonnaaa
aslında çok istiyoruz canım 2.5 sene geçti genç yaşta anne baba olmak istiyorum allahım inşallah en kısa zamanda nasip ederrr
bız alkol kullanmıyoz bacımmmm geçen sene ılk yılbasımızdı evde mum ışığında yemek yedık kocemle sonrası malummmmmm
aslında çok istiyoruz canım 2.5 sene geçti genç yaşta anne baba olmak istiyorum allahım inşallah en kısa zamanda nasip ederrr
yok ben kendim kapamıştım geri açtım
yapmıyoz mu nennn yapalım yaaaa ossun kalan sağlar bızımdırrr pes etmeyın bole hemennnnn hattıraaa edecz sonra paylaşıp o katılmayanlar hava atcaz bakın gıder obur kızların cekılışıne katılırım haaaaaaaa
lannn ... varyaa... bir kaç kişi katılmıyor die katılanları görmezden gelen miroşş..
sen istesende biz katılmıok lan artıkkk.... uyuzzz...
trıp attın yaneeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?