Kokoşş Hatunlar Kulübü

heeee guzummm nere gıdıyon senın spor yapmana gerenk yok zaten guzel hoş hatunsunnnnn alla allaaaa dogumdn sonra sen kolylıkla verırsınnn kıloları herbıseyı

ben yinede yürüyecem güneş yarın ....fit kalmam lazım ama herşeyide götürüyorum maş. Allahtan kilo problemim yok...

aslında çok istiyoruz canım 2.5 sene geçti genç yaşta anne baba olmak istiyorum allahım inşallah en kısa zamanda nasip ederrr

olur cnmm...

sen dert etmeee...

benm arkadaşım... 4 sene bekledii... ama hiç dert etmedi... olursa olur olmasa olmaz kısmet dedi..

şimdi hamiş....

sen zman geçir .... aklına onu getirmee... inan en güzel zmanlar bunlar ilerde çocuklarına anlataağın zmanlar biz babanla yeni evliyken diyeee başlayacağın..

çocuk çok güzel bir duygu ama kısıtlanıyorsun.. ister istemez... şimdii.. yaşamana bak.. aklına getirmee...

sende hamiş kalınca anlıcan anyayı konyayı...

bız alkol kullanmıyoz bacımmmm geçen sene ılk yılbasımızdı evde mum ışığında yemek yedık kocemle sonrası malummmmmm

şaraap çok alkol içermiyor güzzel bee olmadı şampanya....anam bu sene bebişim var ben içemem...ama güzel bir elbise alcam kırmızı hemde...

tanımadıklarına hediye felam alma nan...!

böcük ne dedi...:44:

lannn ... varyaa... bir kaç kişi katılmıyor die katılanları görmezden gelen miroşş..

sen istesende biz katılmıok lan artıkkk.... uyuzzz...

bacım eğlenecektik ama kimse katılmak istemiyor3-4 kişi olduk sence olacak ben nekin katılmıyacağını bile tahmin ettim yani..baksana topiğe bilem gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…