Kokoşş Hatunlar Kulübü

bız alkol kullanmıyoz bacımmmm geçen sene ılk yılbasımızdı evde mum ışığında yemek yedık kocemle sonrası malummmmmm

he bizde sizdeniz alkol cildi yaslandırı hihihihhi:):)

ben yinede yürüyecem güneş yarın ....fit kalmam lazım ama herşeyide götürüyorum maş. Allahtan kilo problemim yok...

fitsn guzum fit bak bene ztn cocuk zayflyttcak senııı zamanlaaa ben hamslktn oncekı kılomdn bıle daha zayfm 48-49 arası takılyrm hihihih:)

ne güzel allahım bağışlasın inşallah olur bende öyle diyorum ama ister istemez atamıyorsun kafandan canım nasip inşallah olacak allahım izniyle başlayacam anlatmaya inşallahhhh

bız cekılış yapacaz bacım yılbası cekılışı ıstersen sende katılllll kıssss sana kolı kolı ağda gondereyımmm

heheeee ağda iyimiş yaaa yok canım katılamıyacam canım biraz maddi durumda sıkışıklık vardaaa

bol bol dua et benim teyzem 7 sene denedi ve busene bebişi oldu...

ne güzel rabbim bağışlasınnn ediyorum canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

fitsn guzum fit bak bene ztn cocuk zayflyttcak senııı zamanlaaa ben hamslktn oncekı kılomdn bıle daha zayfm 48-49 arası takılyrm hihihih:)

offf ben çok alkol kullanırım heleki bekarken ne içerdimmmm şimdi kocişle arada bir içiyoruz allahtan kocişte seviyorda içip içip duruyoruz... Ama bira ve rakı içmem şarap şampanya votkaa o tarzlar içerim

offf ben çok alkol kullanırım heleki bekarken ne içerdimmmm şimdi kocişle arada bir içiyoruz allahtan kocişte seviyorda içip içip duruyoruz... Ama bira ve rakı içmem şarap şampanya votkaa o tarzlar içerim

alkolık karı senııııııııııııııııııı yok la ben içki deyıce bıle mıgdem bulanıyorrrrrrrrrrrrrr

sen zayıflamışsın evet accık kilo al güneş kıvrımlar kaybolmasın...aslında popom güzel olduda memişlerim çok büyüdü sonra eşimin dediği gibi sütaş ineği gibi olursam.... 90 giyecem yakında sen düşün....hoş duruyorlarda sarkmasın ondan korkyom...azcık karnım çıktı daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…