ben ayda bir sir ağdaya gidiorum.. oh miss...
lazerin acısını kaldıramm ben yaaa anneeee
bende temmuz anneleriyle yapıorum...
yapmıyorum... hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok bee trip atmam hiçç gelmemmm lavaboya gittimm
gelir yıkarım nan topiğini..anniş felan kalmaz valla...
aslında çok istiyoruz canım 2.5 sene geçti genç yaşta anne baba olmak istiyorum allahım inşallah en kısa zamanda nasip ederrr
bız alkol kullanmıyoz bacımmmm geçen sene ılk yılbasımızdı evde mum ışığında yemek yedık kocemle sonrası malummmmmm
ben yinede yürüyecem güneş yarın ....fit kalmam lazım ama herşeyide götürüyorum maş.Allahtan kilo problemim yok...
almayalaım bacımm...
bizimleee heycan yaşamıyor karıya bakk...
gitsin kocişiyle akşam yaşasın heyecanııı
ama ışığın yanmıyordu bacımmmm bende çıkış yapmıyorummm ama ışığım sonuyor demekkıııı belı bı sure sonnaaa
kıs zatı parıs yolları kapandı bu mıroşşşş da değiştiii evet almıyossssssssss onu
olur cnmm...
sen dert etmeee...
benm arkadaşım... 4 sene bekledii... ama hiç dert etmedi... olursa olur olmasa olmaz kısmet dedi..
şimdi hamiş....
sen zman geçir .... aklına onu getirmee... inan en güzel zmanlar bunlar ilerde çocuklarına anlataağın zmanlar biz babanla yeni evliyken diyeee başlayacağın..
çocuk çok güzel bir duygu ama kısıtlanıyorsun.. ister istemez... şimdii.. yaşamana bak.. aklına getirmee...
sende hamiş kalınca anlıcan anyayı konyayı...
bız cekılış yapacaz bacım yılbası cekılışı ıstersen sende katılllll kıssss sana kolı kolı ağda gondereyımmm
bol bol dua et benim teyzem 7 sene denedi ve busene bebişi oldu...
he bizde sizdeniz alkol cildi yaslandırı hihihihhi:):)
fitsn guzum fit bak bene ztn cocuk zayflyttcak senııı zamanlaaa ben hamslktn oncekı kılomdn bıle daha zayfm 48-49 arası takılyrm hihihih:)
sen heleee dur bakemmmm kendın yapıyalım heycanlı omasss dedın senı almıyok artıkkkkk
nerende ışık var seninki...
senin ışığın sönsede burda olsan biz görmeyiz yeme nan bizi...
offf ben çok alkol kullanırım heleki bekarken ne içerdimmmmşimdi kocişle arada bir içiyoruz allahtan kocişte seviyorda içip içip duruyoruz... Ama bira ve rakı içmem şarap şampanya votkaa o tarzlar içerim
he bizde sizdeniz alkol cildi yaslandırı hihihihhi:):)
fitsn guzum fit bak bene ztn cocuk zayflyttcak senııı zamanlaaa ben hamslktn oncekı kılomdn bıle daha zayfm 48-49 arası takılyrm hihihih:)
ben hamişim üzmeyin nan beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?