Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan diyom ya tenine hangisi uyarsa bebem yahu anla nan benim dediğim kesmedi miroşu ara tamam bidaha bişi sorma

nan diyom ya tenine hangisi uyarsa bebem yahu anla nan benim dediğim kesmedi miroşu ara tamam bidaha bişi sorma

hayr dedgn kesdı hemn alcm ama sıyahı deyınce iş degısyr aksm bakaym bıryerlerde oda tamam ama ozmn yarına almktn vazgeceblrm ahahah arkads caolna herrera bunu önerdı :))da ne yaaa

hayr dedgn kesdı hemn alcm ama sıyahı deyınce iş degısyr aksm bakaym bıryerlerde oda tamam ama ozmn yarına almktn vazgeceblrm ahahah arkads caolna herrera bunu önerdı :))da ne yaaa

hıhh cıkss cvp vermiyom şinciiii
düneş hnm(kızım düneş diyor güneşe kuzum yaaaaa)

oyy yerım senın o kızınııı bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

naptın perfumü bi allahın kulu gelmediki danışsan neyse akşam çıkışta bak dene öle al
bitiyomiki kampanya

BEN KOCEMLE KNŞRKEN SÖLEDİMDE MADEM ALCAN BAŞKA KOKU DENE DİYOOOO

Son düzenleme:
naptın perfumü bi allahın kulu gelmediki danışsan neyse akşam çıkışta bak dene öle al
bitiyomiki kampanya

BEN KOCEMLE KNŞRKEN SÖLEDİMDE MADEM ALCAN BAŞKA KOKU DENE DİYOOOO

yok yok bıtmıyor kampanyaaaaa:)

canıko demekkı kocen yenı heyecnlr arıyor hihihhihi hadı bakmm snde baska alll bı kampanya daha var ama onlrın ındrmlısı bıle benı asarrr yrn karar vercm aksm bıkac parfm deneym ama 2 parfmdn sonra burnm ıptll

tamam çınar olsun yaa kaynanatörde isityor çınar diyee o istedi diye vazmı geçsem neyse gözüme girdiler onlarında katkısı olsun..

Bende çınar ismini beğenmiyorum tabiki tercih senin ama bence doğuma daha çok daha güzel isimler bulabiliriz

topikçe erkek diye duamı ettiniz ne ettiniz tuttu...ama ikinciye kızı tutturcam ben bu hırsla 5 tane yaparım...

ben kız istiyordum duamıda kız olarak yapmıştım ama sağlıklı olsunda o yeter

Kızlar ben yokkende hee hiç birleşip sohbet etmiyorsunuz ösledinizmi beniiii

Günaydın...

dün topiğime giremedim ya...sayfadaki içerik yüzünden herhalde 934 teki sayfada ne varsa dün beni attı topikten...

günaydınnn
bugun ablam hastaneye yatcak doğumıcın
ızın alıp gtcktım ama ablamacele etme
10 da gtcem ona göre ızın al dedı
belkıde sancıyı beklerız yarın olur falan dıyınce kaldımmm

dün giremedim topiğe hatta korktum msj attım Kazen'e ben giremiyorum diye sayfa içeriği yüzündendi...bugün girdim sayfa atlamış.
dedim herhalde artık giremem topiğe attığına göre topik dışarıya..Ama baktım çözülmüş hep bu reklamlar yüzünden giremedim...

günaydn kızlarrr......

ne yaparsınız bakalım bu sabh...................

miroşşşşşşşş paşam nasılllll....kız topikkkte kaç kız bebek kaç erkek beek varr...

ablam bıraz daha beklememe ıstedı 10 da hastanede olur sana ona göre haber ederım dedı
sancı beklersek belkıde bugun olmaz dedı
anam yolda uzak 3 saatte ancak gıdıyom anamlara
ayy heycanlıyım ya ınş.olur bakalım yeğenımmm

cnm yaaa... tarih geçtiyse kuzuu içerde sıkıntıya sokmasın... oluversin sezeryanı...

kısmet herşey.. önli olan bebekle ikisinin sağlığı...

hayırlısı olsun kuzu

cnm yaaa... tarih geçtiyse kuzuu içerde sıkıntıya sokmasın... oluversin sezeryanı...

kısmet herşey.. önli olan bebekle ikisinin sağlığı...

hayırlısı olsun kuzu

pazar günüydü günü cnm denılene göre
3300 gr bebemız sımdılık yanı en son kontrolde öle ama bılemımkı ya ılk defa sezeryan olcekk ılk kızı normaldı
hayrlısı tabısı
10 olsada arasam bakem nolcekk ona göre ızın alcemm

hayırlsıı olsun cnm.. sağlıkla alır inşallah kucağına....

ayyyy yerim ben onun minnak parmaklarını... ilk doğduklarında nasıl şaşkın bakıorlar... oyy oyy.. allah esirgesin ikisinide

günaydııın şekerler...

dün okuyamadım şimdi okudum kıss aldın mı lolitayı merak ettim dün çok kararsız kalmışsın o parfümü bende kullandım
bitiremedim hala duruyor arasıra sıkarım bana ağır geldi

günaydn kızlarrr......

ne yaparsınız bakalım bu sabh...................

miroşşşşşşşş paşam nasılllll....kız topikkkte kaç kız bebek kaç erkek beek varr...

şuan 3 erkek 1 kız gidiyor bakalım herkes öğrenmedim ilk öğrenen bendim ben yazdım diğerleri sonra öğrendi...ben topik erkekle dolucak.

hımmm diğer topikte okudum,yazdım .Sen bu heyecanla doğurtmazsın kız ablanı sen burda kal bence..doğurunca gidersin.

günaydın kokoşlarımmmmmmmmmmm

kimyon kız daha gelmiyon

miroş nerlerdesin bacım dün bıraktın gettin bizi
böcükk kız ben heyecanlandım ablan hayırlısı ile doğursa

esmoşşşşş:9:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…