yuh yınemı hey allam yaaaaaaaaaa
kız alcanmı parfum ay kafam karstı senınkındnmı alsm sıyahtanmı ay kımsede cvp yazmdı mıray nerde bee dleırcm puff vern mırayın nosunu arıcmm hahahaha
kız lınk mı atsanki baksm bendee hehehe
nan diyom ya tenine hangisi uyarsa bebem yahu anla nan benim dediğim kesmedi miroşu ara tamam bidaha bişi sorma
hayr dedgn kesdı hemn alcm ama sıyahı deyınce iş degısyr aksm bakaym bıryerlerde oda tamam ama ozmn yarına almktn vazgeceblrm ahahah arkads caolna herrera bunu önerdı :))da ne yaaa
hıhh cıkss cvp vermiyom şinciiii
düneş hnm(kızım düneş diyor güneşe kuzum yaaaaa)
oyy yerım senın o kızınııı bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
naptın perfumü bi allahın kulu gelmediki danışsan neyse akşam çıkışta bak dene öle al
bitiyomiki kampanya
BEN KOCEMLE KNŞRKEN SÖLEDİMDE MADEM ALCAN BAŞKA KOKU DENE DİYOOOO
tamam çınar olsun yaa kaynanatörde isityor çınar diyee o istedi diye vazmı geçsem neyse gözüme girdiler onlarında katkısı olsun..
topikçe erkek diye duamı ettiniz ne ettiniz tuttu...ama ikinciye kızı tutturcam ben bu hırsla 5 tane yaparım...
Bende çınar ismini beğenmiyorum tabiki tercih senin ama bence doğuma daha çok daha güzel isimler bulabiliriz
ben kız istiyordum duamıda kız olarak yapmıştım ama sağlıklı olsunda o yeter
Kızlar ben yokkende hee hiç birleşip sohbet etmiyorsunuz ösledinizmi beniiii
ablam bıraz daha beklememe ıstedı 10 da hastanede olur sana ona göre haber ederım dedı
sancı beklersek belkıde bugun olmaz dedı
anam yolda uzak 3 saatte ancak gıdıyom anamlara
ayy heycanlıyım ya ınş.olur bakalım yeğenımmm
cnm yaaa... tarih geçtiyse kuzuu içerde sıkıntıya sokmasın... oluversin sezeryanı...
kısmet herşey.. önli olan bebekle ikisinin sağlığı...
hayırlısı olsun kuzu
pazar günüydü günü cnm denılene göre
3300 gr bebemız sımdılık yanı en son kontrolde öle ama bılemımkı ya ılk defa sezeryan olcekk ılk kızı normaldı
hayrlısı tabısı
10 olsada arasam bakem nolcekk ona göre ızın alcemm
kokoşş hatunlr trendyolda burbery falan ındırıme gırms parfumlerı lolıta falan var sızce fıyatşlr uygunmu gordnzmuuu huhuuuuuuuuuuuuuuu birde o lolitra nasıl bişidiiki ben bölee kalıcııı etkıleyıcı bır koku ıstıyorum suan gucci kullanıyrm ama degstırcem ya fıkr verın banaa miroşşşş yettişş kuzu
günaydn kızlarrr......
ne yaparsınız bakalım bu sabh...................
miroşşşşşşşş paşam nasılllll....kız topikkkte kaç kız bebek kaç erkek beek varr...
ablam bıraz daha beklememe ıstedı 10 da hastanede olur sana ona göre haber ederım dedı
sancı beklersek belkıde bugun olmaz dedı
anam yolda uzak 3 saatte ancak gıdıyom anamlara
ayy heycanlıyım ya ınş.olur bakalım yeğenımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?