Kokoşş Hatunlar Kulübü

hahhaha ne komiksin böcük sende doğur kızz seneye...

inş.normal olur inş...

hazal öğle arası girebiliyor...
benim oğlum olacak....
böcüğün ablası haftaya doğuracak...

gelişmeler bu...

öğrendik sonunda erkek demek ohh rahatladım sizin ilk tepkiler nasıldı buarada kaçıncı haftadaydın canım
hazalın işyerinden dolayı tühh üzüldüm niye öyle yapmışlar bizi hiç düşünmüyorlar hazalımızı özleyecegimizi onların kulaklarını çekmek lazım
böcükün ablası bugün doğum yapmıcakmıydı

niee gülüyon lannn bana....

okumadın herhalde ben giremedim topiğime dün...attı topik beni sayfada ne reklam vardıda engelledi bilmem sinir oldum.Kazene msj attım ben giremiyorum diye.bura ile ilgili değilmiş sonuçta ona da derdimi anlatamadım bugün girdim sayfa ilerlemiş.

günaydın kızlar ,

böcük ablan daha doğurmadı mı kız ? benimde arkadaşıma dr perşembe gününe kadar zaman vermiş.
olmadı perşembe gidecek sezeryan ile alacaklar.

diğeri de 15 aralıkta kısmetse oğluşumuzu alacağız kucağımıza

niee gülüyon lannn bana....
gülmüyom nan öpuyom delü garuuu

okudum nan tamam

ananmmm herkez doğuruyorrr...

ohh ohh ... maşallahh... rabbim hepsine sağlık sıhat mutlu huzrlu uzun bir ömür nasip etsinnn amiiin

gunaydın kızlar nasılsınzz kokişlerrr

Günaydın...

dün topiğime giremedim ya...sayfadaki içerik yüzünden herhalde 934 teki sayfada ne varsa dün beni attı topikten...

kuzuu ah bak ben nedıyorm bır lıstemz olması lazmmmm ulasmk ıcın bırbırımızeee bizde alya ıle burda takldık ıkılı ıkılı hihihi):)

günaydınnn
bugun ablam hastaneye yatcak doğumıcın
ızın alıp gtcktım ama ablamacele etme
10 da gtcem ona göre ızın al dedı
belkıde sancıyı beklerız yarın olur falan dıyınce kaldımmm

böcum saglıkla gelsın bebişinz maşallah kılosu falan da iyymşşş bnmkı 2.5 kg dı dogdgndaa

günaydn kızlarrr......

ne yaparsınız bakalım bu sabh...................

miroşşşşşşşş paşam nasılllll....kız topikkkte kaç kız bebek kaç erkek beek varr...

hello şekerim:)

cnm ya hala karasızm aksam sordm bıkac yere lolıta bulamadm ofyaaa ne zorms hanı bende ındırmdeyken alaym dedım ama seksı bir koku lazım hahahaha böle fresh cıcek karısımı mırayı bekldık odkr yardıma ama oda gırememıs baksanıza ofyaaa kocemm cok sevsın kokuyu yane

bugün diyor sen onu yarına say...

erkek ama şuan hissetmiyorum daha.Ama onu görünce şaşırdık karı-koca.Kız diye düşününce gösterdi bizimki.Ama içimide öyle bir gurur kapladı erkek anası olcam kaynana olcam demek hihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın ve sobeeeeeeeee!
güneş,böcük, spedyim ve miray burdaymış,
alya da gelir şimdi.

speedy bende seni gördüğüme sevindim.
oğlum kocaman oldu teyzesi. albüme bak 24 kasım ve pazar günü doğum gününü kutladık.
1 yaşında koca adam oldu.

alya geldim ama kokoş olacak halim yok hastayım:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…