Kokoşş Hatunlar Kulübü

baktım canım hemen gördüm resimlerini koca delikanlı olmuş
nice mutlu senelere

düneşş garusuuuu parfüme karar vermedin miii

kimyon kız ben diyomya ağır parfüm kullanamam lolitanın bu çok iyi geldi bana sana ağır geldi heeeeee

kimyon kız ben diyomya ağır parfüm kullanamam lolitanın bu çok iyi geldi bana sana ağır geldi heeeeee

kuzum nasıl vercm lolıta bulamdm hıcbır parfumerıde haha ev yolu uzerınde yani
sabahda cakmasına baaktım pasta gıbı kokuyor agır vanılya kafam karıstı ındırmde kacacakkk

kuzum nasıl vercm lolıta bulamdm hıcbır parfumerıde haha ev yolu uzerınde yani
sabahda cakmasına baaktım pasta gıbı kokuyor agır vanılya kafam karıstı ındırmde kacacakkk

yok kız ağır vanilya kokmuyo
hipnotik gibi deil yani

sen al iade edrsin beğenmessen yapıyolar zati iade bence sor bi
ama beğenirsin bence

Son düzenleme:
hayırlsıı olsun cnm.. sağlıkla alır inşallah kucağına....

ayyyy yerim ben onun minnak parmaklarını... ilk doğduklarında nasıl şaşkın bakıorlar... oyy oyy.. allah esirgesin ikisinide

ayy cok heycanlymyaa cok merak edıom
ılk ben görmek ıstıyom sankı bıun sonra görsem geç kalmış gıbı olcemm
hımmm diğer topikte okudum,yazdım .Sen bu heyecanla doğurtmazsın kız ablanı sen burda kal bence..doğurunca gidersin.

okudum cnm sağol
ay ben doğurtcemm lenn
nasıl kalırım burda
cok merak edıommm

ben hele öldum yaa tam ızın alcektım ortak gıttı
hahhaha ne komiksin böcük sende doğur kızz seneye...

inş.normal olur inş...

benım toto yemıoo

yapcaktı cnm ınş.
şimdı hastanede

günaydın ve sobeeeeeeeee!
güneş,böcük, spedyim ve miray burdaymış,
alya da gelir şimdi.

melodı gunaydın cnmmmmm snd ehosgeldım topikimizee ay bn yanls yerlere yazıyrm hahah akrstı topiklerim:)):

yok kız ağır vanilya kokmuyo
hipnotik gibi deil yani

sen al iade edrsin beğenmessen yapıyolar zati iade bence sor bi
ama beğenirsin bence

kızz miroşu sıkstrdm ben sen merk etmeee

temem alıyorm senn kullndgn kokuyu alaym ddımı seksüü bir kokumu
vanılyadan nefret ederımmm benn

nan ne bilim ben beğendim beni zan altına koyma sana yakışır mı bilmem
delüüüüüü
zati orjin olmayanlar pis kokuyo bee

ne listesi anlamadım cnm keşke hem iş topiğne yazsaydım bak aklıma gelmedi..naomi campel süper koku bee ,lacoste var pink o daha fresh,ben lolita bilmiom,Guess ,sonra Paco Rabanne 1 Million,Chanel Chance...bunlar güzel ...davidoff da güzel ben onu seviyorum sıkınca eşim deli oluyor...

hee kuzm ne bılem yaa hahaha gercı nolcak heıdye eder gıderım bırneee:):)

lacoste pinkide ben sevmiyom aldığım gibi öle duruyor yazık 3 sene önce almıştım
kızkardeşime verdim oda az kullandı verdi sevmedi zaarrr

hatta geçen hafta sıkmıştım ianan duş aldım koku gitsin diye

davidofff çok fresh beeeeeeee
chanel süperrr
naomi hiç koklamadım kullanmadım

Son düzenleme:

sıkıştırdında söleme kız burada...

cnm ya hala karasızm aksam sordm bıkac yere lolıta bulamadm ofyaaa ne zorms hanı bende ındırmdeyken alaym dedım ama seksı bir koku lazım hahahaha böle fresh cıcek karısımı mırayı bekldık odkr yardıma ama oda gırememıs baksanıza ofyaaa kocemm cok sevsın kokuyu yane[/QUOTE]
denemk için 30ml almıştım beğenirsem sonra büyüyüğünü alırım diye sende öyle yapabilirsin çok kararsız kaldıysan küçüğünü al dene

bilmiyom bana ağır geldi yavrum yazın hiç kullanamadım armani mania ve burbrey birit çok seviyorum

BEN FRESH SEVİYORUM BACIM ŞEKERLİ SEVMİYORUM...hele vanilya olan içinde asla kullanmam...Chanel alsın yaa en azından iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…