- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
speedy bende seni gördüğüme sevindim.
oğlum kocaman oldu teyzesi. albüme bak 24 kasım ve pazar günü doğum gününü kutladık.
1 yaşında koca adam oldu.
alya geldim ama kokoş olacak halim yok hastayım:2:
düneşş garusuuuu parfüme karar vermedin miii
kimyon kız ben diyomya ağır parfüm kullanamam lolitanın bu çok iyi geldi bana sana ağır geldi heeeeee
kuzum nasıl vercm lolıta bulamdm hıcbır parfumerıde haha ev yolu uzerınde yani
sabahda cakmasına baaktım pasta gıbı kokuyor agır vanılya kafam karıstı ındırmde kacacakkk
hayırlsıı olsun cnm.. sağlıkla alır inşallah kucağına....
ayyyy yerim ben onun minnak parmaklarını... ilk doğduklarında nasıl şaşkın bakıorlar... oyy oyy.. allah esirgesin ikisinide
hımmm diğer topikte okudum,yazdım .Sen bu heyecanla doğurtmazsın kız ablanı sen burda kal bence..doğurunca gidersin.
günaydın kokoşlarımmmmmmmmmmm
kimyon kız daha gelmiyon
miroş nerlerdesin bacım dün bıraktın gettin bizi
böcükk kız ben heyecanlandım ablan hayırlısı ile doğursa
esmoşşşşş:9:
hahhaha ne komiksin böcük sende doğur kızz seneye...
inş.normal olur inş...
öğrendik sonunda erkek demek ohh rahatladım sizin ilk tepkiler nasıldı buarada kaçıncı haftadaydın canım
hazalın işyerinden dolayı tühh üzüldüm niye öyle yapmışlar bizi hiç düşünmüyorlar hazalımızı özleyecegimizi onların kulaklarını çekmek lazım
böcükün ablası bugün doğum yapmıcakmıydı
günaydın ve sobeeeeeeeee!
güneş,böcük, spedyim ve miray burdaymış,
alya da gelir şimdi.
yok kız ağır vanilya kokmuyo
hipnotik gibi deil yani
sen al iade edrsin beğenmessen yapıyolar zati iade bence sor bi
ama beğenirsin bence
melodı gunaydın cnmmmmm snd ehosgeldım topikimizee ay bn yanls yerlere yazıyrm hahah akrstı topiklerim:)):
karıştı kanallar hahahhhahhahha
kızz miroşu sıkstrdm ben sen merk etmeee
temem alıyorm senn kullndgn kokuyu alaym ddımı seksüü bir kokumu
vanılyadan nefret ederımmm benn
gunaydın kızlar nasılsınzz kokişlerrr
kuzuu ah bak ben nedıyorm bır lıstemz olması lazmmmm ulasmk ıcın bırbırımızeee bizde alya ıle burda takldık ıkılı ıkılı hihihi):)
böcum saglıkla gelsın bebişinz maşallah kılosu falan da iyymşşş bnmkı 2.5 kg dı dogdgndaa
hello şekerim:)
cnm ya hala karasızm aksam sordm bıkac yere lolıta bulamadm ofyaaa ne zorms hanı bende ındırmdeyken alaym dedım ama seksı bir koku lazım hahahaha böle fresh cıcek karısımı mırayı bekldık odkr yardıma ama oda gırememıs baksanıza ofyaaa kocemm cok sevsın kokuyu yane
günaydın ve sobeeeeeeeee!
güneş,böcük, spedyim ve miray burdaymış,
alya da gelir şimdi.
heheh ehh bırazcıkkk canımm saol hoşbuldukk
kuzum nasıl vercm lolıta bulamdm hıcbır parfumerıde haha ev yolu uzerınde yani
sabahda cakmasına baaktım pasta gıbı kokuyor agır vanılya kafam karıstı ındırmde kacacakkk
ne listesi anlamadım cnm keşke hem iş topiğne yazsaydım bak aklıma gelmedi..naomi campel süper koku bee ,lacoste var pink o daha fresh,ben lolita bilmiom,Guess ,sonra Paco Rabanne 1 Million,Chanel Chance...bunlar güzel ...davidoff da güzel ben onu seviyorum sıkınca eşim deli oluyor...
melodı gunaydın cnmmmmm snd ehosgeldım topikimizee ay bn yanls yerlere yazıyrm hahah akrstı topiklerim:)):
kızz miroşu sıkstrdm ben sen merk etmeee
temem alıyorm senn kullndgn kokuyu alaym ddımı seksüü bir kokumu
vanılyadan nefret ederımmm benn
düneşş garusuuuu parfüme karar vermedin miii
kimyon kız ben diyomya ağır parfüm kullanamam lolitanın bu çok iyi geldi bana sana ağır geldi heeeeee
sıkıştırdında söleme kız burada...
lacoste pinkide ben sevmiyom aldığım gibi öle duruyor yazık 3 sene önce almıştım
kızkardeşime verdim oda az kullandı verdi sevmedi zaarrr
hatta geçen hafta sıkmıştım ianan duş aldım koku gitsin diye
davidofff çok fresh beeeeeeee
chanel süperrr
naomi hiç koklamadım kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?