Kokoşş Hatunlar Kulübü

denemk için 30ml almıştım beğenirsem sonra büyüyüğünü alırım diye sende öyle yapabilirsin çok kararsız kaldıysan küçüğünü al dene

bilmiyom bana ağır geldi yavrum yazın hiç kullanamadım armani mania ve burbrey birit çok seviyorum[/QUOTE]

burbrey birit güzeldi evet onu bende bepenmiştim çok sıkıştım ondan...her sevile gidriğimde ben bitirimdi o parfümü pohaha....
onun içeriğinde vanişya yoktu herlde çiçek kokularını sevyom ben...

ben fresh seviyorum bacım şekerli sevmiyorum...hele vanilya olan içinde asla kullanmam...chanel alsın yaa en azından iyi...

bende çiçek severimmm
şekerli sevmem
fresh arada bir iyi olur yazın sabah saatlerinde

hee kuzm ne bılem yaa hahaha gercı nolcak heıdye eder gıderım bırneee:):)

denemk için 30ml almıştım beğenirsem sonra büyüyüğünü alırım diye sende öyle yapabilirsin çok kararsız kaldıysan küçüğünü al dene
aynısını yukardada yazdım karışmış yazılar biribirine tekrar yazayım dedim

he bak doğru sölüyon onu akşamları çiçek sıkarsın

geceye chanel güzel oluyor....

bide avonda kırmızı şilei bir parfüm var hep 72 TL adı neydi ben ondan sipaiş verdim bitek yılbaşında indirime girmiş...40 küsürlere...

çok beğendim o kokuyu...senede bir kez alıyorum onu bide celebreyi bunlar bende iyi gidyor ama bitane orginal alcam zaten parfümler yılbaşında indirime girer hepsi....

ablam cıhaza bağlanmışş heycanla beklıyorumm
bu saatten sonrada zor gıderım barı gece falan olsada yarın için ızın alıp hıc gelmesemm

kimyon cnm tebrkler gözun aydınn:)

kızlar bırsuru ındırım varmış markafonı trendyol ofyaaa markafonıdede escada var haha oda seksuu koku:):)

kimyon cnm tebrkler gözun aydınn:)

kızlar bırsuru ındırım varmış markafonı trendyol ofyaaa markafonıdede escada var haha oda seksuu koku:):)

kız bak markafonide armani code var oda kış için süper bi koku onuda kullanıyom hee haberin ola biras pahalı ama değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…