bence adından belli içeriğinde ne varmış yazsana...
çok fenasınız valla dedikodumu ediyon bakim
küstümmm sağaaa
denemk için 30ml almıştım beğenirsem sonra büyüyüğünü alırım diye sende öyle yapabilirsin çok kararsız kaldıysan küçüğünü al denecnm ya hala karasızm aksam sordm bıkac yere lolıta bulamadm ofyaaa ne zorms hanı bende ındırmdeyken alaym dedım ama seksı bir koku lazım hahahaha böle fresh cıcek karısımı mırayı bekldık odkr yardıma ama oda gırememıs baksanıza ofyaaa kocemm cok sevsın kokuyu yane
ben fresh seviyorum bacım şekerli sevmiyorum...hele vanilya olan içinde asla kullanmam...chanel alsın yaa en azından iyi...
hee kuzm ne bılem yaa hahaha gercı nolcak heıdye eder gıderım bırneee:):)
he valla ama burada olmaz cnm söylerim diyecem ama msjda atamam...senin niye face yok delü karu...
TE-50102
Anason ve çiçek özelerinin ferahlığını taşıyan parfüm, canlılık, duygusallık, parıltı ve şehveti yansıtıyor.
hehe gel feceyeee sende huhuuu:):)
bende çiçek severimmm
şekerli sevmem
fresh arada bir iyi olur yazın sabah saatlerinde
bacım antalyada 6 ay fresh kullnmak zorundasın....
O sıcakta diğer parfümlere iişe yaramıyor malesef fısssssssssss
he bak doğru sölüyon onu akşamları çiçek sıkarsın
kızlaarr esas haberi vermeyi unuttum ayy nasıl unuturum
hala oluyorum yupppiiii
ablam cıhaza bağlanmışş heycanla beklıyorumm
bu saatten sonrada zor gıderım barı gece falan olsada yarın için ızın alıp hıc gelmesemm
kimyon cnm tebrkler gözun aydınn:)
kızlar bırsuru ındırım varmış markafonı trendyol ofyaaa markafonıdede escada var haha oda seksuu koku:):)
ablam cıhaza bağlanmışş heycanla beklıyorumm
bu saatten sonrada zor gıderım barı gece falan olsada yarın için ızın alıp hıc gelmesemm
kimyon cnm tebrkler gözun aydınn:)
kızlar bırsuru ındırım varmış markafonı trendyol ofyaaa markafonıdede escada var haha oda seksuu koku:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?