Kokoşş Hatunlar Kulübü

bak bu işte güsel pahalı ama birassss

Son düzenleme:
sonunda teprik aldık miroş hanımdan

çok severim tam kış kokusu bence
kocem bayılır buna

yaa eger guzlse alcm ogle arasıda onu koklayım asldna az cok bılyrm ama suan burnmda canlanmıyor kokulr hahaha:) taksıtle alırz soncta dısrda herlde daha pahalıdır hahaha:):) bakcm işte afern böle olun hep guzulr fıkrlerınızı bolbol soleyın haha budefada kafam karsyrr

madem öğle arasında koklican lolitayıda koklamamnı kesinlikle tavsiye ederim kuzummmm

madem öğle arasında koklican lolitayıda koklamamnı kesinlikle tavsiye ederim kuzummmm

temem uleynn bulrsm mıtlakaaaa koklicem gel seni kokliimm ben bı parfum alcezz olay oldu hahaha mıllt kufr etcek benee:):)

temem uleynn bulrsm mıtlakaaaa koklicem gel seni kokliimm ben bı parfum alcezz olay oldu hahaha mıllt kufr etcek benee:):)

kokla anam buram buram lolitayım yine bu sabah elim hep ona gediyo nedense
geçen ark. az çocukları gezdirelim dedik geldi aldı beni arabaya geçtim oturdum bitiyorum şu kokuna diyo geçtik boynerden aldık ona
oda noa yı çok sever halbuki

kuzu sen benı gormeıdn ama bugun heyecandan olsa gerenkk:)):
cok heycanlıyım laa
kaçtır annemı arıommm kadın bıktı

kımyonnn sende hala olcekmışın hayrlı olsun cnmmm

neden öğleden sonra çık git işte ...

cnm burdan annemlere 3 saate gıderım gerı dönmesı var hava hemen kararıo bıde zor yaa
sabah erken gtseydım kocem bugun gunduzcu arkadaşı yerıne oda akşam gelıp bırlıkte döncektık
bu saate sonra 6 saat sırf yol hesapla

firar et bibiğimmm anne karnndan cıksta ılk gorenlerdn biri olll hasrika bir duygu gerci yegenım olmadı ama kendı bebegım olduuu:):) huhaaa

bende birkez otobüse binecekken lolita sıkmıştım üzerinden biraz zaman geçti bindim arkamda bir çocuk dedi ki 'uff biri parfüm sıkmış sinek ilacı gibi ıyyy' dedi yanındakide evet çok kötü kokuyor falan dedi
ayy arkama bile bakamadım gerizekalılar sinir olmuştum halbuki okadar da kötü bir parfüm değil benim kuzenimde lolita kullanır
yıllardır vazgeçemez
sana mı bebişemi
bahane arıyomussun alışveriş için hahayyyyyyyyyyyy

aynen canım vipdükkandan ve trendyoldan yaptım bakalım ne zaman gelecek
ve en önemlisi olacak mı buarada kocişimide unutmadım onada mont aldım

firar et bibiğimmm anne karnndan cıksta ılk gorenlerdn biri olll hasrika bir duygu gerci yegenım olmadı ama kendı bebegım olduuu:):) huhaaa

ama daha olmadıkı bugun alıp gıdersem ya bebek yarın olursa:süreklı ızın alamamkı bıde tee karşısı yakın olsak hemen görur gelırım

slm kızlar ne yapıyosunuz

güneşim parfümde gucci rush 2 ve noa yı tek geçerim bir dene derim ne zaman sıksam ikisinide soruyorlar hep tanıdğım tanımadığım özellikle gucci rush 2 yi ama 2 olsun gucci rush olmasın sakın kokusu ağır gucci rush 2 olmasına dikkat et

ben geldim herkesler gitmiş bu saatte geliceğimi biliyorsunuz nereye gidiyorsunuz kızayımmı size yinee

bencede gucci rush iğrenç çok ağır bee
gucci 2 kullanmadım ne yalan sölim bilmym kokusunu gucci rush dan sonra çekindim aslında

evt noa dagüzel arkadaşım kullanıyor
ama yaz için güzel bence tatlım

hoşgeldin bu arada

yimek saati kuşum ama ben teldende girerim senin için bebemmm

evet gucci rush çok kötü ama gucci rush 2 çok güzel noayı beğenen herkes gucci rush 2 yin daha çok beğeniyor bir kere dene bence en azından bir parfüm satan bir yerde bak sık o kadar güzel kokuyor kii kıyafeti yıka yine üzerinden çıkmıyor koku ben hafif koku seviyorum ikiside hafif ben ağır kullanamıyorum öyle şekerli kokular falan gelemem bu ikisi dışında bir kere avonun celebresi var onu kullandım oda güzel kokuydu ama malesef avon satan biri olmadığı için çevremde alamıyorum arada değişiklik için iyi oluyor gerçi avondan celebre dışında hiçbişey almıyorum

ayy kuzum sağol tlf.dan zor olur ben dün bir ara girmeye çalıştımdaaa püfff berbat olduuu on saatte bağlanamadım

kızlar herkes celebreyi seviyor bende bitürlü onu sevemedim
lacoste pinkte nasıl midem kalkıyosa celebredede aynı oluyom
avonun eskiden treseli kullanmıştım
bekardım
anam herkes ne çok sorardı
bide davidofu ve burbery sorarlardı
heygidi günler
ben zati parfüm manyağıyım taa ortaokulda başladım orjinal kullanmaya
çevremdekiler bilir parfüm hastalığımı
kocem de alıştı
alcem dedimmi ses çıkartmıyo garibim

hazal cnm hoşgeldin özletiyosun kendini sizin banka ne biçim şey yapmış öyle tam dayaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…