3 krem arka arkaya mı:44:
evet kırmızı hem şekşi hem anne ben gübüüüüüüüüüüüüüüüüü
ay rüyasında bile çocuk düşmanıBirde gece bir rüya gördümm amann gülmeyin...Karışık bir rüyaydı önce kpss tercih yaptımda burdaki yaptığım tercihime yerleşiyormuşum (rüya işte yoksa imkansız ) Sonra birde çocuğum olmuş birde tombikti rüyada zor taşıyordum kucağımda habire altına yapıyordu benim bebik, ayaklanmıştıda altına yaptığı şeyleri benim banyo havluma bornozuma ne varsa siliyordu bende dövüyordum valla bebek demeden ne komik rüyaaa
ay rüyasında bile çocuk düşmanı
niye sohbet etmiyosunuz yahuu bende kaçak girdim notebooktan sohbet koyudur diyee ooohh bizim kızlar ölmüş ölmüşş
niye sohbet etmiyosunuz yahuu bende kaçak girdim notebooktan sohbet koyudur diyee ooohh bizim kızlar ölmüş ölmüşş
bebiş konusunu iyice sindirene kadar yapma sen zaten canım, inş bir gün çok isteyeceksinn :101:öyleymişim valla bende anladım
bebiş konusunu iyice sindirene kadar yapma sen zaten canım, inş bir gün çok isteyeceksinn :101:
..
miroşş al avatarını
Eki Görüntüle 298882
bebiş konusunu iyice sindirene kadar yapma sen zaten canım, inş bir gün çok isteyeceksinn :101:
..
miroşş al avatarını
Eki Görüntüle 298882
yok be ıcı gectı hepsnn ortaya bı parfm konusu attmda 2gun olee az buck ortlıklardaydılr sımdı konu bıttı kaboldularr yenı bişi ataym ortayaaa bareh:):)
herkes gidiyor bende sıkıldım gittim böcüğün topiğe...
kızz kırmızılı kadını yapcam ...beyaz etekli...
at valla bacım bunların konuşucağı yok önceden ben geliyordum zorlada olsa iki laf yazdırıyordum şimdi bende yokum kalmışlar kös kös neyse demokrasilerde çareler tükenmez sizin için yeni icadlar yaptım kimse çakmazsa böyle devam
aferin kız hazoşşş...
miroş zaten kimse konuşmyaınca direk kaçıor konu açacaınaa.. topiğin sahibi olucak birde..
hemen başka topiklere gidiorr..
başı boş bırakma kız bunları....
nasıl bişi istiyosun tatlımmnekkk bende avatar istiyorum...
banada banadaaa....
aferin kız hazoşşş...
miroş zaten kimse konuşmyaınca direk kaçıor konu açacaınaa.. topiğin sahibi olucak birde..
hemen başka topiklere gidiorr..
başı boş bırakma kız bunları....
attım bilee :101: :101:nek msj açamıyorum bir reklam var herhalde ne yazdın göremedim bile offf....resmi bura atsan diyecem nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?