Kokoşş Hatunlar Kulübü

3 krem arka arkaya mı:44:

evet cnm sormaaa sımdı once yıkıyorum yıkama jelıylee sonrasında yag dengeleyıcı krem kulnyrm özllkle t bolgesı ıcın skın code nın sonra bio dermanın gözenek azaltıcı kremını kullanyrm onlrda cok kurttu cıldımı sımdı nemlendırı yada parlaklık verıcı bır krem alsm onuda 3. krem olrk surcm cok kotu ben aslnda azltsmmı dıyorm bırını sabah suryrsm dıgerını aksammı sursem ay nasıl işbuyaaa cılt uzmanı bana once bırını sonra dıgerını sur arka arkaya dedı offf

neyse buarada herksler nere kabolms hazalıda kacırdık alyaaaaaaaaaaa

niye sohbet etmiyosunuz yahuu bende kaçak girdim notebooktan sohbet koyudur diyee ooohh bizim kızlar ölmüş ölmüşş

ay rüyasında bile çocuk düşmanı

eeee nerde herkes yaaaaaaaaaaa
bocuk evmı yanms anlmdm ozt okuyrm ama net kopp duru bnm

niye sohbet etmiyosunuz yahuu bende kaçak girdim notebooktan sohbet koyudur diyee ooohh bizim kızlar ölmüş ölmüşş

yok be ıcı gectı hepsnn ortaya bı parfm konusu attmda 2gun olee az buck ortlıklardaydılr sımdı konu bıttı kaboldularr yenı bişi ataym ortayaaa bareh:):)

Şuan size yazıcam diye halimi görseniz valla gülmekten ölürsünüz masanın altında etejer gibi bişey var notebookumu ona koydum açtım bi pc de iş yapıyorum bi etejere dönüyorum burayı takip ediyorum allatna notebook küçükte masanın altında kalıyor kimse görmüyor bakın sizin için nelere katlanıyorum

yok be ıcı gectı hepsnn ortaya bı parfm konusu attmda 2gun olee az buck ortlıklardaydılr sımdı konu bıttı kaboldularr yenı bişi ataym ortayaaa bareh:):)

at valla bacım bunların konuşucağı yok önceden ben geliyordum zorlada olsa iki laf yazdırıyordum şimdi bende yokum kalmışlar kös kös neyse demokrasilerde çareler tükenmez sizin için yeni icadlar yaptım kimse çakmazsa böyle devam

nek msj açamıyorum bir reklam var herhalde ne yazdın göremedim bile offf....resmi bura atsan diyecem nasıl olacak?

aferin kız hazoşşş...

miroş zaten kimse konuşmyaınca direk kaçıor konu açacaınaa.. topiğin sahibi olucak birde..

hemen başka topiklere gidiorr..

başı boş bırakma kız bunları....

aferin kız hazoşşş...

miroş zaten kimse konuşmyaınca direk kaçıor konu açacaınaa.. topiğin sahibi olucak birde..

içi geçmiş bunların annem ben çare ürettim bak ayağımı sürttüm heralde herkes aktı geldi

aferin kız hazoşşş...

hee valla ortam kızıyım canikom pohahha ortam kızı nedemk lann kötümü dedim şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…