Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kızlarr ve hazalım bugün canım sıkkın sadece okyrm kusura bakmayınn

mirayy bende bu avatarla pembe olanı beğenmiştimm kızzz yazamadım bi türlü

sürü bacı sürü ayağını...

hımm şöleee şık bişiler olsun... bilemedim şimcik
burdan bakıyorum ben canım, zevkini bilmediğim için ne seçsem bilemedim sen seç istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

ilk bende onu beğendim nek sağolsun valla bilir zevkimi eski dostum nede olsa
eski dost hala dostuz sanıyorum ki?

amann valla kızlar hiç ne konuşasım nede yazasım yok offffffff
hayırdır inşallah :44:

benim sana dediğim bu işte ilk ben beğendim bunu banane dağıtırım ortalığı ilk ben beğendim sende benim beğendiğimi yaptın çıngar çıkartırım
ama ben buldum ekledim banane

benim sana dediğim bu işte ilk ben beğendim bunu banane dağıtırım ortalığı ilk ben beğendim sende benim beğendiğimi yaptın çıngar çıkartırım

tamam nan sen beğendin ....bende yaptım gözel oldu zaten tahmin ettim bunu beğenceni...çıngar çıkarırsan bende kazeni çağırırm poajhahhahahahahahhaahahhaha zaten çağırmadan o görür kopmaz gari onuda kokoş yaparız...

artık çok geççç kırmızıyı koydum sexi bu....

niyeki tatlım hastamısın yoksa birinemi bişey oldu allah göstermesin yoksa kavga falanmı ettiniz eşinle bişi söyle sonra yazma yine

yok tatlım işle ilgili tatsızlıklar vardı onu takmıyom zati de takarsam çıkıcam bırakmıyolar çıkayım
eşimle kavga etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…