Kokoşş Hatunlar Kulübü

kitap siparişi verdim bugün netten aradığım kitabı bulamadım burda bende netten verdim

uçurtma avcısını okudunmu süper bir kitap okumadıysan oku gelip bana teşekkür edicen...
tuvalette bile giderken yanına alıcaksın okadar yani..

birsen şöyle güzel sütlü bir nescafe yap azcıkta geç pencere yanına kahvei yudumla 5 dk ara ver süper gelir salla kimseyide takma...

ben şimdi taht oyunları seriisi var onları sipariş ettim birde iskender palanın od var onu 3 kitap aldım bakalım gelsin okucam ama taht oyunları serisi çok güzel tavsiye ederimmm şiddetle....

ben kıtapcımdan alıyom 20 tl yerıne 5 tl 30 tl yerınede 7 tl verıommm

ben şimdi taht oyunları seriisi var onları sipariş ettim birde iskender palanın od var onu 3 kitap aldım bakalım gelsin okucam ama taht oyunları serisi çok güzel tavsiye ederimmm şiddetle....

OFFF BEN HALA cocuk egıtımı kıtaplrına devam ama ıskeder pala serısı aldım onları bıtrcem püfff

ben kıtapcımdan alıyom 20 tl yerıne 5 tl 30 tl yerınede 7 tl verıommm

Al ordan al ama dediğim kitapları al mutlaka serisi harika ben ilkini okudum ikinci serisini sipariş verdim burda bulamadım o yüzden valla 3 kitaba neredeyse kargo falan dahil 70 e geldi nerde o kitapçı banada yolla

OFFF BEN HALA cocuk egıtımı kıtaplrına devam ama ıskeder pala serısı aldım onları bıtrcem püfff

iskenderin kitapları güzel oluyor ben şah sultan ve babilde ölüm istanbulda aşk kitaplarını okudum okumadıysan onlarıda tavsiye derim özellikle şah sultanı, şimdide od yeni çıktı bayada satıyor onu okucam siparişlerim gelsin

işte aldım bu kıtaplrn hespını sırada beklıyorr su ana cocuk kıtabı bıtsn okucm onlrıda esım basladı amaaa

Herkese selamlarr

hoşgeldınnn

neyse kızlar ben çıkıyorum yine sus pus kalmayın sorarım size hesabını

aman gıt gıttt kacın hepnzz

dur bakalım yarına kadar buluruz neke söyle onda avatar çok herhalde dosyamı yapmış anlamadım

miray bugun ixir in kokulrına baktım kız bı koku sıktı aa dedım bırkaxc kısıde denk geldım sormk ıstedım soramadım kokunn adı ıssey mıyaki mi neymsss

miray bugun ixir in kokulrına baktım kız bı koku sıktı aa dedım bırkaxc kısıde denk geldım sormk ıstedım soramadım kokunn adı ıssey mıyaki mi neymsss

hımmm ben bilmem onu hiç kullanmadım kalıcılığına bak yaa armani code çok kalıcı ondan seviyorum..bulgari al olmassa sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…