- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yok tatlım işle ilgili tatsızlıklar vardı onu takmıyom zati de takarsam çıkıcam bırakmıyolar çıkayım
eşimle kavga etmedim
kitap siparişi verdim bugün netten aradığım kitabı bulamadım burda bende netten verdim
attım bilee :101: :101:
uçurtma avcısını okudunmu süper bir kitap okumadıysan oku gelip bana teşekkür edicen...
tuvalette bile giderken yanına alıcaksın okadar yani..
uçurtma avcısını okudunmu süper bir kitap okumadıysan oku gelip bana teşekkür edicen...
tuvalette bile giderken yanına alıcaksın okadar yani..
yok tatlım işle ilgili tatsızlıklar vardı onu takmıyom zati de takarsam çıkıcam bırakmıyolar çıkayım
eşimle kavga etmedim
bende ölüm ustadını okuyomm bıtmek üzere bı bakem netten senın dedığıne
ben şimdi taht oyunları seriisi var onları sipariş ettim birde iskender palanın od var onu 3 kitap aldım bakalım gelsin okucam ama taht oyunları serisi çok güzel tavsiye ederimmm şiddetle....
ben şimdi taht oyunları seriisi var onları sipariş ettim birde iskender palanın od var onu 3 kitap aldım bakalım gelsin okucam ama taht oyunları serisi çok güzel tavsiye ederimmm şiddetle....
ben kıtapcımdan alıyom 20 tl yerıne 5 tl 30 tl yerınede 7 tl verıommm
OFFF BEN HALA cocuk egıtımı kıtaplrına devam ama ıskeder pala serısı aldım onları bıtrcem püfff
nekkk bende avatar istiyorum...
banada banadaaa....
ayy senin şu avatarın çok komik bencede değiş sen bunu...
iskenderin kitapları güzel oluyor ben şah sultan ve babilde ölüm istanbulda aşk kitaplarını okudum okumadıysan onlarıda tavsiye derim özellikle şah sultanı, şimdide od yeni çıktı bayada satıyor onu okucam siparişlerim gelsin
Herkese selamlarr
neyse kızlar ben çıkıyorum yine sus pus kalmayın sorarım size hesabını
şölee kızıl sesky bişe istiyom yaaa bulamıom gözlerim ağrıdı
dur bakalım yarına kadar buluruz neke söyle onda avatar çok herhalde dosyamı yapmış anlamadım
miray bugun ixir in kokulrına baktım kız bı koku sıktı aa dedım bırkaxc kısıde denk geldım sormk ıstedım soramadım kokunn adı ıssey mıyaki mi neymsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?