- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Al ordan al ama dediğim kitapları al mutlaka serisi harika ben ilkini okudum ikinci serisini sipariş verdim burda bulamadım o yüzden valla 3 kitaba neredeyse kargo falan dahil 70 e geldi nerde o kitapçı banada yolla
hımmm ben bilmem onu hiç kullanmadım kalıcılığına bak yaa armani code çok kalıcı ondan seviyorum..bulgari al olmassa sen...
miray bugun ixir in kokulrına baktım kız bı koku sıktı aa dedım bırkaxc kısıde denk geldım sormk ıstedım soramadım kokunn adı ıssey mıyaki mi neymsss
değiştirdim ama çok beğenmedimmm
güneşim o kokuyu ben biliyom çok cezbedici bişiy değil
ama yina tam bilemem 1 tanemi yoksa başaka var mı
noa bakmaya gittiğimde sıkmışdı kız bana
değiştirdim ama çok beğenmedimmm
freshe yakın bir koku çiçek kokusuuu evet romantık dıyorlr ama okdr romntıkk diil ama idare ederr bitane aldım ondn ama senn lolıtadn alcm kesun fırst bulmdm bıtek onn cakmasını bulamdm suana kdr koklayamdm hahahaiçmde kalckk
Evliyim bakımlıyım hatta kokoşummm diyorsanız sımsıcak sohpetlerin paylaşıldığı ortamdasınız demektir...
Ev işi, iş güç derken hepimiz kendimizi ikinci plana atıyoruz...
Hadi kokoş hatunlarım buyrun tecrübelerimizi paylaşalım..
cıks olmamış kuzum başka bak
nabersiniz herzaman gelemiyorum ama takip ediyorum.kitap aliyomussunuz bende iskender palanin babilde ölüm istanbulda aski okuyorum ama iki ay oldu dönüp geriye birdaha bidaha okuyorum kizdan zaman olmuyoki ama gercekten gzl kitap sah sultanida aldim bakalim ona ne zaman baslaya bilecegim:44:
nabersiniz herzaman gelemiyorum ama takip ediyorum.kitap aliyomussunuz bende iskender palanin babilde ölüm istanbulda aski okuyorum ama iki ay oldu dönüp geriye birdaha bidaha okuyorum kizdan zaman olmuyoki ama gercekten gzl kitap sah sultanida aldim bakalim ona ne zaman baslaya bilecegim:44:
esmoş bend ebegnmedım kuzu yaaa
hoşgeldınnnn bende işe gıdp gelrkn okuyabılyrm sadece
uçurtma avcısını oku cnm hem gerçek bir hikaye afganistanda geçiyor...
esmoş ölesine bi, baktım didikleyemedim bu daha iyi ama
nho buldum saol tatlim. Okadar özledimki bir parka gidip saatlerce kitap okuyup dinlenmeyi.bu yogunluk insani mahvediyo.
Parfümler den konusurken bende hani su meyve kokulular varya onlardan almayi düsünüyorum ama hangi marka güzel ve kalici fikri olan varmi hanmlar.
Aa yeni mi cikmis daha önce hic duymadim hemen not aldim elimdekiler bitince alirm ins.
nho buldum saol tatlim. okadar özledimki bir parka gidip saatlerce kitap okuyup dinlenmeyi.bu yogunluk insani mahvediyo.
parfümler den konusurken bende hani su meyve kokulular varya onlardan almayi düsünüyorum ama hangi marka güzel ve kalici fikri olan varmi hanmlar.
aa yeni mi cikmis daha önce hic duymadim hemen not aldim elimdekiler bitince alirm ins.
heeeeee ıssey miyake yı denıcm birsure hehe su lolıtayıda alam bare bastn cıkarıcı dedık bırsuru ısım saydılr ofyaaaaa kafm karstııı
kız çakmasını mı aldın isseyin
ewet kız merakımdnnn o aardgm koku dıyeee bırsure bakcm emn olcm hahaha yalnz cok parfm kokladm bugn nefes alamıyormm alerrjım azdı ılacm hapım yanmda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?