Kokoşş Hatunlar Kulübü

günadın kızlar bugün çok yoğundum sabahtan beri mail gönderiyorum ...

Kahvaltı ettim bide...Ama yine acıktım doymadım ...Of evde olmayı çok istiyorum sabahları...

Buarada Araba aldık wosvogen caddy 2012 siyah çok şık eşime kızmadım artık işine yarıyacak bişi aldı...fazla kredi çekmedi üzerini arabayı satarak ve nakit ödedi..Yoksa kabul etmezdim yazında çektiği 18 bini kapayacağına söz verdi...Onu mutlu gördüm birde böyle çocuk gibi arbada gezmek istiyor yaaa güldüm haline.... bu erkeklerin neden tek derdi araba anlamış değilim...

Buarada evde buldum taşınmak için 3+1 derya deniz gibi büyük kabul etmezdi ama araba sevincine onuda gittik hallettik eve ayın 15 ine kadar taşıncam mutfağı ayrı herşey yolunda gidiyor ALlaha şükür bebek şans getirdi bize inşallah hep böyle gider...

inşallahhh bebeğimmmmmmmm hayırlı olsunnnnn

ayyy dün moralim bozuktu ve halsizdim bugün daha iyiyim yanlış anlamışım bazı şeyleri boşa üzülmüşümm boşa

kızlar dün eve gitim yemek yapsamm mı yapmasam mı diye düşündüm dışardan mı yesek kırgınlık vardı üstümde hem duygusal hem hastalıktan

sonra bi hışımla kalktım
mantarlı tavuk verdim fırına
pilav
şehriye çorbası yaptım kocem aradı az geç kalicam bekleme istersen dedi
bizde kızımla oturduk yedik
sonra bana bişi olsu ayy üşüme halsizlik tüy diplerime kadar heryerim ağrıyodu canım cıkıyo sandım vallaa

sonra dalmışım kızın tabağına havuçla muz istedi diye dilimledim yesin diye
sonra bi baktım beni dürtüyo annecim anecim danım annem
ayy bi ne görim ağzı eli kolları yüzügözü kıyafetler halı kendi masa sandalyesi her yer muz
ama ben hatırlamıyon ne yemişte olmuş diye sonradank etti
kalkamadım valla o kadar titiz olan ben 15 dk eşim geldi aradım temizledi bi zahmet hem kızını hem etrafı

ayyy niye öle oldum acep yaaa
anammiyiyim ya bu gün çenem düştü

yok canım yaaa pazar gununden sonra parıse gıtmedım bugun gıderım belkııı tadılat varya burda tutuldu gecen gecede terlemişim

tatlım diikat et iyi bak kendine geçmiş olsun
bende bu aralar parisi boşladım 3 akşamdır bişi çıkıyo

kuzum her ikiside hayırlı olsun
hep böle mutlu ol inş.bebiş kısmeti ile gelir derlermiş ya ona inanırım ben
benim kızımda çok kısmetli gelmişti
hiç olmicak bişi olmuştu

Son düzenleme:
bu arada kıyafetin detayı imiş.. kolye değilmiş...

esma bişi sorcam kızz bizim gördüğümüz pipidir dimi bebkte beni bir korku sardı şimdi hortumla oynuyodu belki ben alıştım şimdi erkek gerçeğine değişirse bide...Falcı fala baktı bana ama kız çıktı olamaz dedi erkek nasıl yani...kafam karıştı herşeyi bildi bu yanlış çıkarsa bitek bunu yanlış bilmiş olacak...Kız dedi kesinlikle...

canım senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hem ev hem araba kazasız belasız inş. fazla açılmadığınız iyi olmuş
bende bu resmi beğenmiştim dün en iyisini seçtim hem seksüü hem hamiş sana yakışmış :))

hayırdır canım ne oluyor öyle dikkat et kendine bende yaklaşık 1haftadır öksürüyorum bir türlü geçmedi acaip baş dönmesi yapıyor bugün sporada gidicektim benim koçiş izin vermedi bu halde olmaz diye(( halbuki halimde bişey yok sadece öksürüyorum

kız hamilemisin yoksa ben öyleyim bu dediklerinden bazen bi uyku çöküyor dalgınlık bide ...

yok şekerim benimdede boyum 1.72 mankenle aynı durucak yanii...

pelerin almak istiyorum bende ama yakışırmı yakışmazmı hiç bilmiorum...

hee manken gıbıyım dıyorsun yani hee maşşallh sanaaa:):) neyse cnm bende ıdare ederm klasık turk kadını gıbym huhhaaa
valla kapsonlu pelerınden aldım kız ıns olur sanrm standart onlr bedn secmedım cunku elbıse falan alcaktm almadm lacıvert olan pelerını aldım yesllıde vardı oda guzldı amaa neyse kotla falan gıyerm dedım:):)

yok canım yaaa pazar gununden sonra parıse gıtmedım bugun gıderım belkııı tadılat varya burda tutuldu gecen gecede terlemişim

bizde belkı bugun giderizzz belki karsılasırzz dıye ıgrennncc ötesi bir espri yapmak ıstemıyorummmmmmmmmmmmmm

gunaydın guzel annısss hayırlısı olsun bakalımmm

kız bayılms falan olmayasın allah korusnnn
ay kıyamam fıstıgımaa ben yaaaaaaaaaaaaaa maşşalh ona omrde ole batrrp sonra durter anne dıyeee:):)

teşekkürler cnm bebişim de şanslı doğar inş...ev çok güzel bir gorseniz ama kira işte benim değil...inş benimde evim olur ...
benim oturma odam ve klimam yok yaa bu evin salonuda büyük benim TV plazma unitesi koltuklarım var sadece bide masam off bide konsol almam lazım ayy bukadar masrafa nasıl gircem bilmem...haa bide frın ankastre deil mini fırın ve set üstü almam gerkecek bunlar önemli bunları taksitle BEKO dan alırım klimayla off birsürü borca gircem yine yandım ben işi kesinlikle bırakmamam lazım bu sene...

sağol cnm yanlış olmasın da ev kiraa ama olsun ben yinede çok beğendim mutfağı ayrı yaa ben buna çok sevindim site olması güvenlikli felan ohh beee ev aramaktan kurtuldum darısı ev sahibi olmaya inş.

cnm bana 13 hata lıkken baktı.. erkek dedi... hiç değişmedi...

veee doktor iii tecrübeli ise... değişeceğini sanmıyorum.. hortummmla onu ayrıt edebilir cnmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…