bana biri daha dedi erkek anası tipi var sende diye...Oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdönme içerde...
Erkek anasıyım değişmicek bende hissettim yanlış deildir sanmam..
vay vayy kokoş olmuşun haaa....elbise ile üşümedinmi ben çok elbise aldım ama sabahları üşüyorum yaa dötüm donuyo...bende kadife bantlon yeşil kazak gitdim üzerinede beyaz hırka aldım fırfrlı...
kız bot dedinde ben şu püsküllü botlar var yaaa hani ben ondan istiyorum yaaaaaaaaaaa
aman dikkat et cnm görüyorum herkes grip kaçıyorum veba gibi...Töbee bide ben ilaç kullanamam...Kocam grip gibidi duşa soktum haşladım resmen sonra bol ekşili domtesli şehirye çorba yaptım tavuklu ...vitamninide içirdim bugün işyerinde portakal sıktırmış çok iyiyim diyo sende öyle yap 1 günde geçer...boyun olayı uzun sürüyor bazen ama ...
erkek anasıyım değişmicek bende hissettim yanlış deildir sanmam..
Vay vayy kokoş olmuşun haaa....elbise ile üşümedinmi ben çok elbise aldım ama sabahları üşüyorum yaa dötüm donuyo...bende kadife bantlon yeşil kazak gitdim üzerinede beyaz hırka aldım fırfrlı...
Kız bot dedinde ben şu püsküllü botlar var yaaa hani ben ondan istiyorum yaaaaaaaaaaa
erkek anasıyım değişmicek bende hissettim yanlış deildir sanmam..
Vay vayy kokoş olmuşun haaa....elbise ile üşümedinmi ben çok elbise aldım ama sabahları üşüyorum yaa dötüm donuyo...bende kadife bantlon yeşil kazak gitdim üzerinede beyaz hırka aldım fırfrlı...
Kız bot dedinde ben şu püsküllü botlar var yaaa hani ben ondan istiyorum yaaaaaaaaaaa
valla totommm dondu zatn cnm ya ama napim baydr paspal gelyrdm bıraz elbıselerımı eskıteyım dedım hahahaha
ofıs sıcak cam bıle acıyruz.
Kabanım var uzun dısardada onunla usmyr sayılrm yınede az buck soguk kacak var:):)
bende kar botu aldım işte ıcı tuylu arkası uclrı tuylü rahat oluyor evde bırsuru kocam bot aldıı ama cok yuksekler dolabı beklıyorlarr..
Buardaa bugn gıydgm elbıseyı hamlyken gıyyrdum hahahaha bıan heyecnlndmmm ıncecık kalmsmmm super olduu
hamıslıgımı bunla gecrmstm ne gunlerdı beaaa
yok böcüğüm taşınmadım kira ev buldum kocaman eşimle pariste iyi olcak ben koşarım o kovalar yada bei gezdiri evde artık at gibi koşarız...
15ine kadar taşınmam lazım ama bebek odasını nisana kadar yapmıcam...misafir odasını da bende eşya olmadığı için bir süre kapatcam yatak oda salon kullancam salonada konsol lazım TV ünitem var büyük ama salon büyük boş durabilir....
sadece klima fırın set üstü alcam oda ev ankastre deil mutfak ayrı...borca gircem yane...olsun evi beğendim oğluşuma oda yapcama çok sevindim işyerimede çok uzak deil servis önünden geçiyo....Çok iyi olacak benim için..
nennn ananı rahat bırak acuk uyu
herufu besıye aldım zatıııı habıre bıseyler tıktımmm çorba, ilaç ,grip çayı,meyva o iyi çok şükür ama benım boyun gettııı
siyah triko tunik tayt kar çizmesi
saçlar düzleştirilmiş
vazgeçilmezim halka küpe
somon rengi hafif makyajjj
AMA BEN DAHA RESMİ GİYMEK ZORUNDAYIM BUGÜN BÖLE GEYDİM MÜDRLER YOK HEEHEHEHE
bencede resmi ol tayt giyme işyerine...
bende dışı tuylu botlardan alıcam...
çok beğeniorum.. giyerim sıcak sıcak...
birde artık pantolanlarmı trendyoldan almaya karar verdim..
ben ya loft yada little big kesim giyiorum..
ne zman mağazadan alsam.. ertesigun trendyolda aynısını 30 tlye görüom ben 80 yada 90 bayılmış oluyorum..
almıyorum kardeşim
ben içime giydikleri sayayım mı atlet,beyaz badı,beyaz boğazlı penye,ustunede yeşil kazak altımada sıyah dar paça kot bırde yarım botlarım bayrama aldıgım botlarım
siyah triko tunik tayt kar çizmesi
saçlar düzleştirilmiş
vazgeçilmezim halka küpe
somon rengi hafif makyajjj
ama ben daha resmi giymek zorundayım bugün böle geydim müdrler yok heehehehe
bende dışı tuylu botlardan alıcam...
çok beğeniorum.. Giyerim sıcak sıcak...
Birde artık pantolanlarmı trendyoldan almaya karar verdim..
Ben ya loft yada little big kesim giyiorum..
Ne zman mağazadan alsam.. Ertesigun trendyolda aynısını 30 tlye görüom ben 80 yada 90 bayılmış oluyorum..
Almıyorum kardeşim
çok sevındım cnm hayrlı olsun
senın beğenmen muhımmm
eşin araba işinden vzgectı demmı:26:
koştursun bakalım dıkkat et ama hamışsınnn
ankara havasıı:)):
ay benm kocamdada tayt takntısı var nezmn gıysm hır cıkarıyor bende cok sevıyorummm aksınee yanı taytta bişide yok ama adm takmıs kafaya iştee normlde gıydklrm daha dıkkt cekıyor onlarada kızsa ya püff gıck oluyorm
valla bedenını tuttrablrsn al cnm bende ıstyrm cok uygn fıytlı oluyorr ama benm dengesz bır bedenım var
güneşim benim kocanında var tayt mayt bazı takıntıları kısacası karadenizli diyim anlayın artıkda
kışın giyiyom öle tunikle yazın malesef giyemem herbişeyi
senınkı gene kışın gıydıryomus benım kı aslaaaaaaaaaa
oda sana baksın ozman sıra onda...
çok hır gür yapıyoduda alıştırdım artık 4 sene oldu alışsın bi zahmet ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?