Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben içime giydikleri sayayım mı atlet,beyaz badı,beyaz boğazlı penye,ustunede yeşil kazak altımada sıyah dar paça kot bırde yarım botlarım bayrama aldıgım botlarım

herufu besıye aldım zatıııı habıre bıseyler tıktımmm çorba, ilaç ,grip çayı,meyva o iyi çok şükür ama benım boyun gettııı

siyah triko tunik tayt kar çizmesi
saçlar düzleştirilmiş
vazgeçilmezim halka küpe
somon rengi hafif makyajjj

AMA BEN DAHA RESMİ GİYMEK ZORUNDAYIM BUGÜN BÖLE GEYDİM MÜDRLER YOK HEEHEHEHE

Son düzenleme:

valla totommm dondu zatn cnm ya ama napim baydr paspal gelyrdm bıraz elbıselerımı eskıteyım dedım hahahaha
ofıs sıcak cam bıle acıyruz.

Kabanım var uzun dısardada onunla usmyr sayılrm yınede az buck soguk kacak var:):)
bende kar botu aldım işte ıcı tuylu arkası uclrı tuylü rahat oluyor evde bırsuru kocam bot aldıı ama cok yuksekler dolabı beklıyorlarr..

Buardaa bugn gıydgm elbıseyı hamlyken gıyyrdum hahahaha bıan heyecnlndmmm ıncecık kalmsmmm super olduu

hamıslıgımı bunla gecrmstm ne gunlerdı beaaa

bende dışı tuylu botlardan alıcam...

çok beğeniorum.. giyerim sıcak sıcak...

birde artık pantolanlarmı trendyoldan almaya karar verdim..

ben ya loft yada little big kesim giyiorum..

ne zman mağazadan alsam.. ertesigun trendyolda aynısını 30 tlye görüom ben 80 yada 90 bayılmış oluyorum..

almıyorum kardeşim

çok sevındım cnm hayrlı olsun
senın beğenmen muhımmm
eşin araba işinden vzgectı demmı:26:

koştursun bakalım dıkkat et ama hamışsınnn

saçlar düzleştirilmiş
vazgeçilmezim halka küpe

AMA BEN DAHA RESMİ GİYMEK ZORUNDAYIM BUGÜN BÖLE GEYDİM MÜDRLER YOK HEEHEHEHE

Bencede resmi ol tayt giyme işyerine...

bencede resmi ol tayt giyme işyerine...

nan aslında bugün işim vardı biyere gidicektim bi evrak için müd aradı sabah iş var haftaya yada yarın gidersin olur mu diye
ee böle kaldım malesef
onun için böle giymiştim kuzum yoksa yasakkkkk

hımm evet indirime giriyor ama kot denenmeden alınmazki kazak elbise neysede...

tüylülerde hoş evet ama ben hayvanları seviyorum onların tüylerini koyuyolar oraa üzülürüm...

ben püsküllü alıcam onlar dehşet duruyor ama mudo pahalı başka yere bakmam laızm amanın ben battım bua ay fazla açılmamam lazım ev masraflarım var...:44:

ben içime giydikleri sayayım mı atlet,beyaz badı,beyaz boğazlı penye,ustunede yeşil kazak altımada sıyah dar paça kot bırde yarım botlarım bayrama aldıgım botlarım

ankara havasıı:)):

saçlar düzleştirilmiş
vazgeçilmezim halka küpe

ama ben daha resmi giymek zorundayım bugün böle geydim müdrler yok heehehehe

ay benm kocamdada tayt takntısı var nezmn gıysm hır cıkarıyor bende cok sevıyorummm aksınee yanı taytta bişide yok ama adm takmıs kafaya iştee normlde gıydklrm daha dıkkt cekıyor onlarada kızsa ya püff gıck oluyorm

valla bedenını tuttrablrsn al cnm bende ıstyrm cok uygn fıytlı oluyorr ama benm dengesz bır bedenım var

çok sevındım cnm hayrlı olsun
senın beğenmen muhımmm
eşin araba işinden vzgectı demmı:26:

koştursun bakalım dıkkat et ama hamışsınnn

evet cnm beğendim 1 seneden fazla bile otururum....

arabayı aldı cnm wosvagen caddy aldı 2012 indirimdemiş 57 binden 53 e kampanya yapmışlar gitmiş araştırmış götürdü beni bide kuyruk ablasını gördük baya güzeldi ticari araç gibi durmuyor hiç baya büyük cip duruyor beğendim zevkli...İstediği olsun artık yaa napim beni pes ettrdi...sonuçta çalışıp ödeyecek napim arabayı sattı üzerinede naki koydu bide kredi çekti anca aldı...

güneşim benim kocanında var tayt mayt bazı takıntıları kısacası karadenizli diyim anlayın artıkda
KISKANÇÇ BİRAZZZ
kışın giyiyom öle tunikle yazın malesef giyemem herbişeyi

Son düzenleme:

yaaaa istanbuldayım ama ankaranın kışlarını unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…