canım senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hem ev hem araba kazasız belasız inş. fazla açılmadığınız iyi olmuş
bende bu resmi beğenmiştim dün en iyisini seçtim hem seksüü hem hamiş sana yakışmış :))
hayırdır canım ne oluyor öyle dikkat et kendine bende yaklaşık 1haftadır öksürüyorum bir türlü geçmedi acaip baş dönmesi yapıyor bugün sporada gidicektim benim koçiş izin vermedi bu halde olmaz diye(( halbuki halimde bişey yok sadece öksürüyorum
kız hamilemisin yoksa ben öyleyim bu dediklerinden bazen bi uyku çöküyor dalgınlık bide ...
geçmiş olsun tatlım sende dikkat etcanım senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hem ev hem araba kazasız belasız inş. fazla açılmadığınız iyi olmuş
bende bu resmi beğenmiştim dün en iyisini seçtim hem seksüü hem hamiş sana yakışmış :))
hayırdır canım ne oluyor öyle dikkat et kendine bende yaklaşık 1haftadır öksürüyorum bir türlü geçmedi acaip baş dönmesi yapıyor bugün sporada gidicektim benim koçiş izin vermedi bu halde olmaz diye(( halbuki halimde bişey yok sadece öksürüyorum
kız hamilemisin yoksa ben öyleyim bu dediklerinden bazen bi uyku çöküyor dalgınlık bide ...
canım senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hem ev hem araba kazasız belasız inş. fazla açılmadığınız iyi olmuş
offf tutulcak demkki...bucu sıcak tut boynunu boğazlı giy sıcak kalsın bari...Kas gevşetici krem kullan..
geçmiş olsun tatlım sende dikkat et
fit gelin
kız yok ne hamişi
benimki çok değişikdi tüm kemiklerim ağrıyodu grip olcam zannettim ama bişi yok çok şükür
cnm bana 13 hata lıkken baktı.. erkek dedi... hiç değişmedi...
veee doktor iii tecrübeli ise... değişeceğini sanmıyorum.. hortummmla onu ayrıt edebilir cnmm....
yokbee bende gecn hafta hep baygn dustum gozumu acamadımmm kocem gelms kapıyı calms ıcerı gırms yemk sorms var demsım mesela bu konsmaları bıle hıc hatrlmyrm felakettm bazn bunye pert dusyr hem cals hem ev bırde cocuk varsaa
cnm bana 13 hata lıkken baktı.. erkek dedi... hiç değişmedi...
veee doktor iii tecrübeli ise... değişeceğini sanmıyorum.. hortummmla onu ayrıt edebilir cnmm....
Yani dimi şimdi alıştı eşimde gururlanıyor erkekimiz olcak erkek babası olucam diye trin trin ortalarda geziyo...Birde kıza dönerse off ona üzülürüm bebeğe yine sevinirim...
Ama bencede erkek ben hafta sonu resimleri çekip koyum bura en iyisi...Bende 13.haftaya girmiştim işte bakma çizelge geride gidiyor..
sağol cnm yanlış olmasın da ev kiraa ama olsun ben yinede çok beğendim mutfağı ayrı yaa ben buna çok sevindim site olması güvenlikli felan ohh beee ev aramaktan kurtuldum darısı ev sahibi olmaya inş.
ya gecen benımkı gırp oldu baslangıcı yorganın ustune battanıye ortuuu bende bı trledım dıbıme kadar ondan sonra oldu sanırım dun kocış tulbent bağladı boynuma tavsanım benım dıyo grıp çayı içiriyorum ıkı akşamdır ıyı artık çok şükür başlamadan atlattı dun de gusel bı çeoba yaptım mercımek havuclu felan lıomonla içti yanınada mantı yaptım canı geldı hemen parıs dıyorrr eger bugun regl olmasam parıse gıdecz
bana doğana kadar erkek demiş doktor sanırım parmaklarım oraya denk gelmış pipi sanmıslar ama gordugunuz gibi gacıyım hatta annem dogunca bu benım değel oğlım olcak benım dıye kabul etmemış ama sımdı teknolojı daha ilerledi tabııı bı ara yıne baktırısın mıroyumm olsun oğlanda ıyı bıde senın tıpın erkek anası gıbı kıssssssssss nasıp ıkıncı belkım kıs olur
çizelge geriden gelmıor annem çizelgeye göre sen zaten 13 haftalıksın şuan...12+1 olduğn an 13 hafta demek...
hayırlıyla sağlıklı sıhatlı olsun kuzucuğun onmli olan ooo....
mıray taşındın mı cnm
hayırlı olsunn
enerjik olmak için bazı vitaminler var eşimn kullandığı multivitamin vardı adını öğreneyim onu içince hep zinde kalıyor bana eleviti verdi zaten ben ona devam ..vitamin al bence eczaneden zinde tutuyor.
bana biri daha dedi erkek anası tipi var sende diye...oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmDönme içerde...
miroşşşş benim kızımı 6 aya kadar erkek dedi doktorlar sonra öğrendik kızım geliyo diye
valla benim içimden kız geçiyo sana ama tabi Allah bilir
ben kendimede oğlum olcak diyodum ama kız oldu hayırlısı neyse o olsun evladın hepsi aynı
duznlı vıtamn kullnıyrdm hatta enson bıton para verıp aldım bır kutu ama suan okdr ılac kullanyrm kı kan demır hapı mıde hapı vs mıdem bulanyr vıtamınımı erteledımm bır sureee cumrtesı endoskopim var kızlarr cok korkuyorm yaaa ama bıryandnda ne var neyok belli olur belkı dıyeee ıstyrm offf
ben dedım nan ne bılm öle erkek yakısr sana ama kokossndaaa kızında olsa fena olmz sen hyrlısını dıleeee:):)
buarada buarlr kokosluktn bahsettgnz yok kızlar ben bugn elbıse gıydm sıyah elbıse ve sıyah kar botlarım hehehehe:):) buhafta elbıse dgstrdm surklııı:):) sizler nelr gıydnz bari söleyın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?