Kokoşş Hatunlar Kulübü

sağol cnm yanlış olmasın da ev kiraa ama olsun ben yinede çok beğendim mutfağı ayrı yaa ben buna çok sevindim site olması güvenlikli felan ohh beee ev aramaktan kurtuldum darısı ev sahibi olmaya inş.

kız hamilemisin yoksa ben öyleyim bu dediklerinden bazen bi uyku çöküyor dalgınlık bide ...

yokbee bende gecn hafta hep baygn dustum gozumu acamadımmm kocem gelms kapıyı calms ıcerı gırms yemk sorms var demsım mesela bu konsmaları bıle hıc hatrlmyrm felakettm bazn bunye pert dusyr hem cals hem ev bırde cocuk varsaa

geçmiş olsun tatlım sende dikkat et
fit gelin
kız hamilemisin yoksa ben öyleyim bu dediklerinden bazen bi uyku çöküyor dalgınlık bide ...

kız yok ne hamişi
benimki çok değişikdi tüm kemiklerim ağrıyodu grip olcam zannettim ama bişi yok çok şükür

sağol cnm yanlış olmasın da ev kiraa ama olsun ben yinede çok beğendim mutfağı ayrı yaa ben buna çok sevindim site olması güvenlikli felan ohh beee ev aramaktan kurtuldum darısı ev sahibi olmaya inş.

offf tutulcak demkki...bucu sıcak tut boynunu boğazlı giy sıcak kalsın bari...Kas gevşetici krem kullan..

ya gecen benımkı gırp oldu baslangıcı yorganın ustune battanıye ortuuu bende bı trledım dıbıme kadar ondan sonra oldu sanırım dun kocış tulbent bağladı boynuma tavsanım benım dıyo grıp çayı içiriyorum ıkı akşamdır ıyı artık çok şükür başlamadan atlattı dun de gusel bı çeoba yaptım mercımek havuclu felan lıomonla içti yanınada mantı yaptım canı geldı hemen parıs dıyorrr eger bugun regl olmasam parıse gıdecz

geçmiş olsun tatlım sende dikkat et
fit gelin

kız yok ne hamişi
benimki çok değişikdi tüm kemiklerim ağrıyodu grip olcam zannettim ama bişi yok çok şükür

kız arada bana da oluyor agrı uyku halsızlıkk dıyorum kesın grıp olcam sonram bıseyım kalmıyo yokluyomudur nedır

cnm bana 13 hata lıkken baktı.. erkek dedi... hiç değişmedi...

veee doktor iii tecrübeli ise... değişeceğini sanmıyorum.. hortummmla onu ayrıt edebilir cnmm....

Yani dimi şimdi alıştı eşimde gururlanıyor erkekimiz olcak erkek babası olucam diye trin trin ortalarda geziyo...Birde kıza dönerse off ona üzülürüm bebeğe yine sevinirim...

Ama bencede erkek ben hafta sonu resimleri çekip koyum bura en iyisi...Bende 13.haftaya girmiştim işte bakma çizelge geride gidiyor..

Enerjik olmak için bazı vitaminler var eşimn kullandığı multivitamin vardı adını öğreneyim onu içince hep zinde kalıyor bana eleviti verdi zaten ben ona devam ..Vitamin al bence eczaneden zinde tutuyor.

cnm bana 13 hata lıkken baktı.. erkek dedi... hiç değişmedi...

veee doktor iii tecrübeli ise... değişeceğini sanmıyorum.. hortummmla onu ayrıt edebilir cnmm....

bana doğana kadar erkek demiş doktor sanırım parmaklarım oraya denk gelmış pipi sanmıslar ama gordugunuz gibi gacıyım hatta annem dogunca bu benım değel oğlım olcak benım dıye kabul etmemış ama sımdı teknolojı daha ilerledi tabııı bı ara yıne baktırısın mıroyumm olsun oğlanda ıyı bıde senın tıpın erkek anası gıbı kıssssssssss nasıp ıkıncı belkım kıs olur

çizelge geriden gelmıor annem çizelgeye göre sen zaten 13 haftalıksın şuan...12+1 olduğn an 13 hafta demek...

hayırlıyla sağlıklı sıhatlı olsun kuzucuğun onmli olan ooo....

sende vitamin desteği al cnm valla çok iyi oluyor inan zinde kalıyor...dağa bile çıkarsın...

miroşşşş benim kızımı 6 aya kadar erkek dedi doktorlar sonra öğrendik kızım geliyo diye
valla benim içimden kız geçiyo sana ama tabi Allah bilir
ben kendimede oğlum olcak diyodum ama kız oldu hayırlısı neyse o olsun evladın hepsi aynı

aman dikkat et cnm görüyorum herkes grip kaçıyorum veba gibi...Töbee bide ben ilaç kullanamam...Kocam grip gibidi duşa soktum haşladım resmen sonra bol ekşili domtesli şehirye çorba yaptım tavuklu ...vitamninide içirdim bugün işyerinde portakal sıktırmış çok iyiyim diyo sende öyle yap 1 günde geçer...boyun olayı uzun sürüyor bazen ama ...

bana biri daha dedi erkek anası tipi var sende diye...Oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dönme içerde...

çizelge geriden gelmıor annem çizelgeye göre sen zaten 13 haftalıksın şuan...12+1 olduğn an 13 hafta demek...

hayırlıyla sağlıklı sıhatlı olsun kuzucuğun onmli olan ooo....

evet evet te bebek 5 gün ilerdemiş öyle dedi doktor maş...maşallah deyin okudnuzdaa...tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüü

mıray taşındın mı cnm
hayırlı olsunn

yok böcüğüm taşınmadım kira ev buldum kocaman eşimle pariste iyi olcak ben koşarım o kovalar yada bei gezdiri evde artık at gibi koşarız...

15ine kadar taşınmam lazım ama bebek odasını nisana kadar yapmıcam...misafir odasını da bende eşya olmadığı için bir süre kapatcam yatak oda salon kullancam salonada konsol lazım TV ünitem var büyük ama salon büyük boş durabilir....

sadece klima fırın set üstü alcam oda ev ankastre deil mutfak ayrı...borca gircem yane...olsun evi beğendim oğluşuma oda yapcama çok sevindim işyerimede çok uzak deil servis önünden geçiyo....Çok iyi olacak benim için..

enerjik olmak için bazı vitaminler var eşimn kullandığı multivitamin vardı adını öğreneyim onu içince hep zinde kalıyor bana eleviti verdi zaten ben ona devam ..vitamin al bence eczaneden zinde tutuyor.

duznlı vıtamn kullnıyrdm hatta enson bıton para verıp aldım bır kutu ama suan okdr ılac kullanyrm kı kan demır hapı mıde hapı vs mıdem bulanyr vıtamınımı erteledımm bır sureee cumrtesı endoskopim var kızlarr cok korkuyorm yaaa ama bıryandnda ne var neyok belli olur belkı dıyeee ıstyrm offf

bana biri daha dedi erkek anası tipi var sende diye...oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Dönme içerde...

ben dedım nan ne bılm öle erkek yakısr sana ama kokossndaaa kızında olsa fena olmz sen hyrlısını dıleeee:):)

buarada buarlr kokosluktn bahsettgnz yok kızlar ben bugn elbıse gıydm sıyah elbıse ve sıyah kar botlarım hehehehe:):) buhafta elbıse dgstrdm surklııı:):) sizler nelr gıydnz bari söleyın bakem

28 inde randevum var ama haftaya başka doktora gidip baksammı acaba erkekmi kızmı diye emin olmak için...:44:

Erkek anasıyım değişmicek bende hissettim yanlış deildir sanmam..
vay vayy kokoş olmuşun haaa....elbise ile üşümedinmi ben çok elbise aldım ama sabahları üşüyorum yaa dötüm donuyo...bende kadife bantlon yeşil kazak gitdim üzerinede beyaz hırka aldım fırfrlı...

kız bot dedinde ben şu püsküllü botlar var yaaa hani ben ondan istiyorum yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…