bnmkıde eskıden öleydı ama artıkk deelll yola gelduuu:):) ama ben ne kdr kotu olylr yasadım anltsammm sasrsızn cocum falan dusme tehlıkesı atlttııı okaaa yanee neyse bakalımmm
miroşş çaktırma annemm...
sen istemedikçee o bilerek davet edicek sarılıp öpecek...
takmaaa.. belli süre sinema fala gitme
anennlere git sonra eve hemen....
halim yok.. midem bulanıor de....
2haftada bı gececı oluo
bende o varken gtmem komşuya yollamazda zaten
zaetn öz görüyom der
ama sen kaç
ayy cok romantık bı akşam olmuş agulu magulu
hoşgeldınn hazoşşş
BENM ESKI KOMSUM OLEYDI KUZUM Yaaaaa zırt bırt gelyrdu bırde yenı evlıydıkk dusun artık koce delıryrduuuu :):)
sonra benmkı abrtmaya basladı hergun bır ıstekdee gelmsede tuz seker ekmek yemek et sucuk herbısyı ıstyrdu bendn ama hata bende ben bıkac kez vermstmmm sanrm o artk ortk gormstu herseye kendını bırde sonradn bınada dedıkodu yapmaya basldı en son kocama dedım kurtr benı burdan tasndık sımdıkı komsulrm super amaaa benm vaktm yok ztn gorşmeyeeee
Slm kızlar ben geldimmm bugün kocalarla tartışma günü falanmı bilseydim bende bir iki fırça atardım
valla canım bende taşınmayı çok düşündümm ama biz lojmanda oturuyoruz bazen eşim geceleri gidiyor güvenlik açısından dışarda geceleri tek kalmak ürkütür beni tanımadığım bilmediğim memleket bişey olur falan diye taşınmıyorum yoksa kaç defa niyetlendik ev bile bulduk ama işte söylediğim sebepten dolayı sırf taşınmadık... Yoksa benim karşı komşunun yaptıklarını anlatsam kitap olur yani heleki yarın geliyor artık anlatırım karşı komşunun incileri diye
nbr kızz nerdesin sen...
bir derdim vara konu açarsın kız bizde yorum yaparıkk:52
miroşşşşş kayınvaldeyle sinemaddaaaaaa
ayy ne güldüm kız kızma bağa sakın koptummm
Fatihhhhh heee aman anlamıyo bazı yaşlılar işte
boşver bişi DEME gül geç
bahane uydur görüşme
kocanla diyaloğa girersen nolursa olsun kızım adamlar ana babalarını at -mı-yoooooooooooo
onun için oynican yalandanda olsa politik ollll
Bende sevmem bebem ama beninm karşı komşu olayını biliyorsunuz her dakika arayıp açmayınca telefonu kapıya dayanınca artık eşimde diyor baze git gelde rahat rahat oturalım diyee o kadar yani illallah ettik
Miray hep soruyordun ya kuzum geldimi komşun diye yarın geliyor hadi cümleten gözümüz aydın tamda evde olduğum gün ama karar verdim eşimde evde izinli tlf. akşama kadar açmicam hatta hiç açmicam kapıya vurur kesin kapıyıda açmicam
inanabilyomusun aradım benimle konuşmuyor adama bak benle konuşmuyor benim küsmeme bile izin vermeyen adam şuan elde benimle konuşmak istemedğini söledi...
Kız benim eşim hiç anneci değildir... Eşimin en sevdiğim tarafı bu hatta ben söylemesem aramayı bile unutur ben diyorum ara anneni beklerler diyee hiç alakası yoktur.. Hatta benim kaynanam bize hiç gelmemişti bir kere başka şehirde olduğu için evleri buyaz temmuzdu sanırım biz zorla getirttik gel bir evimizi gör vakit geçirelim diyee geldi bir hafta falan kaldı... Bende hep eşime ''sana benden başka kimse dokunamaz senin için ben herkesten herşeyden önemliyim''diye hep empoze etmişimdir. Eşimin hep boynu ağrır bende kolonyayla falan hep masaj yaparım geçer. Kaynanam bizdeyken hep beraber oturuyorz yine boynu ağrıdı bende kolonyayla masaj yaptım yine yorulmuştum dedim dur biraz dinlenim o arada kaynanam dedi oğlum getir ben yapim yoruldu diye eşimde dediki: Yok anne geçti zaten falan dedi halbuki geçmemişti ben kızarım diye masaj bile yaptırmadı annesine... Artık adamı nasıl korkuttuysam ben hiç görmedim öyle sarılsınlar diz dize otursunlar benim yanımdan başka yerde oturmaz eşim onların memleketine gidincede aynı beni odada bırakıp diğer odaya geçmez bile biz yapışık ikizler gibi dolanırız eşimle
inanabilyomusun aradım benimle konuşmuyor adama bak benle konuşmuyor benim küsmeme bile izin vermeyen adam şuan elde benimle konuşmak istemedğini söledi...
kız hoşgeldin pastası yokmu nankör karuuuuu
Hoşbulduk bebişimmmm
ayy valla diyom da kimse inanmıyor
vallahi garular hamiş olunca bu erkekler huy değiştiriyorrr anaları babaları değerli oluyor yahuuuu kanıtlandı bu artık inanin naannnn
doğuruncada ayrı bi tantana benim anamda baksın gelsin ayyyyy sinirlerim zıpladı vallaaa
kızz ne çabuk gittin.
Heeee tabi tabiii sonra bizim aydın kk kadınlarının neler neler yazabileceğini tahmin ediyorum canım... Yani beni o yorumlar karşısında temelli banlanmış görebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?