Kokoşş Hatunlar Kulübü

bnmkıde eskıden öleydı ama artıkk deelll yola gelduuu:):) ama ben ne kdr kotu olylr yasadım anltsammm sasrsızn cocum falan dusme tehlıkesı atlttııı okaaa yanee neyse bakalımmm

umudum bebişin olması ..ben ona düşcem çünkü o anasına varsın düşsün hatta gitsin onunla uyusun...

miroşş çaktırma annemm...

sen istemedikçee o bilerek davet edicek sarılıp öpecek...

takmaaa.. belli süre sinema fala gitme

anennlere git sonra eve hemen....

halim yok.. midem bulanıor de....

kız anneme gidiyorum benle kavga ediyo benle ilgilenmiyosun yok beni geçirmedin annen varken..

ama bidaha onlarla biyere gitcekse ben diyecem iyi değilim sen git...oda gitmicek öyle olunca bunlar bana kızcak miray bizi istemiyor diye ahhh sorunlar gelmsin bitsin artık

Valla canım bende taşınmayı çok düşündümm ama biz lojmanda oturuyoruz bazen eşim geceleri gidiyor güvenlik açısından dışarda geceleri tek kalmak ürkütür beni tanımadığım bilmediğim memleket bişey olur falan diye taşınmıyorum yoksa kaç defa niyetlendik ev bile bulduk ama işte söylediğim sebepten dolayı sırf taşınmadık... Yoksa benim karşı komşunun yaptıklarını anlatsam kitap olur yani heleki yarın geliyor artık anlatırım karşı komşunun incileri diye

bir derdim vara konu açarsın kız bizde yorum yaparıkk:52

inanabilyomusun aradım benimle konuşmuyor adama bak benle konuşmuyor benim küsmeme bile izin vermeyen adam şuan elde benimle konuşmak istemedğini söledi...

kız hoşgeldin pastası yokmu nankör karuuuuu

inanabilyomusun aradım benimle konuşmuyor adama bak benle konuşmuyor benim küsmeme bile izin vermeyen adam şuan elde benimle konuşmak istemedğini söledi...

Kusura bakma ama kuzum ben parçalarım öyle adamı heleki annesi yüzünden bana küsücek ciğerini söker eline veririm...

bu ağrımıyosa bile naz yapar anne ov diye...annesiz bir dünya düşünemez eşim...:26:

şimdiden ya ölürse diye üstüne titriyor...

ayy valla diyom da kimse inanmıyor

vallahi garular hamiş olunca bu erkekler huy değiştiriyorrr anaları babaları değerli oluyor yahuuuu kanıtlandı bu artık inanin naannnn

doğuruncada ayrı bi tantana benim anamda baksın gelsin ayyyyy sinirlerim zıpladı vallaaa

He heee benim kaynana uzakta olduğu için öyle sorunlarım yokk valla en rahatınız benim hiçbişeyede karışmaz zaten varlığıyla yokluğu bir

Heeee tabi tabiii sonra bizim aydın kk kadınlarının neler neler yazabileceğini tahmin ediyorum canım... Yani beni o yorumlar karşısında temelli banlanmış görebilirsiniz...

valal hepimiz sölemedik şey bırakmayız kazen hemen uyarır....poahahhahha tüm topik banlanırız ne komik olur...hatta biri komuşunla otur felan bile dyip sana kızabilir çok hoş şeyler olur denesekmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…