Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm nekdar uzak tutmaya çaışırsan inat gibi yapışır onlara ben gördüm bunu artık takmıcam gitsin kendisi ne istiyosa yapsın yaa Nişanlın böyle çok düşkünse aileye çekeceğin var hele kayınvalide oğluna çok düşkünse yapmadık bırakmıyor bidaha düşün derim...Ben nişanlıyken göremedim bunları evlendikçe içlerine girdikçe gördüm...Ozman herkes kartları açtı..Eğer onlardan uzak olacaksan bir bakıma iyi...ama yakın olursa bittin..

nekadar saçmalık sanki kocanı kaçırdın allah allah....oğlun olunca değiştimi eşin?

yok artık küçük çocuk gibi elinden tutup gezmelere götürenler gibi
miroş senin işinde zor o kaynana abla olduktan sonra sen koy mesafeni
hayatta gelemem öyle şeylere ne o vıcıl vıcık

ooo anlatsam roman olur ama kuzlar benm adam cocugu beklemedı en fazla 3-4 ay surdu mucadelemm 2 rest cektım bır daha yapamdım bır keresnd ekuznler oturuyorzz benmkı yerd eoturuyor kocamn kuzneı var kızzz bı baktım esımn ayagıyla oynuyor elıye oynuyorrr ogun sı...tm azına bidaha onada yaklasmadı ne bu sacmlk cnm böle sacma seyler mı olur ama kocemde deılkı suc bunu dusnmedn yapnlrda evlnmdn once smaımı olablrlr anası danası kımse kım herks ıcın ama evlndıkten sonra karısı vardr karısnn yannd ayaplmaz bukdrrr yabancı ınsnlr bıle yadrgıyorlrdıı yaaa:):)

işte cok surmedı ztn hep hatun sözune bakr bunlrn tarf bnmkıde evlndık 3-5 aya kalmdı ne deydsem yaptı herksler resmıyetı koydu arasına haa ben durtmek zornda kaldımmı kaldımmm

yok canım uzak olucam o yüzden sabrediyorum zaten.o kadar neşeli kadin beni ve annemi görünce en halsiz en uyuz kadin oluyor.bi kez bizimle neşeli konuştuğuu bilmem.agzndan cımbızla laf alırız.hele nişanlım okadar düşkünki ailesine yok böyle bişey ya karşılarında süt dökmüş kediye döniyo resmen.5 senedir birlikteyiz nişanlandığımdan beri delirttiler beni

işin zor ben çok şey yaşadım umarım çok karışmazlar evliliğine...
senin ailen sana yakınmı bari...

merhaba kızlarrr ben geldim sabahtan beri temizlik yapıyorumzbu akşam kocişte nöbetçi zaman geçmez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…