şöyle bir topiğe uğradm son yazılanları okudum yazmadan geçemedim.miray sende kendimi gördüm resmen benim nişanlımda aynısı.varsa yoksa anası babası.nasıl seviyo onları anlatamam hayatı anasından babasından ibaret.tamam benide çok seviyo şüphem yok ama delirtti artık ben,.bu çocukla 6 ay görüşemicez bak diyorum görüşelim daha fazla bende istiyorum ama babama dükkanda yardım etmeliyim diyo.ya ne yardımı artık zaten haftaya gidiyosun.yok illa anasıyla babasıyla durcak.onların üstünde çok hakları varmış.bitek anne baba onlar sanki bi ödeyemedi haklarını.ki bu çocuk üniversiteyi bile onlardan tek kuruş almadan okudu.ama yok onların hakkı ödenmez.tamam anne baba hakkı önemli ama abatyo ya.şimdide benle konuşmuyo.okadar şey söyledi bana bi özür bile dilemedi.akşama ailesiyle yemeğe gelyolar bakalım nolcak
ooooohh içimide döktüm:)sevgiyle
şok oluyom yaa
kaynanam 3 gün bayramda bende kaldı(daha kalamaz)
eşimhıc yanına bıle gtmedı
hep yanıma oturdu sevdı durdu benı
3.günde ablamı arayımannemı alsın dedı senın baktığın yetr sende gez bı tatılın var dedı
nekadar saçmalık sanki kocanı kaçırdın allah allah....oğlun olunca değiştimi eşin?
yok artık küçük çocuk gibi elinden tutup gezmelere götürenler gibi
miroş senin işinde zor o kaynana abla olduktan sonra sen koy mesafeni
hayatta gelemem öyle şeylerene o vıcıl vıcık
cnm nekdar uzak tutmaya çaışırsan inat gibi yapışır onlara ben gördüm bunu artık takmıcam gitsin kendisi ne istiyosa yapsın yaaNişanlın böyle çok düşkünse aileye çekeceğin var hele kayınvalide oğluna çok düşkünse yapmadık bırakmıyor bidaha düşün derim...Ben nişanlıyken göremedim bunları evlendikçe içlerine girdikçe gördüm...Ozman herkes kartları açtı..Eğer onlardan uzak olacaksan bir bakıma iyi...ama yakın olursa bittin..
yok canım uzak olucam o yüzden sabrediyorum zaten.o kadar neşeli kadin beni ve annemi görünce en halsiz en uyuz kadin oluyor.bi kez bizimle neşeli konuştuğuu bilmem.agzndan cımbızla laf alırız.hele nişanlım okadar düşkünki ailesine yok böyle bişey ya karşılarında süt dökmüş kediye döniyo resmen.5 senedir birlikteyiz nişanlandığımdan beri delirttiler beni
slm verdık alan yokk hıhhh
aldım yaa gitmedi bitürlü nbr kız cimcime gelmiş akşam dün...
merhaba kızlarrr ben geldimsabahtan beri temizlik yapıyorumz bu akşam kocişte nöbetçi zaman geçmez artık
aaa üyelik ıpatlı yazıyordu gecen gun
yeniden üye olmuş simaymı öle bişi geride var yorum yapmış bak..
dışarı çık gez biraz...
slm verdık alan yokk hıhhh
merhaba kızlarrr ben geldimsabahtan beri temizlik yapıyorumz bu akşam kocişte nöbetçi zaman geçmez artık
nıye aceppppp:26::26::26:
yok cnm yoruldum yaa kpss çalışıyorum bugün bakamadım hiç bir konu bitirip 100 soru çözmem gerekiyoryarın gezerim bol bol akşamda kocişle balık yemeğe gidicez orduevine
HOŞGELDINIZZZZZ
burcu öpüşmeyn nannn
sence nie pohahahhahaa +18 dir...dayanamaz o diğer bölümde yorum yapmadan hahahahhahaahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?