Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla önce bunu deniyecem çatlarsada ampulu var onu alcam napim artık kafayı yedim iyice...

mirooooşşşşş..........

fazla paran varsa bana gönder olmamı.....

kızım ne yazıoruz biz burda...

senın kullandığın kremi kullandı temmuz annelerinden genede çatladıı..

okadarda para vermee....

yaaa dengeli beslen... vucudunu nemlendir...

çatlıck olsan bilee.. en aza iner zaten.. krem işi değil çatlama işi şekerim.. bakk hamiş topiklerini okuuu görceksinn...

arkıdeşlerimm lierac, musteella daha bir çok krem kullandı çatladı...

yazık değilmi bebişee.. bukadar kafana takıorsun...

anne oluyorsun sn annneeee...

alla alla....

görümceğe bak beee.... kızı nasıldaaa sarsıyorrr...

biliyorum napim internette bidde çatlıyanları gördüm korktum ya..

valla kocam duysa bukadar para verdiğimi kıyameti koparır diyecek ben tutalım para vermiyelim dedikçe sen savuryosun ...napim ala ala bu yıl bebişim için katlanırım herşeye süs püs alıcama bakım yaparımda çatlıyacağı varsa çatlar artık...

nan nemlendirmedim sanıyon 1 aydır neler yapmadımki ben hertarafım yağ içinde yatıyorum kullanmadık bırakmadım.

valla iyiyiz çatlıyoruz cnm sen napıyosun
en iyisi zeytinyağı arkadaş doğum öncesi hep zeytinyağı kullandı ve hiç çatlak falan olmadı

ee ne yapmayı düşünyosun?

kocişe h.sonu sürpriz arkadaşları topladım evde başka şehirden gelen arkadaşlar ble oldu pasta kestik çok sevindi
yarında boğaz manzaralı güzel bir restorantta yer ayırttım başka bişeyler daha yapsam mı canlar ne dersiniz fikirlere açığım

miroş takma kfayaaaa harbi bünye meselesi
benim kullandığım kremi bende 3-4 ay sonra hamiş kalan arkadaşım hemide ikiz anası kupkuru bişeydir oda hee o kullandı hiç çatlak yok
bende zayıfım ama bende popo var işte
ee sonra dedim ya kızkardeşim kullandı o harita gibi oldu şimdi bu sonuca ne demeli yani

cnm bide duygusal bir hediye al bide şampanya eşinle şöyle başbaşada içersin.

valla bugünde zeytin yağını boca etcem artık nereye kadar giderse bilmem krem ucuz die aldım bitane deniyelim bakalım...

ya bebeğimmm ne takıyorsun ya sağ salım dogur yeter hem çatlıycaksa catlıycak yanı kafayı takıyorsun olmayacag varsada stresden olacak yanı

Ne bilim insan psikolojik bunalıma giriyor yaa...hele bide çok şişmanlıyanlar onları düşünemiyorum zaten...

hoşgeldınnnnn

miraya onları en buyuk sınır etme yontemı takmıyyormus gıbı yapmakkkk
aman catlasn napaym falan dıcn mısal:):)

yemez cnm cadı görümcem eşimin yanında üstüne basark yapıyoki duysun diye itici olayım diye yapıyor belli...

Ne bilim insan psikolojik bunalıma giriyor yaa...hele bide çok şişmanlıyanlar onları düşünemiyorum zaten...

kız sen iyimisin... iyiden iyiyee bunalıma girdin haa...

kızım dua ette sağselimm doğur bebeğini...

kilda veriolr merak etmee... ben 20 kilo aldım... hamişliğimde sfır çatlakla 4 ayda geri verdim..

bunye meselesi verirsin...

kız nekadar kafana takıorsun... bebek bebek die beynimizi yedüünn... herakşamm kuvvet macunlarıylaaa

şimdii de çatlıcm diee taktın...

çatlasanda patlasandaa.. kiloda alsan eminimm börtlek görümcekten güzelsinn şekerim...

sen yarışma onunlaa.. onun seniii bu hale getirmesine izin verme...

ay evet yaa miray kendıneee gell delımsn kızm sen salla gorumcek onun adı:):)

alla alla ne iticisi yaa mirooşşş kendine gel annemm..

o senin kocan hayat arkadaşn...

çocuğunun annesi olucksın.. çatladın die iticimi geliceksin...

bunun üzerinemi kurrulu sankii...

oyle düşünmee... o senı sevıorr... çatlasanda sever... nice kadınlar çocuğu olmadan rahim aldırıorlar.. mutlu mesut yaşamaya devam ediorlar kocalarıylaa...

aklına böyle şeyler getirmee.. o senin hayat ortağpın...

vucudundakii çatlağı görecek en son kişi... kadınlar hazımsız oldukları için o çatlağı ancak kadınlar görür cnmm....

erkeklerin öle şeyler umrunda değil emin ol...

öyle olsaa cillop gibi erkekler.. porsukk die tabir ettiğimiz kadınlarla dolanmaz.. adama bakk kadınaa bak diyenn sadece biz kadınlarız yinee

çok tatlıydı yedim mıncırdım ayy ne güzel uyuyor naptın kız hafta sonu?

yeğenımı kokladımdurdum uydum onunla
bide altını değştırırken ddım ablama bişi ser dıye dınlemedı
ela bebek mokunu yaptısonra banyo yaptrdım ablam dıo benden cesartlısın herhalde dedım kaç yeğen buyuttuk:)hemencık gectı ama

ben baktım böcumm maşallahh gözlerr nasıl öleeee hıc yenı dogms gıbı bakmıyor anaummmmmmmm
maşşalllh ona tututututut

yenı bebeler böle cın gıbı anacımmm
bilmiş

evet benmkıde bakınyrdu etrfa vıdeosunu cekmsler ızledm bendeeee damla damltyrlr ondn acılıyorms sonrada ztn kapnmyr bırdahah hahahahah

bugun singirliyim diyeeee kismeee yazmıyor yaa...

nerdesinizz kızlar......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…