valla önce bunu deniyecem çatlarsada ampulu var onu alcam napim artık kafayı yedim iyice...
mirooooşşşşş..........
fazla paran varsa bana gönder olmamı.....
kızım ne yazıoruz biz burda...
senın kullandığın kremi kullandı temmuz annelerinden genede çatladıı..
okadarda para vermee....
yaaa dengeli beslen... vucudunu nemlendir...
çatlıck olsan bilee.. en aza iner zaten.. krem işi değil çatlama işi şekerim.. bakk hamiş topiklerini okuuu görceksinn...
arkıdeşlerimm lierac, musteella daha bir çok krem kullandı çatladı...
yazık değilmi bebişee.. bukadar kafana takıorsun...
anne oluyorsun sn annneeee...
alla alla....
görümceğe bak beee.... kızı nasıldaaa sarsıyorrr...
en iyisi zeytinyağı arkadaş doğum öncesi hep zeytinyağı kullandı ve hiç çatlak falan olmadıvalla iyiyiz çatlıyoruz cnm sen napıyosun
ee ne yapmayı düşünyosun?
SLM KIZLARR
bugün yoğundum yeni girebildim neler yapıosunuz
en iyisi zeytinyağı arkadaş doğum öncesi hep zeytinyağı kullandı ve hiç çatlak falan olmadı
kocişe h.sonu sürpriz arkadaşları topladım evde başka şehirden gelen arkadaşlar ble oldu pasta kestik çok sevindi
yarında boğaz manzaralı güzel bir restorantta yer ayırttım başka bişeyler daha yapsam mı canlar ne dersiniz fikirlere açığım
miroş takma kfayaaaa harbi bünye meselesi
benim kullandığım kremi bende 3-4 ay sonra hamiş kalan arkadaşım hemide ikiz anası kupkuru bişeydir oda hee o kullandı hiç çatlak yok
bende zayıfım ama bende popo var işte
ee sonra dedim ya kızkardeşim kullandı o harita gibi oldu şimdi bu sonuca ne demeli yani
ya bebeğimmm ne takıyorsun ya sağ salım dogur yeter hem çatlıycaksa catlıycak yanı kafayı takıyorsun olmayacag varsada stresden olacak yanı
hoşgeldınnnnn
miraya onları en buyuk sınır etme yontemı takmıyyormus gıbı yapmakkkk
aman catlasn napaym falan dıcn mısal:):)
Ne bilim insan psikolojik bunalıma giriyor yaa...hele bide çok şişmanlıyanlar onları düşünemiyorum zaten...
kız sen iyimisin... iyiden iyiyee bunalıma girdin haa...
kızım dua ette sağselimm doğur bebeğini...
kilda veriolr merak etmee... ben 20 kilo aldım... hamişliğimde sfır çatlakla 4 ayda geri verdim..
bunye meselesi verirsin...
kız nekadar kafana takıorsun... bebek bebek die beynimizi yedüünn... herakşamm kuvvet macunlarıylaaa
şimdii de çatlıcm diee taktın...
çatlasanda patlasandaa.. kiloda alsan eminimm börtlek görümcekten güzelsinn şekerim...
sen yarışma onunlaa.. onun seniii bu hale getirmesine izin verme...
len baktınız demı yeğenımeee
çok tatlıydı yedim mıncırdım ayy ne güzel uyuyor naptın kız hafta sonu?
ben baktım böcumm maşallahh gözlerr nasıl öleeee hıc yenı dogms gıbı bakmıyor anaummmmmmmm
maşşalllh ona tututututut
yeğenımı kokladımdurdum uydum onunla
bide altını değştırırken ddım ablama bişi ser dıye dınlemedı
ela bebek mokunu yaptısonra banyo yaptrdım ablam dıo benden cesartlısın herhalde dedım kaç yeğen buyuttuk:) hemencık gectı ama
yenı bebeler böle cın gıbı anacımmm
bilmiş
len baktınız demı yeğenımeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?