Kokoşş Hatunlar Kulübü

loreal ürünlerine devam ediyorum görümceye wellanın saç kremleri ve bakım komplexleri gelmiş herkes kapış alıyordu güzel felan dedi ama hiç kullanmadım..

bende kesime gidicem...

saçımm berbat oldu ve dökülüorr...

bugun dişçi yarın kesim... vee sirrr.....:18:

kendi donunu ver ona sarılıp yatsın hakkaten esma iççamaşırını şöle mis gibi parfümle onun yatacağı yere koysana ne olur merak ediyorum napcak kırmızı sexi bişi olsun..

hehehehehe:) dur koyayım bakalım ne olcak.. çatlasın.. yalvarsn pariss diee

loreal ürünlerine devam ediyorum görümceye wellanın saç kremleri ve bakım komplexleri gelmiş herkes kapış alıyordu güzel felan dedi ama hiç kullanmadım..

HIM YA BENDE HC ÜRÜNÜ KULLNYRDM SONRADA ARICANN SAC YAGINI ALDIM BAKIM YAPIYRM GUZL OLUYOR AMA GLISSIN URUNLERI NASIL ACABAAA.... YAGLNDRMICAK ÜRÜNLER LAZM BUARADA DUŞ JELIMI FAALNDA DEGSTRMEK ISTYRM markttkılerden hıc memnun kalmdm yafsss

hehehehehe:) dur koyayım bakalım ne olcak.. çatlasın.. yalvarsn pariss diee

tamam bak koy ama tam böyle görsün yatağı açınca odada sen olmadan görsün tamam mı...

kesin koklar öper felan uhahahahhahahaa

seni sıkıştırıp yalvarmazsa bende miroş diyilim zati...

palmolive ballı sütlü olandan al dehşet sexi onu sürünce hemen eşin paris der valla....hem tenide yumuşak yapıyor...

senin saç tipin yağlı ise yağ içermeyen ürünler al.yağlı saçlar için olan ürünleri al...Glissin hikaye...benim saçımı çok döktü...

ya markttn palmolıvn alıyorm begenmıyorm kız cok koyu böle bi garp gelıyryaaaa dur deneyım onuda ozmnnn cılgn hatun hehehe benm esım dus jelı olmdn dusa gırmz kızzz metroseksuel sacda ektırcekk:):)

kızlarrr oriflame mıdır nedir anneme satmışlar oda banada almış duş jeli el ve vicit kremi h.sonu kullandım süper kokuyo vallla
hele kocem bayıldı kokuma hahayyyy adamı delirttim
bitter çikolata gibim koktum vallaaa
çok da ucuz muş heee

ya ben vanılya cıkılop kokusu falans evmıymmm adnı ögrnn alya garusuuuu

ya markttn palmolıvn alıyorm begenmıyorm kız cok koyu böle bi garp gelıyryaaaa dur deneyım onuda ozmnnn cılgn hatun hehehe benm esım dus jelı olmdn dusa gırmz kızzz metroseksuel sacda ektırcekk:):)

ben kullanıyorum eşimde seviyor...kocişine gelince ektirsin tabe adam daha mutlu olur bırak yapsın...ben kendi elimle süslüyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…