Kokoşş Hatunlar Kulübü

gülanydın milllet gününüz hayra totonus bayıra gelsin ben parfümerideyim gelince çıtlatın....

günaydınlar....

güneşşş.... senin ten renin neydiii.. kızzz şu hyptonikten bende alsammı ?

günaydınlar....

güneşşş.... senin ten renin neydiii.. kızzz şu hyptonikten bende alsammı ?

kuzum esmerım işte bugday tenli dıyorlr banaaa ölemişim ben hıc anlamm ten renklerndn hahaha
buarada ben cakmasını kullanyrm orjınalı daha guzlms bend eorjınalını mutlaka alıcammm ama kıs kokusu baya agır egrcktn bende ılkdefa agır bır parfum kullanıyorm hayatmdeee

buarada valentıno nun kokusunada bayldm onuda yazın kullncam hehehee

ben beyaz tenliyim bembeyazdından ...

çakma oldukunamı karar verdin o parfümün...

ya ne kullansam ben..

miroşun görümceğinin teni ne acaba...

chirstian diormuş oda..

ya ne kullansam ben..

chirstian diormuş oda..

esmoş kullanabılırsınnn bebeğim ben yıllardır kullanıtorum 8 -9 yıldır kullanıyorum parfumerıcı senın tenıne yakışır bu dıye tavsıye etmıstı bende beyaz tenliyim

ya ne kullansam ben..

chirstian diormuş oda..

kız yok ben bılerke cakmasını aldım cok merk ettgm ıcın alsancakda kalıtelı cakma satan bır dukkan vardı gırdm baktm bırz onlr ztn ılk onu onerdılerrr ozmn dedım durun alaym kucuk bır sıse deneyım begenırsm hemn orjınalını alcam begendımde kııı ocakmalr tam olrk guzl deıl dıyrlr agır dıyorlr . esmer tenlılere uygnmus yanlz cunku kadnda ole dedı.ç burdakılerdeee chirstian dıor da cok guzl dıyorlr.

bebeğim armanı code, Givenchy Absolutely Irresistible ve very ıresstıble serısını de dene kesin begenirsin haa bıde dolce gabbana the one war bırde wısh sonram meyva kokusu ıstersen dkny be delicıus bunlara mutlaka bakınnnnn

demek kımı gorseler senın tenıne gore dıyorlarr banada tam senın tenıne gore demıslerdı yalnız ben kullanırken kımse bıldmıyodu daha herkes parfumunun adıne dıye cevırıyodu benı esma senın tenınede gıdre merak etme bana cuk dıye otuyordu cunku

orjin parfümden alalımmı..

alyaaa karusu gidip baktımı.. orjinalmi değilmi diye...

esmaaaaaaaaaaaa yazdıklarımı göryomusunnnnnnnnnnnnnnnnn

bebeğiiimmmmmmmmmmmmmmmm...........

çok yoğunum annem okuyorum........ alıntlıamadan sorularımı soruyom...

bir sürü faturam var bugun...........

tenime yakışır dedin..

birde parfüm isimleri verdin gördüm bebeğüüümmm yerüm ben senii...

kocama yarın yılbaşı hediyesi aldırıcamm.. o yüzden sordum................

birde orjin parfüm... parfüm sitesi annemm.. markası değül

Son düzenleme:

cnm armanı code yı alyada soledı cok ama ben o kokuya ısınamadm yaaa ama dıgerlerıne fırst olnca mutlaka bakarım.

orjin parfümden alalımmı..

alyaaa karusu gidip baktımı.. orjinalmi değilmi diye...

ya ben alıyorm memnunn cakma gıbı dııl bılemıyorm cakma nasıl anlayamsmda kalıcı kokusu var parfumlerınn denemekten zarar gelmz aslnda burda terdtler baslynca bende kararsz kaldm yoksa hemn alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…