yaaa nerdydın sen kacakkustum hıh
gülanydın milllet gününüz hayra totonus bayıra gelsin ben parfümerideyim gelince çıtlatın....
günaydınlar....
güneşşş.... senin ten renin neydiii.. kızzz şu hyptonikten bende alsammı ?
kuzum esmerım işte bugday tenli dıyorlr banaaa ölemişim ben hıc anlamm ten renklerndn hahaha
buarada ben cakmasını kullanyrm orjınalı daha guzlms bend eorjınalını mutlaka alıcammm ama kıs kokusu baya agır egrcktn bende ılkdefa agır bır parfum kullanıyorm hayatmdeee
buarada valentıno nun kokusunada bayldm onuda yazın kullncam hehehee
ben beyaz tenliyim bembeyazdından ...
çakma oldukunamı karar verdin o parfümün...
ya ne kullansam ben..
miroşun görümceğinin teni ne acaba...
chirstian diormuş oda..
gülanydın milllet gününüz hayra totonus bayıra gelsin ben parfümerideyim gelince çıtlatın....
ben beyaz tenliyim bembeyazdından ...
çakma oldukunamı karar verdin o parfümün...
ya ne kullansam ben..
miroşun görümceğinin teni ne acaba...
chirstian diormuş oda..
kuzum esmerım işte bugday tenli dıyorlr banaaa ölemişim ben hıc anlamm ten renklerndn hahaha
buarada ben cakmasını kullanyrm orjınalı daha guzlms bend eorjınalını mutlaka alıcammm ama kıs kokusu baya agır egrcktn bende ılkdefa agır bır parfum kullanıyorm hayatmdeee
buarada valentıno nun kokusunada bayldm onuda yazın kullncam hehehee
kız yok ben bılerke cakmasını aldım cok merk ettgm ıcın alsancakda kalıtelı cakma satan bır dukkan vardı gırdm baktm bırz onlr ztn ılk onu onerdılerrr ozmn dedım durun alaym kucuk bır sıse deneyım begenırsm hemn orjınalını alcam begendımde kııı ocakmalr tam olrk guzl deıl dıyrlr agır dıyorlr . esmer tenlılere uygnmus yanlz cunku kadnda ole dedı.ç burdakılerdeee chirstian dıor da cok guzl dıyorlr.
günaydınn kokoşlar
orjin parfümden alalımmı..
alyaaa karusu gidip baktımı.. orjinalmi değilmi diye...
esmaaaaaaaaaaaa yazdıklarımı göryomusunnnnnnnnnnnnnnnnn
bebeğim armanı code, Givenchy Absolutely Irresistible ve very ıresstıble serısını de dene kesin begenirsin haa bıde dolce gabbana the one war bırde wısh sonram meyva kokusu ıstersen dkny be delicıus bunlara mutlaka bakınnnnn
orjin parfümden alalımmı..
alyaaa karusu gidip baktımı.. orjinalmi değilmi diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?