Kokoşş Hatunlar Kulübü

chanel chance,Noa,lancome miracle,Ninna ricci,Estee lauder(çok güzel),Gucci Envy me...bunlar beyaz tenlilerde kalıcı chaneli teyzem kullanır sen gibi beyaz ben onu çok tutum..

miracle evett bırde amor amor bunlarda gusel koku kulladım ben ama bana encok baharatlı kokular gıdıyorrr tatlı kokular

Davidoff fresh bir kokudur cnm (Cool Water Eau De Toilette Spray Limon, siyah üzüm, ananas, lotus çiçeği, su zambağı, gül, yasemin, sveal ağacı, şeftali ve kehribar notalarını barındırır.)

bak bu doldurmasıda güzel gibi iyi bir parfümeri bulursan şuan 100 ML 99,90 TL internette dışarda 120 vardır ....

Son düzenleme:
hayır sabahtan berı kıcımı yırtıyorummm bende beyaz tenlıyım ve hypnotıc bana cok yakışıyorrrr esma sen bu karılara aldanka kara karılar bızı cekemıyor

hahah valla ben sartlndırmıyorm ztn bana öle dedıler denedım ama beyazdada yakısr tabiğğsiii

görmedım vallaaaa sen hamılesın yaaa fazla yuksege cıkamamıssındırrrrrr

çıkar o çıkar o norml hamslerdn dııl mannk o

esma bak bu çok kalıcı işte şişesi

Eki Görüntüle 303934

evet kokusuda harıkaaa

evet fresh ıstedı dıye bende davıdof onerdım onaaaa

napimm nan mis gibi kokyodu çok cezbetti beni ayy sabah bile zor bıraktım geldim

mannıkk delımsn nan senn bırak bıraz dınlen beee ayy ben kacck delık aryrm heheheh sımdıde tatıldyz anam dun etlrm agrıyrdu bu mens donemı benı mahvettı ya birde grıp olcktm herlde kocama dedımde aksm vıksledı benııı bırz dha aıyym

günaydın kokoşlarımmmmmm
sabah sabah sinirim bozuldu
müdürle atıştık
neyse iyiyim şimcik kimse için moralimi bozamam amnnnnn sallladımm

kız çıkamıyom bilyo konuşyo ileri gidemiyoz yaa adam daha azyo zaten...

davidoff çok iyi yaa ben Antalyada bahar ve yaz ayında kullanıyorum benim tenimde iyi duryo melodi ben gibi esmer yaa hemen aklıma geldi...

kız çıkamıyom bilyo konuşyo ileri gidemiyoz yaa adam daha azyo zaten...

davidoff çok iyi yaa ben Antalyada bahar ve yaz ayında kullanıyorum benim tenimde iyi duryo melodi ben gibi esmer yaa hemen aklıma geldi...

evet bende bayılyrm ama sevmedgm bırı kullnyr oyuzdn sırf kullnmıyrm sımdı dıck bendn gorduuu . ben yazın valentıno alcm taktm kafaya varmı aranzda kullannn

hayır sabahtan berı kıcımı yırtıyorummm bende beyaz tenlıyım ve hypnotıc bana cok yakışıyorrrr esma sen bu karılara aldanka kara karılar bızı cekemıyor
esmaaaaaaaaaaa
ben çok kimse tanırım hipnotik kullanan en çok sarışın açık tenlilere yakışıyor kızlarrrrr

bebiş döneminde dinlenirim aralarda..sende totonun kaldırsan iyi olacak...

Ateş Grubu: Koç, Aslan, Yay

Tutkulu ve seksi Ateş kadını, dikkat çekmeyi, maksimalist detayları ve komplimanları sever. Girdiği her ortamda bir anda tüm bakışları yakıcı etkisi altına almayı başarır. Cinsel çekiciliği ve cazibesi Ateş kadınına tanınan en büyük ayrıcalıktır.

Flört etmeyi seven ateş kadını için, yer ve zaman önemli değildir. Ofiste, tatilde, yemekte hatta uçan balonun içinde...

Genzi yakan baharat kokuları onun dişiliğim yansıtır. O, cana yakın, feminen ve bonkördür. Parfümü de onun gibi kendine yavaş yavaş çeken, sonunda bir tutkuya dönüşen notalara sahip olmalıdır. Ateş kadını, sürekli arzulanır ve kendisi de bunun farkındadır. Tenine yayılan parfüm de tıpkı onun gibi gösterişli ve frapandır.
DuraklatYürüt

bırde bu açıdan bakın bacılarrrrrrr parfum olayına

slm

dımedım unuttum galıba
orıflamenın bu ay 1 al 2 bedava ruju var ben aldım ve cok memnuum
sankı mac cok beğendım gerçektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…