chanel chance,Noa,lancome miracle,Ninna ricci,Estee lauder(çok güzel),Gucci Envy me...bunlar beyaz tenlilerde kalıcı chaneli teyzem kullanır sen gibi beyaz ben onu çok tutum..
Günaydın kokoşlar nasılsınız?
Geçende sordum ama kimse görmedi sanırım tekrar sorayım.
Ben fazla parfüm kullanmıyorum deodorant tercih ediyorum kokusundan dolayı
nevea da fresh kokusu yıllardır vazgeçilmezim.
She de mavi olanı tercih ediyorum. Fresh kokular hoşuma gidiyor.
Birde daha önce chanson deu kullanmıştım.
Bazende doldurma parfüm alıyorum ama marka değil koku tarzı önemli benim için.
Bu tarza uygun parfüm öneriniz var mı?
çok tuzlu olmasın ama!
yinemiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
hayır sabahtan berı kıcımı yırtıyorummm bende beyaz tenlıyım ve hypnotıc bana cok yakışıyorrrr esma sen bu karılara aldanka kara karılar bızı cekemıyor
görmedım vallaaaa sen hamılesın yaaa fazla yuksege cıkamamıssındırrrrrr
Davidoff fresh bir kokudur cnm (Cool Water Eau De Toilette Spray Limon, siyah üzüm, ananas, lotus çiçeği, su zambağı, gül, yasemin, sveal ağacı, şeftali ve kehribar notalarını barındırır.)
bak bu doldurmasıda güzel gibi iyi bir parfümeri bulursan şuan 100 ML 99,90 TL internette dışarda 120 vardır ....Eki Görüntüle 303955
napimm nan mis gibi kokyodu çok cezbetti beni ayy sabah bile zor bıraktım geldim
hayır sabahtan berı kıcımı yırtıyorummm bende beyaz tenlıyım ve hypnotıc bana cok yakışıyorrrr esma sen bu karılara aldanka kara karılar bızı cekemıyor
görmedım vallaaaa sen hamılesın yaaa fazla yuksege cıkamamıssındırrrrrr
hahah valla ben sartlndırmıyorm ztn bana öle dedıler denedım ama beyazdada yakısr tabiğğsiii
çıkar o çıkar o norml hamslerdn dııl mannk o
evet kokusuda harıkaaa
evet fresh ıstedı dıye bende davıdof onerdım onaaaa
kız çıkamıyom bilyo konuşyo ileri gidemiyoz yaa adam daha azyo zaten...
davidoff çok iyi yaa ben Antalyada bahar ve yaz ayında kullanıyorum benim tenimde iyi duryo melodi ben gibi esmer yaa hemen aklıma geldi...
esmaaaaaaaaaaahayır sabahtan berı kıcımı yırtıyorummm bende beyaz tenlıyım ve hypnotıc bana cok yakışıyorrrr esma sen bu karılara aldanka kara karılar bızı cekemıyor
mannıkk delımsn nan senn bırak bıraz dınlen beee ayy ben kacck delık aryrm heheheh sımdıde tatıldyz anam dun etlrm agrıyrdu bu mens donemı benı mahvettı ya birde grıp olcktm herlde kocama dedımde aksm vıksledı benııı bırz dha aıyym
ağır deilmiiiiiiiiiii kız o bana kokusu apır gibi geldi başka parfümlemi karıştıryom?
esmaaaaaaaaaaa
ben çok kimse tanırım hipnotik kullanan en çok sarışın açık tenlilere yakışıyor kızlarrrrr
günaydın kokoşlarımmmmmm
sabah sabah sinirim bozuldu
müdürle atıştık
neyse iyiyim şimcik kimse için moralimi bozamam amnnnnn sallladımm
bebiş döneminde dinlenirim aralarda..sende totonun kaldırsan iyi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?