Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende lolita ve brit vardı orjinal briti çok severek kullandım güzel bir koko
birde armani mania hoşuma gidiyor ama bir türlü orjinalini alamadım doldurmalar onun gibi değil koku fark ediyor
her doldurma iyi değil ben genellikle d&p alırım ama onun bile bazı kokularında tutmayanlar var

ya ben alıyorm memnunn cakma gıbı dııl bılemıyorm cakma nasıl anlayamsmda kalıcı kokusu var parfumlerınn denemekten zarar gelmz aslnda burda terdtler baslynca bende kararsz kaldm yoksa hemn alıcam

emin olsak hemen eşime aldırıcam valla...:):) yılbaşu hedayesi..

Günaydın kokoşlar nasılsınız?
Geçende sordum ama kimse görmedi sanırım tekrar sorayım.
Ben fazla parfüm kullanmıyorum deodorant tercih ediyorum kokusundan dolayı
nevea da fresh kokusu yıllardır vazgeçilmezim.
She de mavi olanı tercih ediyorum. Fresh kokular hoşuma gidiyor.
Birde daha önce chanson deu kullanmıştım.
Bazende doldurma parfüm alıyorum ama marka değil koku tarzı önemli benim için.
Bu tarza uygun parfüm öneriniz var mı?
çok tuzlu olmasın ama!

tatlım o kokular nasıl hiç bilmiyorum

D&P BENDE ALIYORDUM AMA KIMSE MEMNUN DIIL KOTU DIYORLR KOKULRI TUTMUYORMS BENDE ixir mi ne öle bişi denemeye basladım.

emin olsak hemen eşime aldırıcam valla...:):) yılbaşu hedayesi..

he haklısn arada trendyola falanda bak ındrme gıryr parfmler ben hergun acıp bakıyorm ayakkabı ve parfum ındırme gırmsmı dıye hehehe

cnm fresh dedın dıye soyluyorum davidof denesene harıka bir kokuuu doldurma sını al kalıtelı olan bir doldurmaaa ama

bizzm bir akraba kullnyr herks soruyorrr ne bu dıyeee bende bayılyrm ama ben fresh ıstemyrm buaralrrrr

ixirden numune istemiştim daha önce bak iyiki aklıma getirdin dolabımda duruyor unutmuşum valla.
D&p aklıma gelmişti eşimin işyerine yakın diye ordan alıyor.
ixir nerde var bir araştırmak lazım.
davidof bir deneyim bakalım.
offf eşime brüt almak istiyorum orjinde var mıdır acaba?
bak onun kokusu orjinal mi değil mi anlayabilirim. çok seviyorum çünkü.

ben ankaradayken hepppp athena parfumerıden alırdım hem kalıtelıı hemde saglık açsından problem yasamadım kokuları kalıcı ve orjınale en yakın olanı gecen baska bır merkadan aldım cıkksss koku cok farklı cıktı sımdı ucretsız kargoyla gonderıyorlamıssss mail attım athenaya bakalımmm

bak bırgun git eeger yolun duserse alsancakta camınn orda dene kokulrı hatta bazılrı sıkılablck urnlerdn sıkyr bi gezyr gelıyor kokuyu denemek ıcın bakıp karar verıyrlr sen almsnda gir br dene nolckki

günaydınlar....

güneşşş.... senin ten renin neydiii.. kızzz şu hyptonikten bende alsammı ?

bence sen alma sen çok beyazsın olmaz sana ağır gelir ....

bu parfümün doldurması varsa önce ona bak gerçi doldurmalara su karıştıryolar oyüzden ağır olmaz ...Sen vageç bu sevdadan

ben beyaz tenliyim bembeyazdından ...

çakma oldukunamı karar verdin o parfümün...

ya ne kullansam ben..

miroşun görümceğinin teni ne acaba...

chirstian diormuş oda..

oda ağır bebişim görümcemde buğday tenli sana oda olmaz....

sana hafif bişi lazım dur bakalım...

sen beyazsın armani code sende nasıl duryo ben çok seviyorum o parfümü?

bence sen alma sen çok beyazsın olmaz sana ağır gelir ....

bu parfümün doldurması varsa önce ona bak gerçi doldurmalara su karıştıryolar oyüzden ağır olmaz ...Sen vageç bu sevdadan

hayır sabahtan berı kıcımı yırtıyorummm bende beyaz tenlıyım ve hypnotıc bana cok yakışıyorrrr esma sen bu karılara aldanka kara karılar bızı cekemıyor

sen beyazsın armani code sende nasıl duryo ben çok seviyorum o parfümü?

bu yazdıklarımın hepsini denedım ve muhtesem ben parfumden anlayan ınsanlara sorarak alıyorummm ve hepte memnun kalıyorummmm canımmmm genelde de hep çevremdekıler sorar kokun cok gusel ney dıye mesela benım bı kuzuenın var onda armanı code pek olmadı esmer dı kendısı

chanel chance,Noa,lancome miracle,Ninna ricci,Estee lauder(çok güzel),Gucci Envy me...bunlar beyaz tenlilerde kalıcı chaneli teyzem kullanır sen gibi beyaz ben onu çok tutum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…