günaydın kokoşlarımmmmmm
sabah sabah sinirim bozuldu
müdürle atıştık
neyse iyiyim şimcik kimse için moralimi bozamam amnnnnn sallladımm
slm
dımedım unuttum galıba
orıflamenın bu ay 1 al 2 bedava ruju var ben aldım ve cok memnuum
sankı maccok beğendım gerçektenn
salla yaa şimdi ordan çıksan dışarda görsen yüzünü unutursun böle düşün geçici bu insanlar hayatında...
ben müdrülerim hep tartışmışımdır ama hiç takmam hatta otelde çalıştığımda sex pozisyonları kamasutra vardı yaa resepsiyonda iken akşam onlara bakmıştım beni odasına çağırdı ağdan otel IT (bilgisayarcılar görmüş) ben hiç farketmemişim tabee gelip geçmişler ben dalmış kamasutra bakıyom sölemişler odasına çağırmıştı hiç utanmadım valla int.biyere tıkladım açıldı nebilim dedim inkar ettim bir kızdı bana bağırdı dedim nevar yaa açılmış bakmışım kapamışım benmi girdim sanki ala ala dedim üste çıktım hem dedim beni tanıyamamışsınız 6 aydrı burada çalışyorum kimsele muhattaplığım yok dedim kapıyı çarptım çıktım düşün iyi adam beni kovmadı ....Eşim orada çalıştığı için kovulurum die olayı anlattım haberi olsun nie kovuldumun pohahaha ama kovulmadım es geçti ben diklenince...uhhahahhahahaaha
bide beni tanısa ne der????
gwency nın bihter kokusunu sen kullanıyodun dımı acayıp gusel dun denedım tenıme cok yakıstı ver veryy ıresstıble kullanıyodum ama bunada bayıldım bugun alıcam
slm
dımedım unuttum galıba
orıflamenın bu ay 1 al 2 bedava ruju var ben aldım ve cok memnuum
sankı maccok beğendım gerçektenn
kız varyaaaa bu paris senın basını yakacak bı gunnnnnn
yok cnm ben deil ama merak ediyorum o kokuyu pahalımı baree...
Ateşinle yakma beni dıtt dıtt dıtttt dıtt kor alevler içindeyim bilmesende daha daha sokul bana dıt dıttt dıttt kor alevler içindeyim görmesende
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nennn dunku maç nasıldııııı nassııııı yendık ama
oriflme bya güzel ürünleri var gitgide kaliteyi arttırmış..
bişi dıycemde banlanırım
cok ıyıydı valla
alsana kanka cok gzl
Ateşinle yakma beni dıtt dıtt dıtttt dıtt kor alevler içindeyim bilmesende daha daha sokul bana dıt dıttt dıttt kor alevler içindeyim görmesende
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nıye kuzum nolduuuuuuuuu
allaaa alaaa Givenchy Absolutely Irresistible sankı sen kullanıyodun dıye aklımda kalmıs pahaalı ama ben doldurma alıcam
bebiş döneminde dinlenirim aralarda..sende totonun kaldırsan iyi olacak...
ağır baharatlı bı koku parfumcu onerdı bana onu senın tenıne uygun dıye aldım bana zaten bahartlı kokular cok yakısyo tatlı tatlı
bişi dıycemde banlanırım
cok ıyıydı valla
alsana kanka cok gzl
hahaha inşş:):)
nan nasıl anlıyonz yakstıgını bee ben sıkıyorm okadr yakstımı yaksmadımı nerdn bılem aaaaaaaaaaaaaa
sabahtan berı anatıyom ınanmıyolar bacımmm gel agzını opeyımmmmmm
ben hiç doldurma almadım iyi oluyormu? Bende alım adını yazım??
ben hiç doldurma almadım iyi oluyormu? bende alım adını yazım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?