Kokoşş Hatunlar Kulübü

o kadar geldik insan bir sohbet eder....
Böcüğüm sen oriflame den bahsetmişsin yaa acaba satış temsilcisimisin
bende üye olmak istiyorum da merak ettiğim sorular var giderebilecek birini arıyorum

Slm kızlar nasılsınız?

bende üye olmak istiyorum da merak ettiğim sorular var giderebilecek birini arıyorum

hoşgeldn yemktydık kuzzzzuu send eyemek arası gelıyrsn hihihih

buarada ben parfum olayı ı hallettm ama kızlar hala halledmdlr haha benm gıbı kararsz bırı bıle olayı bıtrdı

kıs sende öğlen arası geliyon beeeeee
hoşgeldn yemktydık kuzzzzuu send eyemek arası gelıyrsn hihihih

buarada ben parfum olayı ı hallettm ama kızlar hala halledmdlr haha benm gıbı kararsz bırı bıle olayı bıtrdı

sus nan halletmiş en çok yazan sen
olsun ben parfüm sohbetini seviyom

trendyoldannn elbisimmm geldiii.................................

süper ama süper oldu... üstüeme dikmişler sankii

taşş oldum taşşşşşşşşşşşşşşşşş

wcde denedim ahahahahahahah

taş gibimsin zati

güle gle giyyy kuşummm

cimcime kıııııııııı yaz azda coştur bizi haydeeeeeeeeeeee
hoşgeldinnnnnnn

spaydiler benm kıza çis öretiyom :)) sis naporsunus..chanel chance güsellll......hypnoticde güzel 212 sexy dahabi güsel sis en iyisi parfümeride bakın kıziçeler..hazalım naber kuşum sen nasılsın...

spaydiler benm kıza çis öretiyom :)) sis naporsunus..chanel chance güsellll......hypnoticde güzel 212 sexy dahabi güsel sis en iyisi parfümeride bakın kıziçeler..hazalım naber kuşum sen nasılsın...

enemmm ben tembel garuyum kızımçiş yapmaya meyilli ben uğraşamıyom iş güç
anam da rahatsız biraz zavallı kızçemin totosunda bez geziyyyy oyy oyyyyy çalışmak çok kötü oluyo çocuk varkene

bu arada 2 gecedir benm adam tekledi...nazar deyirdim koccişime((akşam küstümde yattım

iyim bende canım görüşemedik bayadırrr

kıs sende öğlen arası geliyon beeeeee

sus nan halletmiş en çok yazan sen
olsun ben parfüm sohbetini seviyom

napim nen öğle arası açıyorlar ama bugün notebookum yanımda ara ara girerim yinee

enemmm ben tembel garuyum kızımçiş yapmaya meyilli ben uğraşamıyom iş güç
anam da rahatsız biraz zavallı kızçemin totosunda bez geziyyyy oyy oyyyyy çalışmak çok kötü oluyo çocuk varkene

bende 2.yi istiyom çalışmalara haftaya başlıoz ama bide aklım gidiyo çalışmaya..1.büyüsün çalışırım dedim şimdi peşpeşe 4lüyelim biraz büyüsün sonuncusu öyle çalışiiim diyorum..yada dna larımı dinliyip kodumu doğruliiim ve yangelip yatıiiiiim....biyolojime ters:)

yuh nan acelen ne daha yeni büyüyo kızcen beee az gez tozz

bu arada kaç aylık kızın
2009 ağustoslu benimki

milletin garusu tekler bununda
adam teklemişşşş naptın nen adama azgunnnnnnn

kıs yok ööle diil adam 2.yi istemyo..bana ters bu durumlar...kentimi kullanlmış hissediyom vallahi(insan accık hanımını mutlu etme çabasına girer..ce...diyo dönyo..pisişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…