Kokoşş Hatunlar Kulübü

avonda celebre kampanyası varmış
parfümü ve deodorantı 26 liraymış ikisi
ayy bende oldum olası sevemedim o kokuyo midem bulanıyor nedense

valla çocuk olsun diye hiç yıpratamam kendimi
beyinen diyorum vücuten demiyom heee
1 tane yaptım 5-6 yıl sonra belki 1 tane daha yaparım
çocuk zor beeee insanı çok yoruyo
onları mutlu etmek adına kendin yıpranıyon

hiç bebesiolmayanlarda 1 tane yapsınlar canım hiç olmadanda olmuyor

2009 mayıs...şimcik doğursam 23 yaşında olcem....3..de 26 olcem 4..29 olcem...abowwww 30umda bebek istemoorum kocamlan 2.balayımı yapcem...

bende 26 yım eee ikinciyi seneye yapimmi yanisi yok ayaklanmadan olmaz...30 a da 3. yaparım 32 de 4. cü sezonu kaparız haa?

kıs benm yolumdan gidiyon herhalD hamilelikte 25 kilo alan varmıdır benden başka hay allah maş....

bn 20 kilo aldım şekerim.. sezeryan oldm..

spinal sezeryan...

vee doğumdan 4 ay sonra fit oldum tekrar... şimdi doğumdan onceki kilomdan 2 kilo düşüğüm hatta..

ben bir daha doğurmak istemıorum ama...

spiral taktırıcam allah izin verirse...

niçk niçk naptın adamda motor bozuldu...

hemde ne bozulma...2den aşşa inmiyen adam teklermi beyaa..dün akşam üstü yine bi kaçamak banyoda..eeee devamı yemekten sonraya sakladık..filme daldı benmki gitti ogidiş pas bilem vermedi girdim banyoya valla söylene söylene...

kıs canındamı bebek çekmio...doğumdanmı korkuon yoksam))kızlaaar bebekleri olan hatunlarım siz normalmi sezeryanmı yaptınıs

doğumdan korkuyorum itiraf edeyim ama ondan dolayı değil ben bebişten korkuyorum sanırım ona iyi bakamazsam
çok savunmasızlar bize çok ihtiyaçları var iyi bir şekilde büyütememekten korkuyorum
her sabah onu burakıp işe gitmekte koyar daha gencim biraz daha evliliğin tadını çıkartalım diyorum böyle şeyler aklıma geliyor

yıpranmıyos canm seve seve bakıom ne işim var diombi çocuk bi kocacık gidiyo işte..sevdiğimiz için istios..bakalım hayırlısı

dediğim ya normal doğurdum
14 kilo aldım doğumdan 5-6 ay sonra eski kiloma döndüm
şimdi gayet fitim beni gören hiç kimse zati anneyi bırak hep bekar zanneder

aman ben çocuk doğursam doktora il gittiğim gün derim sezeryan yaparsan varım yoksa yokum
ben uğraşamam öyle normal doğum falan
yatıp yuycaksın gözünü açtığında bebek yanında olucak
hiç çekemem ağrı sancı alt tarafı bir bebek dünyaya gelicek diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…