bu arada 2 gecedir benm adam tekledi...nazar deyirdim koccişime((akşam küstümde yattım
hoşbulduk kıziçem benm kız fx izlermisiniz..çok güsel filim başladı neva bilmem ne die..akşamları çıkıo..harika bişey isleyin yeni bölümleri var..
hazalım bebeğim gecmiş olsunnnnn
cimcimemmmm hoş geldunnnn cılvelı bacımmmmmmmmmmm hade coştur acuk bızı
gönderirler bebeğimmmmm
bikere 4 kilo aldım popişim çıktı yüzüm bile aldı çöp diyilim artık napim parise gitmekten kilo alamıyom..
ayy bende oldum olası sevemedim o kokuyo midem bulanıyor nedenseavonda celebre kampanyası varmış
parfümü ve deodorantı 26 liraymış ikisi
aaaa olmasssss ben 2 kardeşim annem habire laf sokar..biz 2 tane olsun elbebek gülbebek büyütelim dedikte noldu diyo..hala kiradayısss( bide kardeşimle aram kopuk..ben çok doğurucam kalabalık olsun istiyorum..benmkide bebek seviyo...zaten tek gelinim daha ne olsun...:)) bende özlüyom kıııs bıcır bıcır:dd
kıs canındamı bebek çekmio...doğumdanmı korkuon yoksam))kızlaaar bebekleri olan hatunlarım siz normalmi sezeryanmı yaptınıs
2009 mayıs...şimcik doğursam 23 yaşında olcem....3..de 26 olcem 4..29 olcem...abowwww 30umda bebek istemoorum kocamlan 2.balayımı yapcem...
kıs benm yolumdan gidiyon herhalD hamilelikte 25 kilo alan varmıdır benden başka hay allah maş....
niçk niçk naptın adamda motor bozuldu...
izin alıp eve gitsedin yaa iş yerinde grip geçmezki..
avonda celebre kampanyası varmış
parfümü ve deodorantı 26 liraymış ikisi
senelerdir var o parfüm ama kokusunu beğeniyorum..for away var ıyyyyy iğrenç geliyo bana
kıs canındamı bebek çekmio...doğumdanmı korkuon yoksam))kızlaaar bebekleri olan hatunlarım siz normalmi sezeryanmı yaptınıs
ayy bende oldum olası sevemedim o kokuyo midem bulanıyor nedense
valla çocuk olsun diye hiç yıpratamam kendimi
beyinen diyorum vücuten demiyom heee
1 tane yaptım 5-6 yıl sonra belki 1 tane daha yaparım
çocuk zor beeee insanı çok yoruyo
onları mutlu etmek adına kendin yıpranıyon
hiç bebesiolmayanlarda 1 tane yapsınlar canım hiç olmadanda olmuyor
percıve ve pure blanca vardı oda gusel kokuyorrrrrr
bn 20 kilo aldım şekerim.. Sezeryan oldm..
Spinal sezeryan...
Vee doğumdan 4 ay sonra fit oldum tekrar... şimdi doğumdan onceki kilomdan 2 kilo düşüğüm hatta..
Ben bir daha doğurmak istemıorum ama...
Spiral taktırıcam allah izin verirse...
normal doğurdum bacım ben
yıpranmıyos canm seve seve bakıom ne işim var diom:dbi çocuk bi kocacık gidiyo işte..sevdiğimiz için istios..bakalım hayırlısı:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?