Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıs yok ööle diil adam 2.yi istemyo..bana ters bu durumlar...kentimi kullanlmış hissediyom vallahi(insan accık hanımını mutlu etme çabasına girer..ce...diyo dönyo..pisişik

heee adam senin hızına yetişemiyodur sen gibi
akşama kadr toto büyütmüyo heeeeeeeee

yuh nan acelen ne daha yeni büyüyo kızcen beee az gez tozz

bu arada kaç aylık kızın
2009 ağustoslu benimki

2009 mayıs...şimcik doğursam 23 yaşında olcem....3..de 26 olcem 4..29 olcem...abowwww 30umda bebek istemoorum kocamlan 2.balayımı yapcem...

2009 mayıs...şimcik doğursam 23 yaşında olcem....3..de 26 olcem 4..29 olcem...abowwww 30umda bebek istemoorum kocamlan 2.balayımı yapcem...

hımmm kızçen benimkinden 3 ay böyükk dimekk

kız delümüsün sen ne 4 dü de ne 2 si
otur aşağı beeeeeee

Aman maşallah baya hızlısın ben 29 bitti nerdeyse bi tane daha yokk hatta uzun süre düşünmüyoruz aman amann sana maşallah diyelim
bu ne hırs bu ne azim

kalabalık istiyos..en az 3 ben 30dan sonra bebek bakamam görüyorum çevremde bana bile uzaktan zor geliyo..çok çocuk istiyosam ğeşpeşe yapıcam eh benmkide istiyoken neden olmasın didimdi...zaten normal doğumla yaparsam doğumlarımıpeşpeşe olması daha avantajlı kolay olur:)))sonrada estetik merkezinde sabahlarım heralde))

Aman maşallah baya hızlısın ben 29 bitti nerdeyse bi tane daha yokk hatta uzun süre düşünmüyoruz aman amann sana maşallah diyelim
bu ne hırs bu ne azim

aaaa olmasssss ben 2 kardeşim annem habire laf sokar..biz 2 tane olsun elbebek gülbebek büyütelim dedikte noldu diyo..hala kiradayısss( bide kardeşimle aram kopuk..ben çok doğurucam kalabalık olsun istiyorum..benmkide bebek seviyo...zaten tek gelinim daha ne olsun...:)) bende özlüyom kıııs bıcır bıcırD

Geldim canım hem çok yoğundum hemde çok hasta oldum grip oldum bende grip olunca çok kötü gözüm akıyor ekrana zor bakıyordum o yüzden giremedim şimdi daha iyiyim ama tam geçmedi...

izin alıp eve gitsedin yaa iş yerinde grip geçmezki..

hheheeehhe çekte görelim şu elbiseyi yaa merak ettim...

üstünde nasıl durdu? kumaşı güzelmi bare ...

hazalım bebeğim gecmiş olsunnnnn
cimcimemmmm hoş geldunnnn cılvelı bacımmmmmmmmmmm hade coştur acuk bızı

hoşbulduk kıziçem benm kız fx izlermisiniz..çok güsel filim başladı neva bilmem ne die..akşamları çıkıo..harika bişey isleyin yeni bölümleri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…