kıs yok ööle diil adam 2.yi istemyo..bana ters bu durumlar...kentimi kullanlmış hissediyom vallahi(insan accık hanımını mutlu etme çabasına girer..ce...diyo dönyo..pisişik
yuh nan acelen ne daha yeni büyüyo kızcen beee az gez tozz
bu arada kaç aylık kızın
2009 ağustoslu benimki
2009 mayıs...şimcik doğursam 23 yaşında olcem....3..de 26 olcem 4..29 olcem...abowwww 30umda bebek istemoorum kocamlan 2.balayımı yapcem...
2009 mayıs...şimcik doğursam 23 yaşında olcem....3..de 26 olcem 4..29 olcem...abowwww 30umda bebek istemoorum kocamlan 2.balayımı yapcem...
Aman maşallah baya hızlısın ben 29 bitti nerdeyse bi tane daha yokk hatta uzun süre düşünmüyoruz aman amann sana maşallah diyelim
bu ne hırs bu ne azim
avonda celebre kampanyası varmış
parfümü ve deodorantı 26 liraymış ikisi
senelerdir var o parfüm ama kokusunu beğeniyorum..for away var ıyyyyy iğrenç geliyo bana
sımayliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız kaçma haa
evet güzel bende beğeniyorum kokusunu
avondan zaten bir alırsam onu alıyorum başkada almıyorum
gerçi onuda çevremde satan olmadığı için almıyorum
hahah cılgın mirayyyy kız facede bunu bır gorsnnn cop kızz:):) kilolu halını cok merak edımmm aldım dıyoryaa
bende 27 olucam daha sıftah yapmadım memnunum halımden bazende istemiyor değilim
Geldim canım hem çok yoğundum hemde çok hasta oldum grip oldum bende grip olunca çok kötü gözüm akıyor ekrana zor bakıyordum o yüzden giremedim şimdi daha iyiyim ama tam geçmedi...
trendyoldannn elbisimmm geldiii.................................
süper ama süper oldu... üstüeme dikmişler sankii
taşş oldum taşşşşşşşşşşşşşşşşş
wcde denedim ahahahahahahah
hazalım bebeğim gecmiş olsunnnnn
cimcimemmmm hoş geldunnnn cılvelı bacımmmmmmmmmmm hade coştur acuk bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?