kıs benm yolumdan gidiyon herhalD hamilelikte 25 kilo alan varmıdır benden başka hay allah maş....
bn 20 kilo aldım şekerim.. sezeryan oldm..
spinal sezeryan...
vee doğumdan 4 ay sonra fit oldum tekrar... şimdi doğumdan onceki kilomdan 2 kilo düşüğüm hatta..
ben bir daha doğurmak istemıorum ama...
spiral taktırıcam allah izin verirse...
spinal sezeryan...
vee doğumdan 4 ay sonra fit oldum tekrar... şimdi doğumdan onceki kilomdan 2 kilo düşüğüm hatta..
öle deme doğum olağan üstü bişiy benceaman ben çocuk doğursam doktora il gittiğim gün derim sezeryan yaparsan varım yoksa yokum
ben uğraşamam öyle normal doğum falan
yatıp yuycaksın gözünü açtığında bebek yanında olucak
hiç çekemem ağrı sancı alt tarafı bir bebek dünyaya gelicek diyeeee
ohhh maşşallah çatır çatır annam çatır çatır:d normal doğuran bilir valla doğum güzel şey:dhele çıkış anı yokmu hiç gözümün önünden gitmeyi
spinal sezeryan...
hemde ne bozulma...2den aşşa inmiyen adam teklermi beyaa..dün akşam üstü yine bi kaçamak banyoda..eeee devamı yemekten sonraya sakladık..filme daldı benmki gitti ogidiş pas bilem vermedi girdim banyoya valla söylene söylene...
sanada maş...bizim burda sezeryan olupta göbeğini eritebilen hiç yok...bende eski kiloma geri döndüm..hiçte çatlağım yok..gacılar deniste kıskanyolarDD
trendyoldannn elbisimmm geldiii.................................
süper ama süper oldu... üstüeme dikmişler sankii
taşş oldum taşşşşşşşşşşşşşşşşş
wcde denedim ahahahahahahah
çis nen kakaynan uğraşıyom kısım neyn coşturmasıPPP
kıs yok ööle diil adam 2.yi istemyo..bana ters bu durumlar...kentimi kullanlmış hissediyom vallahi(insan accık hanımını mutlu etme çabasına girer..ce...diyo dönyo..pisişik
avonda celebre kampanyası varmış
parfümü ve deodorantı 26 liraymış ikisi
spinal sezeryan...
hemde ne bozulma...2den aşşa inmiyen adam teklermi beyaa..dün akşam üstü yine bi kaçamak banyoda..eeee devamı yemekten sonraya sakladık..filme daldı benmki gitti ogidiş pas bilem vermedi girdim banyoya valla söylene söylene...
hahahhaha koltuk plasmı benimkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapar bazı bazı ama ben onu öyle bir uyandırırım ki hehhehheeh devamı gelir..
öle deme doğum olağan üstü bişiy bence
hamiş ol öle demicen bence
benimde iyiki normal doğurdum ki çok korkak biriyim kesinlikle sezaryan hiç geçmedi aklımdan çok dua ettim ve doğurdum
farklı bi duygu çoookkkkk güzel bişiy
aman ben çocuk doğursam doktora il gittiğim gün derim sezeryan yaparsan varım yoksa yokum
bizim ailede var o iki ablam var ikiside hep sezeryan yaptı uğraşamayız normal doğumla dediler
valla bende uğraşamam gözümü kapıcam açtığımda bitmiş olucak herşey hamişken düşüncem değişmez benim
fikirlerimde hiçbideğişiklik yapmadım bir düşüncem varsa sonuna kadar odur
aman ben çocuk doğursam doktora il gittiğim gün derim sezeryan yaparsan varım yoksa yokum
FOTOSUNU CEK KOY LEN MERK ETITM BNDE GTAS HATUNN
AY SNDN KAKA CİŞ MUHABBETI DUYMAK NE HOŞ HİHİHİH:)
HAHA BNMKIDE BANA KIZR HEP DONP YATYN DIYE
CIKS AVONU HIC BEGENMIYORUM YAAA ILKBASAT GUZL GIBI OLUYOR AMA HIC KALICI DIIL KOKULRI YILLARCa aavon sattım beleş belş cogu kokusunu kullandım .. yanı hepsını cope attım hemde avonda bana gore kalıte sıfır
bende taktrcm korkuyorm kanamayı artıryrms falan fılan
haha anacım ne cok sey yazmssnz zor yetstım yafss
FOTOSUNU CEK KOY LEN MERK ETITM BNDE GTAS HATUNN
AY SNDN KAKA CİŞ MUHABBETI DUYMAK NE HOŞ HİHİHİH:)
HAHA BNMKIDE BANA KIZR HEP DONP YATYN DIYE
CIKS AVONU HIC BEGENMIYORUM YAAA ILKBASAT GUZL GIBI OLUYOR AMA HIC KALICI DIIL KOKULRI YILLARCa aavon sattım beleş belş cogu kokusunu kullandım .. yanı hepsını cope attım hemde avonda bana gore kalıte sıfır
bende taktrcm korkuyorm kanamayı artıryrms falan fılan
haha anacım ne cok sey yazmssnz zor yetstım yafss
ohhh maşşallah çatır çatır annam çatır çatırnormal doğuran bilir valla doğum güzel şey hele çıkış anı yokmu hiç gözümün önünden gitmeyi
bizim ailede var o iki ablam var ikiside hep sezeryan yaptı uğraşamayız normal doğumla dediler
valla bende uğraşamam gözümü kapıcam açtığımda bitmiş olucak herşey hamişken düşüncem değişmez benim
fikirlerimde hiçbideğişiklik yapmadım bir düşüncem varsa sonuna kadar odur
sen iste bebeeem ben sana kaka çiş muhabbeti yaparım bol bol:ddd yeni evliyken bende donup yatıyodum acısı oluyoduya) şimdi beyefendinin performansı yüksekmişte biraz ara versekmiş....mişmiştemiş hiç demiy karıcım seni doyrmak zor geliyo...
şaka yapıyorsun sanırım.
alt tarafı bir bebek dünyaya gelecek demişsin, senin evladın o ayol.
noral doğum bebek için en sağlıklısı.
sen hamile ol birde hisset kıyamazsın yavruna.
birde uyuyup narkoz almak istiyorsun bu bebeğe ne kadar zararlı biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?