Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıs benm yolumdan gidiyon herhalD hamilelikte 25 kilo alan varmıdır benden başka hay allah maş....

hımm hızına yetişyom baksana bebişide yaptım ikinciyide yaparım sen düşünen kadar...kiloya gelince çok görünmedi bende 4 kilo 47 kiloyum şuan ama güzellll oldu...

bidaha düşün bence bitane daha yapıp öle taktır...

sanada maş...bizim burda sezeryan olupta göbeğini eritebilen hiç yok...bende eski kiloma geri döndüm..hiçte çatlağım yok..gacılar deniste kıskanyolar DD

öle deme doğum olağan üstü bişiy bence
hamiş ol öle demicen bence
ohhh maşşallah çatır çatır annam çatır çatır:d normal doğuran bilir valla doğum güzel şey:dhele çıkış anı yokmu hiç gözümün önünden gitmeyi

benimde iyiki normal doğurdum ki çok korkak biriyim kesinlikle sezaryan hiç geçmedi aklımdan çok dua ettim ve doğurdum
farklı bi duygu çoookkkkk güzel bişiy

bitane daha düşün sonra taktır bence...

hahahhaha koltuk plasmı benimkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapar bazı bazı ama ben onu öyle bir uyandırırım ki hehhehheeh devamı gelir..

sanada maş...bizim burda sezeryan olupta göbeğini eritebilen hiç yok...bende eski kiloma geri döndüm..hiçte çatlağım yok..gacılar deniste kıskanyolar DD

Bendede nee çatlak ne gobekk...

dğum anınıda gördüm... kuzumun ağlama sesini.. temzilenmesi.. pamuklara sardılar... bebişimi.. üşümsin diee yerim ben onuuu...

FOTOSUNU CEK KOY LEN MERK ETITM BNDE GTAS HATUNN

çis nen kakaynan uğraşıyom kısım neyn coşturmasıPPP

AY SNDN KAKA CİŞ MUHABBETI DUYMAK NE HOŞ HİHİHİH:)

kıs yok ööle diil adam 2.yi istemyo..bana ters bu durumlar...kentimi kullanlmış hissediyom vallahi(insan accık hanımını mutlu etme çabasına girer..ce...diyo dönyo..pisişik

HAHA BNMKIDE BANA KIZR HEP DONP YATYN DIYE

avonda celebre kampanyası varmış
parfümü ve deodorantı 26 liraymış ikisi

CIKS AVONU HIC BEGENMIYORUM YAAA ILKBASAT GUZL GIBI OLUYOR AMA HIC KALICI DIIL KOKULRI YILLARCa aavon sattım beleş belş cogu kokusunu kullandım .. yanı hepsını cope attım hemde avonda bana gore kalıte sıfır

bende taktrcm korkuyorm kanamayı artıryrms falan fılan

haha anacım ne cok sey yazmssnz zor yetstım yafss

hahahhaha koltuk plasmı benimkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapar bazı bazı ama ben onu öyle bir uyandırırım ki hehhehheeh devamı gelir..

yokkı uyku değil bir film vardı fx te bende daldım gittim sonunda zaten geç oldu benmki 5te kalkıo 2 gecedir uyuyamıom acı bana deyince bende üstelemedim...ama intikamım acı olcek..

bizim ailede var o iki ablam var ikiside hep sezeryan yaptı uğraşamayız normal doğumla dediler
valla bende uğraşamam gözümü kapıcam açtığımda bitmiş olucak herşey hamişken düşüncem değişmez benim
fikirlerimde hiçbideğişiklik yapmadım bir düşüncem varsa sonuna kadar odur

şaka yapıyorsun sanırım.
alt tarafı bir bebek dünyaya gelecek demişsin, senin evladın o ayol.
noral doğum bebek için en sağlıklısı.
sen hamile ol birde hisset kıyamazsın yavruna.
birde uyuyup narkoz almak istiyorsun bu bebeğe ne kadar zararlı biliyor musun?

senin düşüncen tatlım sadece ben söledim tabiii

Son düzenleme:

bence sen çocuğu söle leylekler getirsin sen zahmet etme hem daha pratik...

sen iste bebeeem ben sana kaka çiş muhabbeti yaparım bol bolDD yeni evliyken bende donup yatıyodum acısı oluyoduya) şimdi beyefendinin performansı yüksekmişte biraz ara versekmiş....mişmiştemiş hiç demiy karıcım seni doyrmak zor geliyo...

bende sevmiyorum avonu banada kalitesiz geliyor
ama işte celebreyi bir beğeniyorum ama çok uzun zamandır almıyorum
oriflame bakıyorum acaba üye olsammı diyeee karar veremedim sırf kendime almak için satmayla uğraşamam çünkü zaten tanıdğımda pek yok burda

ohhh maşşallah çatır çatır annam çatır çatır normal doğuran bilir valla doğum güzel şeyhele çıkış anı yokmu hiç gözümün önünden gitmeyi

kız kaç kiloydun hamiş kalmadan sen hamişliğinde kaç kilo aldın yani çatım darmıdır zayıfım die herkes dio sana sez. der die...

normal dogurym dıye cok ıstedım hatta acıl sezryana alınmam gerktı az daha bekleyelım dedım . ama yınede normal doguramadım hala cok uzluyorum acaba 5 sene sonra dogurmak ıstesem normal dogum yapabılrmıym yaralr ıyılşmiş olurmukı

performans yüksek olunca ara verilir mi nan

Yoo canım şaka yapmıyorum
Zaten yaparsam oda pek çocukla aram yok benim arkadaşlar bilirler
hatta planlarımızda uzun zaman yok çocuk fikri
ama yaparsamda sezeryan yaparım başka şekliyle yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…