Kokoşş Hatunlar Kulübü

kzı sen burda diildin ki güneş vardı paylaştımda...

Bu ölçüler olurmu bana bak bi...

Güneşte beni az çok biliyor faceten olur gibi ama...

güneşe sormadın ki zaten nan
tabi face den biliyo diye sorduysan boşyere alınganlık yaptım
zati senin kalbinin temizliğini az çok anladım tanıdım seni
yoksa küsüp giderdim vallaaa

evet cnm tatlılardan uzak durcam çok tatlı pasta aşure yedim bütün hafta...

yavaşlıcam merak etme ekmek yemiyorum artık onun yararı yok zaten...

bak bi sen beni tanıyon az çok faceten geride bir elbise paylaştım ölçüleride var bak bi bana olurmu?

hangi butikte o direk ordan bakem olurmu olmazmı şekrim

ayy ne güldüm hazal
nan 1 milyoncunun tarzımı olurmuş beee
ihtiyacın olanı alır çıkarsın
burda koçtaş yada bahaus ta bulamadıklarımı ordan alırım ben nolcak ki alemsin kız

kız valla bende alıyorummm cocuma oyuncak aldm bolbol ole 1 mılyoncu deyp gecmmk lazm hersy 1 mılyon dııl heheheeh:):) nere keseem uygn yada ısıme glrse alıyrmmm denk gelme melesi yane

kzı sen burda diildin ki güneş vardı paylaştımda...

bu ölçüler olurmu bana bak bi...

güneşte beni az çok biliyor faceten olur gibi ama...

çöp gıbsn olur be 50 kılo bıle olsn olur bu sanaaaa daaaa kocenle bosu bosuna hams hams strese gırme nan daha bole dokmlu bişler al yıne mını olsndaaa hahahaha bene bak nasıl kocecı oldum 2 ev tezmledı dıyeee

Son düzenleme:

amaaaannn benim miroşum bana tavsiye de verirmiş kusum benimmmmm

güneşe sormadın ki zaten nan
tabi face den biliyo diye sorduysan boşyere alınganlık yaptım
zati senin kalbinin temizliğini az çok anladım tanıdım seni
yoksa küsüp giderdim vallaaa

hazal esma bide güneş biliyor beni faceten hani boyumu posumu da diyelim sen yüzümü görmüşündür canikom...

kız butiği sölesene....

bibğim 1-2 sayfa onceye bak resm eklemstı elbıselerınnn sanrm onlrı soruyrsnnn bıtanesı mınck bişi totsu acıkda kalcak mırosn hehehehehe şaka şaka valla yaksr sana fıt oldgn ıcın

ayy ne güldüm hazal
nan 1 milyoncunun tarzımı olurmuş beee
ihtiyacın olanı alır çıkarsın
burda koçtaş yada bahaus ta bulamadıklarımı ordan alırım ben nolcak ki alemsin kız

Kızz öyle değil yaaa işe yarar bişey yokkk anlamında söyledim bir keremi ne gittim nasıl bir yer olduğunu gördkten sonra bi daha gitmedim o bakımdan yane tarzım değil dedim
hem ben sosyetiğim öyle her yeri beğenmem hıııhhhh

alcem lennn giycem ölmeden bu elbiseyi.

o hep kıskanıyo napim almasam kıskanmıcakmı sanki banane süslencem hem görümcede gelcek yılbaşlına cafeye eğlence düzenlicek eşim bende orada şık olurum...

rugan akkabı çanta bide bu elbise....

amaaaannn benim miroşum bana tavsiye de verirmiş kusum benimmmmm

vercem tabiii ayrıldına hiç üzülmedim merak etme sen en güzeline layıksın seni kuzenime alcam ben hem...

valla bir aya bişiciğin kalmaz hiç takma karşılaşma telefonunu bilem değiş sana ulaşmasın sen kararlı ol o değil yani adımlara başla geri dönme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…