Kokoşş Hatunlar Kulübü

hazal fiyatı 49,90 yanisi 50 TL çok ucuz ama göğüs kısmı sence sırf dantelmidir yanisi kadın siyah sütyenlemi göğüs bölgesini kapamış dersin?

bide bu var bak...

Eki Görüntüle 305728

Bu elbiseyi beğenmedim diğeri daha güzel bence dediğin gibi değil öyleymiş gibi durmuyor öyle olsa bile içine straplez siyah badigiyersin kendiliğinden astarlıymış gibi durur kimse farketmez gayette hoş olur elbise çok güzel

ayyy yine bu salak komşu arıyor yaaa
bi bırak kadın işteyim ne arar durursun derdin neee
akşam arıyor gündüz arıyor delirmek üzereyimm
çatlicam orta yerimden

bağa bak alıyorum cnm sıkkın bari bunu alayımda keyfim yerine gelsin kargo ücretsizmiş...

yalnız 7 ile 15 gün içinde gelirmiş özel üretimmiş...japon style miş..

ayyy yine bu salak komşu arıyor yaaa
bi bırak kadın işteyim ne arar durursun derdin neee
akşam arıyor gündüz arıyor delirmek üzereyimm
çatlicam orta yerimden

BANA BAK HAZAL ONCELIKLE HOŞGELDIN
:d:d
VE SUNU SOLEMEK ISTIYORUM HEMEN BI COCUK DOGUR BU KADINN ELINE VERR KURALLARINIDA SOLE SEN ISTEYKN BAKSN KADN SENDN KACR BELKI SONNAAA HİHHİHİ OLMAZMI

VE SUNU SOLEMEK ISTIYORUM HEMEN BI COCUK DOGUR BU KADINN ELINE VERR KURALLARINIDA SOLE SEN ISTEYKN BAKSN KADN SENDN KACR BELKI SONNAAA HİHHİHİ OLMAZMI

evet süper nan madem seni seviyor çocuğada baksın yoksa töbe görüşmem senle de...

ay zaten o bana diyor sen çocuk yap ben bakarım
başka kimsenin çocuğuna bakmam seninkine bakarım diyor
çocuğum olsa bile eline vermem baksın sonra huyunu suyunu kapar hafazanallah

ay zaten o bana diyor sen çocuk yap ben bakarım
başka kimsenin çocuğuna bakmam seninkine bakarım diyor
çocuğum olsa bile eline vermem baksın sonra huyunu suyunu kapar hafazanallah

anam ne zor bu kadın beeeeeeeee

bencede verme huyuna benzer felan zaptedmezsin...

ozaman büyük ihtimal erkektir..sağlıklı olsunda en başta...hissetmemen çok normal ilk hamişlikte ancak 20. haftadan sonra hissedersin..19-20. haftada çok hafif pıt pıt ları hissediyorum..23 falan olunca allah tepiniyo içerde..bazen mesaneme bi bastırıyo acıyo valla delü kızımm şimdi hamişliğin en güzel dönemindesin. 2. trimester a girdin iştahın yerindeyse daha iyi hissedersin kendini..benim şuan 6,5 aylık nefesim daralıyo aldığım nefes yetmiyo hemen yoruluyorum son trimester a girdim kalp çarpıntıları yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi

anam ne zor bu kadın beeeeeeeee

bencede verme huyuna benzer felan zaptedmezsin...

Dün eşimle markete çıkalım mutfak için bişeyler alalım dedik
Kapının önünde ayakkabılarımızı giyiyoruz hemen kapıyı açtı
nereye gidiyorsunuz dedi dedim dışarı markete gidiyoruz
elinde bir bir kağıt birkaç şey yazılı ama istedikleride bizim gittiğimiz markette olan şeyler değil
başka bir bir milyoncu tarzı yer var ordan istedikleri bizde oraya gitmicez ve gittiğimiz yerede ters
biz oraya gitmicez kusura bakma dedim
ayy ne var uğrasanız altınızda araba var ölürmüsünüz yaniihem gezmiş olursunuz falan dedi
o dediği yerede ben bir keremi ne gittim yaniii hiç tarzım değill gitmediğimide biliyor orayı sevmediğimide
gidemeyiz kusura bakma dedim acelemiz var markete gidip gelicez dedim sonra gittik biz
dönüşte yine çıkarken kapıyı açtı baktı elimizdeki poeştlere başka yere uğradıkmı uğramadıkmı
valla taşınmayı düşünüyorum bende olmuyor böyle

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…