Dün eşimle markete çıkalım mutfak için bişeyler alalım dedik
Kapının önünde ayakkabılarımızı giyiyoruz hemen kapıyı açtı
nereye gidiyorsunuz dedi dedim dışarı markete gidiyoruz
elinde bir bir kağıt birkaç şey yazılı ama istedikleride bizim gittiğimiz markette olan şeyler değil
başka bir bir milyoncu tarzı yer var ordan istedikleri bizde oraya gitmicez ve gittiğimiz yerede ters
biz oraya gitmicez kusura bakma dedim
ayy ne var uğrasanız altınızda araba var ölürmüsünüz yaniihem gezmiş olursunuz falan dedi
o dediği yerede ben bir keremi ne gittim yaniii hiç tarzım değill gitmediğimide biliyor orayı sevmediğimide
gidemeyiz kusura bakma dedim acelemiz var markete gidip gelicez dedim sonra gittik biz
dönüşte yine çıkarken kapıyı açtı baktı elimizdeki poeştlere başka yere uğradıkmı uğramadıkmı
valla taşınmayı düşünüyorum bende olmuyor böyle
bune yaaaaaaaaaaaa kısım bu sızın alışverıse gıtcegınızı nerden bılıyor evınızı mı dınlıyor yoksaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin tatlım
ben hiçbişiy sormicam
değmez çünkü o adamiçin
önüne bak mutlu ol inş.
pişman olucak 1 gün
Evi dinlemiyor kapıyı dinliyor kapı açıldığı anda kapıda bitiyor işte
biliyorki burda haftasonu markete gitmekten başka ne yapılır
öyle canım yavaş yavaş içimi soğutuyorum ona karşı keşke anılarımı beynimden silebilsem ..
herkesler burdaaaa
canımm özledim seni napıyosunn,, evet üzülmicem artık başarabilirsem tabi napiyim benim onu sevdiğim gibi sevmemiş beni bu kadar çabuk vazgeçmesi çok koydu bana...Hayatcığım geçmiş olsun canım sağlığın herşeyden önemli
Hiç kimse unutulmaz değil hiç kimsede vazgeçilmez değil
bunu aklından çıkarma belki biraz zor geçer ama geçer elbet
Sen çok çok daha iyilerine layıksın emin ol hiç onun içinde o güzel gözyaşlarını dökme
HAHAH memolide rambo berk ve annesı vardı aklıma geldı onlr
hayat hayataaa devammmmboşverrrr
ozaman büyük ihtimal erkektir..sağlıklı olsunda en başta...hissetmemen çok normal ilk hamişlikte ancak 20. haftadan sonra hissedersin..19-20. haftada çok hafif pıt pıt ları hissediyorum..23 falan olunca allah tepiniyo içerde..bazen mesaneme bi bastırıyo acıyo valla delü kızımmşimdi hamişliğin en güzel dönemindesin. 2. trimester a girdin iştahın yerindeyse daha iyi hissedersin kendini..benim şuan 6,5 aylık nefesim daralıyo aldığım nefes yetmiyo hemen yoruluyorum son trimester a girdim kalp çarpıntıları yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi
Dün eşimle markete çıkalım mutfak için bişeyler alalım dedik
Kapının önünde ayakkabılarımızı giyiyoruz hemen kapıyı açtı
elinde bir bir kağıt birkaç şey yazılı ama istedikleride bizim gittiğimiz markette olan şeyler değil
başka bir bir milyoncu tarzı yer var ordan istedikleri bizde oraya gitmicez ve gittiğimiz yerede ters
ayy ne var uğrasanız altınızda araba var ölürmüsünüz yaniihem gezmiş olursunuz falan dedi
o dediği yerede ben bir keremi ne gittim yaniii hiç tarzım değill gitmediğimide biliyor orayı sevmediğimide
gidemeyiz kusura bakma dedim acelemiz var markete gidip gelicez dedim sonra gittik biz
dönüşte yine çıkarken kapıyı açtı baktı elimizdeki poeştlere başka yere uğradıkmı uğramadıkmı
Bunuda beğenmedim ilk baştaki dantelli siyah elbise güzel
ben zaten dantelli olan kombinleri severim hoş oluyor
bende o günleri bir görsem artık zaman hemen geçsin istiyorum ...zaman zman bir ağrı saplanıyor geçiyor npıyor bilmiyorum...
ilk pıtpıtları heyecanla bekliyorum..iştahım yerinde cnm bol bol yiyorum 50 kiloyum şuandan 43 ten 50 ye çıktım
2.trimesterde ne yapılıyor?
öyle canım yavaş yavaş içimi soğutuyorum ona karşı keşke anılarımı beynimden silebilsem ..
herkesler burdaaaa
dün eşimle markete çıkalım mutfak için bişeyler alalım dedik
kapının önünde ayakkabılarımızı giyiyoruz hemen kapıyı açtı
HAHAH memolide rambo berk ve annesı vardı aklıma geldı onlr
hayat hayataaa devammmmboşverrrr
aayyy eline yumurta al çıkarken kafasına fırlat sonra kaççç
miray hanım elbiseleri bize sormuyon dimek şık mı diye
sen bizi beğenmiyon mu nan
Küstüm
test falan olarakmı soruyosun..ben sadece 2 li test yaptırdım iyi çıkınca 3 lü falan yaptımadım. 19.-24 hafta arası 4boyutlu usg ye giriliyo.cd falan verdiler izleyip duruyorum hep..2 hafta öncede şeker testi yapıldı 50gr şekerli su içirip 1 saat bekletiyolar..gebelik diyabeti varmı die..maşallah canım 7 kg aldın..ama sende zayıfmışşsın sanırım o yüzden normal..bende 53-54 falandım ilk hamişken şimdi 63allahtan her yerimden orantılı aldığım için hiç ama hiç göstermiyorum 10 kg aldım kulağa çok geliyo ama umarım en fazla 68 le falan kapatırım hamişliği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?