Kokoşş Hatunlar Kulübü

bune yaaaaaaaaaaaa kısım bu sızın alışverıse gıtcegınızı nerden bılıyor evınızı mı dınlıyor yoksaaaaaaaaaaaa

Hayatcığım geçmiş olsun canım sağlığın herşeyden önemli
Hiç kimse unutulmaz değil hiç kimsede vazgeçilmez değil
bunu aklından çıkarma belki biraz zor geçer ama geçer elbet
Sen çok çok daha iyilerine layıksın emin ol hiç onun içinde o güzel gözyaşlarını dökme

Evi dinlemiyor kapıyı dinliyor kapı açıldığı anda kapıda bitiyor işte
biliyorki burda haftasonu markete gitmekten başka ne yapılır

HAHAH memolide rambo berk ve annesı vardı aklıma geldı onlr

öyle canım yavaş yavaş içimi soğutuyorum ona karşı keşke anılarımı beynimden silebilsem ..

herkesler burdaaaa

hayat hayataaa devammmm boşverrrr

canımm özledim seni napıyosunn,, evet üzülmicem artık başarabilirsem tabi napiyim benim onu sevdiğim gibi sevmemiş beni bu kadar çabuk vazgeçmesi çok koydu bana...

evet canım hayat herlşeye rağmen güzellllll senide özledimm yaaa

bende o günleri bir görsem artık zaman hemen geçsin istiyorum ...zaman zman bir ağrı saplanıyor geçiyor npıyor bilmiyorum...

ilk pıtpıtları heyecanla bekliyorum..iştahım yerinde cnm bol bol yiyorum 50 kiloyum şuandan 43 ten 50 ye çıktım
2.trimesterde ne yapılıyor?

ayy ne berbat bu kadın yaaa bozsanda olmuyor def et şunu başından taşınmak kolaymı hem orası kar kış söyle de senin yüzünden taşınmayı düşünyorum ne yüzsüzsün sen böyle dee....

Bunuda beğenmedim ilk baştaki dantelli siyah elbise güzel
ben zaten dantelli olan kombinleri severim hoş oluyor

bak ölçüleri bu

STANDART BEDEN
Uzunluk: 77 cm/30 inç boyum 1,65
Göğüs 68 cm/26.7 inç göğüs şimdi 85 B
Omuz: 27 cm/10.6 inç olur geniş deil çok
Kol: 54 cm/21.2 inç kolda olur
Bel: 62 cm/24.4 inç belim olcakmı peki zayıftım ama şimdi azcık göbüş çıktı çok sıkmasın 62 ?

miray hanım elbiseleri bize sormuyon dimek şık mı diye
sen bizi beğenmiyon mu nan
Küstüm

test falan olarakmı soruyosun..ben sadece 2 li test yaptırdım iyi çıkınca 3 lü falan yaptımadım. 19.-24 hafta arası 4boyutlu usg ye giriliyo.cd falan verdiler izleyip duruyorum hep..2 hafta öncede şeker testi yapıldı 50gr şekerli su içirip 1 saat bekletiyolar..gebelik diyabeti varmı die..maşallah canım 7 kg aldın..ama sende zayıfmışşsın sanırım o yüzden normal..bende 53-54 falandım ilk hamişken şimdi 63 allahtan her yerimden orantılı aldığım için hiç ama hiç göstermiyorum 10 kg aldım kulağa çok geliyo ama umarım en fazla 68 le falan kapatırım hamişliği..

öyle canım yavaş yavaş içimi soğutuyorum ona karşı keşke anılarımı beynimden silebilsem ..

herkesler burdaaaa

yalnız kalmamaya çalış çık gez alışveriş yap süslen arkdaşlarınla hep vakit geçir ailenlede tabi....slow müzikte dinleme asla neşeli parçalar dinle hatta Rihanna dinle

iş yerindesin dimi gündüzleri?

ayy ne güldüm hazal
nan 1 milyoncunun tarzımı olurmuş beee
ihtiyacın olanı alır çıkarsın
burda koçtaş yada bahaus ta bulamadıklarımı ordan alırım ben nolcak ki alemsin kız

kız alemsin benim aklımada o geldi ama gerçektede varmış böle insanlar ayy ben düşünsene kocişle kavag edip geliyorum eve yaa buda kapıyı açıp saçmalasa ne güzel onun saçını başını yolar saçını koparıp eline verirdim hiç olmazsa stresimi atmış olurdum off benim niye böle yapışkan komşum yok onunla stres atardım valla bide laflar sokardım ne güzel...

miroşşşşşşşşşşşşşşşşşş..

maşşallah lan..

hopp yavaş ol lan 7 kilo çook ... hızlı gidiorsun bebemm...

kız ben 6 aya kadar kilo almamaa rağmen 20 kilo ile bitirdim..

6 aydan sonra çok hızlı alıorsn ona göreee...

yaa benim göğüsler 75 C den 85 B ye çıktı kocaman oldular bunlar dha büyücekmi...
evet çöp gibiydim cnm 43 kilo çok zayıftım 50 yi görcemi hiç düşünmezdim ama bundan sonrasına dikkat edicem..bide de 2li iyi çıktı 3lü istemiyormuş gerek görmedi...
4lü oluyor sonra herhalde.CD verseler ben sabah akşam onu izlerim herhalde...sen özelemi gidiyosun nasıl nerde düşünyosun doğumu?hangi ay doğcak bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…