- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
nladım hazırlanırım ozman hayatım gidemem dershaneye felan ales sorularına bir bakım ben indirimde çalışım gireyim sınava...
teşekkürler seni de yordum.
hayat sen hala barısırız umudunu ıcındee tasıyorsun sanırm ama bence senı böle sebeszıce bırakmıs gerı donerse ben olsam herldeee cok pis yollrdır gerıye onu?
KIZ DOktor erkek demıs ne kızıııı
sen nerden bakıp yorumlatyrsun esıne anlamdmkı falmı bakıyorsn:)
yok cnmmm cok para harcdm parfume buara dıye almadm naslsa sıksık ındırme gıryr parfmlerrr
vayy hakkaten kokoşmuşsunsaçına nasıl bakım yapıyosun
ibit sen tam kokoşşsn evlımsn cocuk vs anlt bakalm bız cocuklu kokoslrdanz bazılrımzz ee işmz bıraz daha zorlasıyor tabı bu durmdaaa
bunlar özel tasarım cnm hehhhehehee
tek ürün ....
bak bide bu var bu nasıl yılbaşı için...kızlar sizede soruyorum nasıl bu sizce yoksa diğer pullumu iyi?
Eki Görüntüle 308616 Eki Görüntüle 308617 Eki Görüntüle 308618
bunlar özel tasarım cnm hehhhehehee
tek ürün ....
bak bide bu var bu nasıl yılbaşı için...kızlar sizede soruyorum nasıl bu sizce yoksa diğer pullumu iyi?
Eki Görüntüle 308616 Eki Görüntüle 308617 Eki Görüntüle 308618
ne falı be ben falcı mıyım? doğum tarihlerine göre hesap yapıyorum erkek demiş ama 12. haftada tahmin yapmıştı dr. o nedenle kesin olmayabilir dedim. 16. haftadan sonra kesinleşiyor.
eşime yorumlatayım derken yaptığım hesaplamayı göstereceğim.
saçıma nasıl bakım yapıyorum. güzel soruuuu:)) isterseniz sorun varsa ona göre yardımcı olmaya çalışırım. yani kırık içinmi, dökülme içinmi, parlasın canlı olsun diyemi. ona göre ihtiyaç varsa anlatayım:))
canım benim yeni nikahım oldu pazartesi günü. yılbaşı gecesi küçük bir düğün yapcaz. çok yoğun çalıştım her zaman psikoloğum ben. öğrenciliğimden beri hem okudum hem çalıştım rahmetli anneme baktım yedi yıl. ama bakarım kendime hep. pek çok sorun yaşamama rağmen en kötü ihtimal bir rimel bir ruj sürerek kendimi iyi görmeye çalışırım. psikoloğum yaa kendimce yapıyorum bişeyler işte:))
ben bunu begendım sade seylerı severımm hihih
hee kız ne bılmmm habıre yorumltym falan ydyp ısrar edıncee hihihi
hım sen ne bılıyorsan anlt burası kokoşş topiğiiii nasılsaa yaaaa:):)
yanı bıldgm butun sırlarımızı paylaşyrz kokoşluk adınaa kurlerı hersyı anltın hihihi
buarada aramzda psıkolog olması superrr bıze yardım et hepmzzz sorunluyzzz
çok kısa değil mi canım bunlar..?
buda güzelmiş...anacım ben çok kararsız kalırım böyle şeylkerde..
sorunlu muyuz
delüüü ne sorunumuz varrrr
oo seksüü kadun herbişeyı gıyer hahahaha
haha öle dedım işteee hanı sen etmynda bız kocelerle falan tartsyrzyaaaa ee benı cocuk vurms ztn askım bıbıgmm yorii benıı
e bende ediyom bee etmez olmaz mıyım da
unutuyom gidiyo nedense
2 senedir böle oldum
ben bunu begendım sade seylerı severımm hihih
hee kız ne bılmmm habıre yorumltym falan ydyp ısrar edıncee hihihi
hım sen ne bılıyorsan anlt burası kokoşş topiğiiii nasılsaa yaaaa:):)
yanı bıldgm butun sırlarımızı paylaşyrz kokoşluk adınaa kurlerı hersyı anltın hihihi
buarada aramzda psıkolog olması superrr bıze yardım et hepmzzz sorunluyzzz
hemen bir kokoşluk paylaşmak istiyorum. kullanan vardır belki ipek keseyi çok severim. haftada bir kullanırım. fiyatlar çok uçuk değil ipek diye yanlış anlaşılmasın. özdilek birara 2 liraya falan satıyordu. ama ben tam ipek olup olmadığına karar veremedim o yüzden almadım. sonra fatih çarşamba pazarından bulup almıştım. herhalde sekiz on ay olmuştur. yüz için ayrı olanları da var. ben bi yüz için bi vücut için almıştım. vücut için olanı 5, yüz için olanı da 7 liraya almıştım fiyatı da söyleyeyim dedim. düzenli kullanımda cildi pürüssüzleştiriyor yumuşatıp parlatıyor tavsiye ederim:))
ooo yeni kokoş düşmüş topiğe hımmm seni tanıdıkmı biz?
kullandığın markaları yaz cnm ucuz pahalı fark yapmaz...
nasıl bir tazrzın var annat bakam...makyajda seçtiğin tonlar neler..ayrıca saçın ne renk boya rengi tercihlerin düşüncelerin hade bakem boş durmak yok yettim gariiii.....
iyimişş ama bana cok uzak genede araştrcam sağol
bu arada h geldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?