Kokoşş Hatunlar Kulübü

nladım hazırlanırım ozman hayatım gidemem dershaneye felan ales sorularına bir bakım ben indirimde çalışım gireyim sınava...

teşekkürler seni de yordum.

tamam canım,rica ederim ne demek ,bend esenin sayende bilgilenmiş oldum..ben normalde istanbulda devlet veya özel ünv.biliyordum açıkcası:)

umarım yüksek lisans yaparsın.

hayat sen hala barısırız umudunu ıcındee tasıyorsun sanırm ama bence senı böle sebeszıce bırakmıs gerı donerse ben olsam herldeee cok pis yollrdır gerıye onu?

yok kuzummm allah korusun barışma falan olmaz artık siliyorum onu beynimden ve kalbimden yavaş yavaş ,,

waaaaaaoooooooooooooooowwwwwwwwww süperrr

nerden buluytorsun bu elbiseleri canım..?

aldığınıda ben çok beğendimm..güle gle ii gülerde giy.

bunlar özel tasarım cnm hehhhehehee

tek ürün ....

bak bide bu var bu nasıl yılbaşı için...kızlar sizede soruyorum nasıl bu sizce yoksa diğer pullumu iyi?

ne falı be ben falcı mıyım? doğum tarihlerine göre hesap yapıyorum erkek demiş ama 12. haftada tahmin yapmıştı dr. o nedenle kesin olmayabilir dedim. 16. haftadan sonra kesinleşiyor.
eşime yorumlatayım derken yaptığım hesaplamayı göstereceğim.

haydi bana bye bye çıkıyorum artık ben kızlar,,

pzt allah nasip ederse görüşürüz,,

seviyorum sizi

vayy hakkaten kokoşmuşsun saçına nasıl bakım yapıyosun

saçıma nasıl bakım yapıyorum. güzel soruuuu:)) isterseniz sorun varsa ona göre yardımcı olmaya çalışırım. yani kırık içinmi, dökülme içinmi, parlasın canlı olsun diyemi. ona göre ihtiyaç varsa anlatayım:))

ibit sen tam kokoşşsn evlımsn cocuk vs anlt bakalm bız cocuklu kokoslrdanz bazılrımzz ee işmz bıraz daha zorlasıyor tabı bu durmdaaa

canım benim yeni nikahım oldu pazartesi günü. yılbaşı gecesi küçük bir düğün yapcaz. çok yoğun çalıştım her zaman psikoloğum ben. öğrenciliğimden beri hem okudum hem çalıştım rahmetli anneme baktım yedi yıl. ama bakarım kendime hep. pek çok sorun yaşamama rağmen en kötü ihtimal bir rimel bir ruj sürerek kendimi iyi görmeye çalışırım. psikoloğum yaa kendimce yapıyorum bişeyler işte:))

ben bunu begendım sade seylerı severımm hihih

hee kız ne bılmmm habıre yorumltym falan ydyp ısrar edıncee hihihi

hım sen ne bılıyorsan anlt burası kokoşş topiğiiii nasılsaa yaaaa:):)

yanı bıldgm butun sırlarımızı paylaşyrz kokoşluk adınaa kurlerı hersyı anltın hihihi

buarada aramzda psıkolog olması superrr bıze yardım et hepmzzz sorunluyzzz

sorunlu muyuz
delüüü ne sorunumuz varrrr

çok kısa değil mi canım bunlar..?
buda güzelmiş...anacım ben çok kararsız kalırım böyle şeylkerde..

oo seksüü kadun herbişeyı gıyer hahahaha
sorunlu muyuz
delüüü ne sorunumuz varrrr

haha öle dedım işteee hanı sen etmynda bız kocelerle falan tartsyrzyaaaa ee benı cocuk vurms ztn askım bıbıgmm yorii benıı

oo seksüü kadun herbişeyı gıyer hahahaha

haha öle dedım işteee hanı sen etmynda bız kocelerle falan tartsyrzyaaaa ee benı cocuk vurms ztn askım bıbıgmm yorii benıı

e bende ediyom bee etmez olmaz mıyım da
unutuyom gidiyo nedense
2 senedir böle oldum

tabiki memnuniyetle. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her zaman:))

hemen bir kokoşluk paylaşmak istiyorum. kullanan vardır belki ipek keseyi çok severim. haftada bir kullanırım. fiyatlar çok uçuk değil ipek diye yanlış anlaşılmasın. özdilek birara 2 liraya falan satıyordu. ama ben tam ipek olup olmadığına karar veremedim o yüzden almadım. sonra fatih çarşamba pazarından bulup almıştım. herhalde sekiz on ay olmuştur. yüz için ayrı olanları da var. ben bi yüz için bi vücut için almıştım. vücut için olanı 5, yüz için olanı da 7 liraya almıştım fiyatı da söyleyeyim dedim. düzenli kullanımda cildi pürüssüzleştiriyor yumuşatıp parlatıyor tavsiye ederim:))

iyimişş ama bana cok uzak genede araştrcam sağol
bu arada h geldın

makyajı paylaşırım sizlerle.eyeliner ya da sürme ve rimel vazgeçilmezim onu söyleyebilirm bi de oje çok severim. saçım kumral kendi rengi. boyamadım hiç boyamayı da düşünmüyorum

iyimişş ama bana cok uzak genede araştrcam sağol
bu arada h geldın

hoşbuldum teşkkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…