bence onu çağır başbaşa konuş seninle bir gelecek kurarsam bunlar olucak de...daha çok acı çekecek onu evmediğin için olan hem ona hem sana yine olucak.
[ı]ya simdi sms atmis gözlerinin yesilini ozledim meleyim diyeona bunu nasl yaparm taa en bastan aklim nerdeydi neden izin verdim bu duruma gelmeyi bu akilsiz basimi taslara vurmayimda napiym? [/ı]
kuzummm... geldimm bir sen sormussun beni..
kkda sürekli sorun var die giremedim malesef...
olduu bennnn
hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
demek yanlız böcük eksik haaaaaa
yok canım kayak planım iptal olmamıştı ki sen sanırım başka şeyle karıştırıyorsun
batum olmazsa kayak programı olucak canım
şu hayatta herşey unutulur merak etme,, hiç kimse vazgeçilmez değildir bi gün iki gün üzülür sonra değmezmiş der yoluna devam eder,, daha fazla uzatma bence duygularından eminsenn
hadi ordan sen uğramıyosun bile artık bakıp bakıp kaçıyorsun hııııhhhhhhhhh
haklısın kızzzzzzzzz
esmaaaaaaaaaa:132::13:
ya simdi SMS atmis gözlerinin yesilini ozledim meleyim diyeona bunu nasl yaparm taa en bastan aklim nerdeydi neden izin verdim Bu duruma gelmeyi bu akilsiz basimi taslara vurmayimda napiym?
[ı]peki bunun vebali nolcakya beddua ederse? Hic mutlu ollamazsam ( cokmu bencilim ben yaa? [/ı]
ya simdi SMS atmis gözlerinin yesilini ozledim meleyim diyeona bunu nasl yaparm taa en bastan aklim nerdeydi neden izin verdim Bu duruma gelmeyi bu akilsiz basimi taslara vurmayimda napiym?
:88::88:
bidaha sormucm seni!
yok kıs sen kendın yazmstn kayak dusnyrz buraya yakn dıye ama herks erken rezrve yapmıs gıdemıcz falan dıye bişi yazmstnnn ama olsnn öle yada böle hyrlısı
bakk bakkk.. birde zeytinyağı gibi üste çıkıyorr..
sen günlerce gelmesende biz seni soruyoruz. beee
kontrol panelim çalışmıor... hatta site yönetimine msj attım.. geçici olarak bakımdadır diorr...
ben normal formdan bulana kadr.. iş çıkıyor yazamıorum... okadr geçmişi bile bugun okudum...
demek sende hak veriyorsunnnn haaa... alçak köfteee...
geçmişi bile şimdi okudum.. demek 3 gun uğramayanı unutyorsuz ya da yazmayını
efendimmmmm
Güneşim.. Görmedim kuzum.. geçmişe bile demin daldım.. baktım çok uzuyor bişeler yazim dedim iş çıkmadan
Sevgili ailesinin sözünden dışarı çıkamayan arkadaşım ;
bence sen kendi açmış olduğun topiğe gidip orda sana ailenin sözünden çıkma onları üzmeye değmez diyen bayanların görüşlerini dinle
çünkü burda sana aferin kızım iyi yapmışsın kendi kişiliğini yok saymışsın diyen birilerini bulamayacaksın
o yüzden boşuna burda ahlanıp vahlanma ben nasıl hayır diyerim diyee çünkü yorumlarımızla kalbini dahada kırabiliriz
özellikle sen hala bunu ona nasıl yaparım gibi kelimeler kullandıkça benim sinir katsayılarım yükseliyor
ve bir insanın hemde viyanada yaşıyormuşsun ailesine hayır diyememe sorunu beni çileden çıkarıyor
gidip sevmediğin adamla evlen ama burda çok üzgünüm deme lütfen....
aşkola esmoşşşşşşşşoku bak ben ne yazdım iyi okuben herseferinde seni yada olmayanı sorarımherkesin yeri farklı annemmmmmmmmmmmmbakk bakkk.. birde zeytinyağı gibi üste çıkıyorr..
sen günlerce gelmesende biz seni soruyoruz. beee
kontrol panelim çalışmıor... hatta site yönetimine msj attım.. geçici olarak bakımdadır diorr...
ben normal formdan bulana kadr.. iş çıkıyor yazamıorum... okadr geçmişi bile bugun okudum...
demek sende hak veriyorsunnnn haaa... alçak köfteee...
geçmişi bile şimdi okudum.. demek 3 gun uğramayanı unutyorsuz ya da yazmayını
efendimmmmm
Güneşim.. Görmedim kuzum.. geçmişe bile demin daldım.. baktım çok uzuyor bişeler yazim dedim iş çıkmadan
kız uğramadığım şurda pazarıda içine kat 3 gun layyynnn..
Tek tek isim saymayın ozman hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
[ı]kovuyormusun?? Beni??[/ı]
peki bunun vebali nolcakya beddua ederse? Hic mutlu ollamazsam ( cokmu bencilim ben yaa?
ahh kuzum ya senin yaşın kaç bakimm =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?