Kokoşş Hatunlar Kulübü

bence onu çağır başbaşa konuş seninle bir gelecek kurarsam bunlar olucak de...daha çok acı çekecek onu evmediğin için olan hem ona hem sana yine olucak.

ya simdi SMS atmis gözlerinin yesilini ozledim meleyim diye ona bunu nasl yaparm taa en bastan aklim nerdeydi neden izin verdim Bu duruma gelmeyi bu akilsiz basimi taslara vurmayimda napiym?

[ı]ya simdi sms atmis gözlerinin yesilini ozledim meleyim diye ona bunu nasl yaparm taa en bastan aklim nerdeydi neden izin verdim bu duruma gelmeyi bu akilsiz basimi taslara vurmayimda napiym?[/ı]

şu hayatta herşey unutulur merak etme,, hiç kimse vazgeçilmez değildir bi gün iki gün üzülür sonra değmezmiş der yoluna devam eder,, daha fazla uzatma bence duygularından eminsenn

kuzummm... geldimm bir sen sormussun beni..

kkda sürekli sorun var die giremedim malesef...

olduu bennnn

hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

demek yanlız böcük eksik haaaaaa

:88::88:
bidaha sormucm seni!

yok canım kayak planım iptal olmamıştı ki sen sanırım başka şeyle karıştırıyorsun
batum olmazsa kayak programı olucak canım

yok kıs sen kendın yazmstn kayak dusnyrz buraya yakn dıye ama herks erken rezrve yapmıs gıdemıcz falan dıye bişi yazmstnnn ama olsnn öle yada böle hyrlısı

hadi ordan sen uğramıyosun bile artık bakıp bakıp kaçıyorsun hııııhhhhhhhhh

bakk bakkk.. birde zeytinyağı gibi üste çıkıyorr..

sen günlerce gelmesende biz seni soruyoruz. beee

kontrol panelim çalışmıor... hatta site yönetimine msj attım.. geçici olarak bakımdadır diorr...

ben normal formdan bulana kadr.. iş çıkıyor yazamıorum... okadr geçmişi bile bugun okudum...

haklısın kızzzzzzzzz

demek sende hak veriyorsunnnn haaa... alçak köfteee...

geçmişi bile şimdi okudum.. demek 3 gun uğramayanı unutyorsuz ya da yazmayını

esmaaaaaaaaaa :132::13:

efendimmmmm

Güneşim.. Görmedim kuzum.. geçmişe bile demin daldım.. baktım çok uzuyor bişeler yazim dedim iş çıkmadan

ya simdi SMS atmis gözlerinin yesilini ozledim meleyim diye ona bunu nasl yaparm taa en bastan aklim nerdeydi neden izin verdim Bu duruma gelmeyi bu akilsiz basimi taslara vurmayimda napiym?

Sevgili ailesinin sözünden dışarı çıkamayan arkadaşım ;

bence sen kendi açmış olduğun topiğe gidip orda sana ailenin sözünden çıkma onları üzmeye değmez diyen bayanların görüşlerini dinle
çünkü burda sana aferin kızım iyi yapmışsın kendi kişiliğini yok saymışsın diyen birilerini bulamayacaksın
o yüzden boşuna burda ahlanıp vahlanma ben nasıl hayır diyerim diyee çünkü yorumlarımızla kalbini dahada kırabiliriz
özellikle sen hala bunu ona nasıl yaparım gibi kelimeler kullandıkça benim sinir katsayılarım yükseliyor
ve bir insanın hemde viyanada yaşıyormuşsun ailesine hayır diyememe sorunu beni çileden çıkarıyor
gidip sevmediğin adamla evlen ama burda çok üzgünüm deme lütfen....

Son düzenleme:

aile baskısı altında kalma,daha yaşın küçük ya 20 yaşındasın birde sevmediğin bir insan,yapamazsın,bence açıklayıcı bir şekilde konuş çocukla yazık değil mi ya,niye bu aileler karışıyor anlamıyorum ,sen kendini hazır hisssediyor musun evliliğe canım?

:88::88:
bidaha sormucm seni!

yok kıs sen kendın yazmstn kayak dusnyrz buraya yakn dıye ama herks erken rezrve yapmıs gıdemıcz falan dıye bişi yazmstnnn ama olsnn öle yada böle hyrlısı

tamam kayak yapmaya gidicez dedim de rezerve yapılmış yer yok demedim çünkü yer var sorun yok orda
ama işte bakalım batum a gidemezsek henüz ortada yapılmış bir plan yok sadece konuşuldu araştırmalar yapılıcak otel durumu falan filan
aman hayngisinde daha çok eğleniceksek oraya gidelim

Sende uğra o zaman kuzu
herkesin adını her seferinde tek tek söyleyemekse inanın herkesin yokluğu belli oluyor
farklı kişiler farklı karakterlerde olsakta birbimirizi seviyoruzzz babyler

kız uğramadığım şurda pazarıda içine kat 3 gun layyynnn..

tek tek isim saymayın ozman hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kovuyormusun?? Beni??

aşkola esmoşşşşşşşşoku bak ben ne yazdım iyi okuben herseferinde seni yada olmayanı sorarımherkesin yeri farklı annemmmmmmmmmmmm

peki bunun vebali nolcak ya beddua ederse? Hic mutlu ollamazsam( cokmu bencilim ben yaa?

ayyy kızlarr sizde kusura bakmayın
tabi burda dertleşicez herşeyide paylaşicaz ama
ne diyosak bişey diyon
bana fenalıklar geldi vallaaaaaaa yahuuuuu
nasıl bilşiyosan öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…